Westboro baptist

Westboro baptist

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I 2012, etter Westboro Baptistkirken kunngjorde at de igjen ville holde protester ved begravelser, (begravelser av Sandy Hook Elementary School False Flag), bestemte Anonym at de hadde sett nok med religiøst drevet hat og vold fra denne gruppen. Anonym har ingen toleranse for religion, da den ikke har toleranse for herskere. Begge er bare brukt til å kontrollere deg.

Hallo, Westboro Baptistkirke.

Tillat oss å introdusere oss selv.

Vi er anonyme.

Som du kanskje ikke har erkjent vår eksistens, har vi derimot anerkjent din. Vi har sett dine fordervede metoder for å spre ditt budskap om hat i USA.

Vi har vært vitne til at dere ærekrenkte minnene fra dem som ofret seg selv for sikkerheten til vår nasjon, forstyrrer freden i utdanningsmiljøet innen videregående skoler og universiteter, avl hat i de skjøre hjernene til deres nærmeste pårørende, skjenke Guds navn ved å protestere i nærhet av kirker og synagoger, og mangling den bibelske teksten som samsvarer i samsvar med din ondskapsfulle sak.

Din pseudo-tro er avskyelig, og lederne deres er motbydelig. Din innvirkning og årsak er farlig for livene til millioner, og du klarer ikke å se feil i å fremme uskyldige menneskers død. Dere er Guds tjenere som omskriver Hans hellige skrift for å følge deres fordommer. Hatet ditt erstatter troen din, og du bruker tro til å fremme hatet ditt.

Siden din endimensjonale tankeprotokoll ikke samsvarer med noen moderne logikk, vil vi ikke diskutere, argumentere eller forsøke å resonnere med deg. I stedet har vi enstemmig ansett at organisasjonen deres er skadelig for befolkningen i De forente stater, og derfor har vi bestemt oss for å gjennomføre en handlingsagenda som gradvis vil demontere deres institusjon for svikefulle påskudd og ekstrem skjevhet, og opphøre når deres iver går tørr. Vi anerkjenner dere som seriøse motstandere, og forventer ikke at vår kampanje avsluttes på kort tid.

Slitasje er vårt våpen, og vi vil ikke kaste bort tid, penger, innsats og nytelse, i å rive din besluttsomhet i stykker, som med å avsløre inkongruitet av din forvrengte tro. Anonym besitter en mengde informasjon i vårt nettverk om de mange divisjoner av kristendommen og mange andre religiøse doktriner. Mange av oss er bevandret i den bibelske teksten, og vi kan identifisere hver eneste av deres brudd på Skriften. Du misbruker den hellige Bibelen som du ikke fullt ut forstår og ikke kjenner til tusenvis av forfattere å pålegge andre mennesker når du bare kan koalesere med dine kjære og leve på den måten du anser troverdig. Du engasjerer deg i gjensidig utukt med en annen mann og forkynner utroskap som en synd.

Du, Shirley Lynn Phelps-Roper brøt Mosebok 5:18. Som et resultat, er din sønn Sam det levende, pustende bevis på din handling av enkel ensomhet. Enkelt sagt, det krever ikke et geni for å realisere en arrogant kvinnes løse moralske streng, og dens forkjærlighet til gradvis visne og frynse. Fra du har mottatt denne meldingen, har vår angrepsprotokoll vært henrettet og din undergang er i gang. Ikke prøv å lure dere selv til å tro at dere kan unnslippe vår rekkevidde, for vi er overalt, og allseende, på samme måte som Gud.

Vi er en kropp av individer som kjemper for et formål høyere enn jeg selv, og søker å bringe de ondskapsfulle hensikter til de skadelige faktorene i lyset. Vi vil ikke tillate deg å forderve USAs sinn med dine frø av hat.

Vi vil ikke tillate deg å inspirere aggresjon til de sosiale fraksjonene som du anser mindreverdige. Vi skal gjøre deg foreldet. Vi skal tilintetgjøre deg. Vi kommer. Alle er like.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgir ikke.

Vi glemmer ikke.

Forvent oss.

Etter at Anonym hadde angrepet organisasjonens nettsted, svarte Westboro ved å ringe Anonym 'crybaby hacker' og ba Anonym om å «bringe den». Og så Anonym gjorde det. Anonym utgitt doxxes av WBC og tok sine nettsteder offline. Se mer her, her og her.

Under intervjuet som er sett nedenfor, kan du observere hvordan den anonyme prøvde å svare «modent» på kirkens påstander, mens Phelps-Roper chided hacktivisten og fortalte ham at han skulle til helvete.

Dette var feil #2. Som hun sa dette, Anonym tilsynelatende hacket nedlastinger.WestborobaptistChurch.com og postet et et offisielt svar:

'Dette domenet er beslaglagt av Anonym under avsnitt #14 i internettets regler.»

Anonyme skal ikke kødde med.

Anonym pressemelding: Operation stenge Westboro Baptist Church

Mandag - 22 juni 2015 6:30 ET USA

Den såkalte Westboro Baptistkirken er egentlig ikke en kirke i det hele tatt. Snarere er det en liten, men godt finansiert og høyt organisert hatgruppe. Det er kjernelederskap og medlemskap består av en enkelt familie, Phelps. De spesialiserer seg på picketing begravelser og spyr der unike og motbydelige merkevare av hat, urovekkende sørgende familiemedlemmer og publikum i sin tid for tap. I løpet av de siste omtrent fem årene har Anonym konfrontert dem flere ganger, både online og på bakken - over deres annonserte plan for å plukke visse begravelser. I hvert enkelt tilfelle var våre kombinerte cyber- og bakkeoperasjoner nok til å få WBC til å avbryte planene om å hente helt. I tillegg har disse anonyme kampanjene desimert medlemsrekkene til Westboro Baptistkirke, og kostet dem titusenvis av dollar i skader på deres cyberinfrastruktur. Men dette kan aldri tas for gitt. Og så da Westboro Baptist Church nylig annonserte sine planer om å plukke minst noen av de kommende begravelsene i South Carolina for «Charleston 9", Anonym igjen flyttet inn i aksjon.

I løpet av de siste konfrontasjonene mellom Anonym og Westboro Baptistkirke har vi utviklet en ganske raffinert strategi. Vår tilnærming vil bli to avgrenset. WBC opprettholder en ganske stor cyberinfrastruktur, og vi vil ødelegge dette helt på ulike måter. På bakken vil Anonym utplassere agenter som vil starte vår standard driftsprosedyre for å håndtere begravelsesspisser av Westboro Baptistkirke.

SOP For konfrontere WBC på bakken

Denne vedvarende kampanjen mot Westboro Baptistkirke vil fortsette til alle begravelsene i Charleston, South Carolina er ferdige. Anonym oppfordrer alle Anons, allierte mannskaper, hacktivister - og støttespillere over hele verden for å bli med oss i å angripe alle kjente cyber aktiva av WBC. Detaljer om målene finner du på Op nettsiden. Tweet suksessene dine med hahstag #OpShutDownWBC og nevn den primære Op Twitter-kontoen @OpFerguson slik at vi kan spore skaden som er gjort på disse idiotene.

Anons og støttespillere som bor i South Carolina, eller som planlegger å reise dit for begravelser - vi oppfordrer deg til å forberede deg til å utnytte vår SOP for Confronting WBC On The Ground linket ovenfor. Nettverk sammen, øve på scenarier med SOP. Mens det er tvilsomt disse idiotene vil dukke opp, er det kritisk at Anonym har en godt forberedt tilstedeværelse på bakken i Charleston, SC.

Til Charlestons sørgende folk i South Carolina: Vi ber om at du setter disse hatefulle menneskene helt fra sinnet ditt. Anonym har dette til deg. Vi vet hvordan vi skal håndtere disse dyrene, og vi vil gjøre det. Glem dem. La oss håndtere dette for deg som vår kondolanse for ditt ubeskrivelige tap.

Til slutt, til medlemmene av Westboro Baptistkirke: Vi kommer etter dere. Vi vil beseire deg akkurat som vi alltid har gjort. Din beste sjanse er å stoppe denne dumheten på en gang. Vi vet at du ikke gjør det, så du kan faen meg...

... FORVENTER OSS

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image