Westboro Baptist

Westboro Baptist

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

In 2012, nadat de Westboro Baptist Church aankondigde dat ze opnieuw protesten zouden houden bij begrafenissen (begrafenissen van de Sandy Hook Elementary School Valse Flag), besloot Anonymous dat ze genoeg hadden gezien met religieus aangewakkerde haat en geweld van deze groep. Anoniem heeft geen tolerantie voor religie, omdat het geen tolerantie heeft voor heersers. Beide worden alleen gebruikt om jullie te beheersen.

Hallo, Westboro Baptist Church.

Sta ons toe om onszelf voor te stellen.

We zijn Anoniem.

Omdat u ons bestaan misschien niet hebt erkend, hebben wij de uwe herkend. We hebben jullie verdorven methoden gezien om jullie boodschap van haat te verspreiden in de Verenigde Staten van Amerika.

We zijn getuige geweest van het laster van de herinneringen van degenen die zichzelf hebben opgeofferd voor de veiligheid van onze natie, het verstoren van de vrede van de educatieve omgeving op middelbare scholen en universiteiten, het fokken van haat in de fragiele geesten van uw naaste familie, het ontheiligen van de naam van God door te protesteren in de nabijheid van kerken en synagogen, en het mangelen van de Bijbelse tekst om te voldoen aan uw kwaadwillende oorzaak.

Je pseudo-geloof is afschuwelijk, en je leiders zijn weerzinwekkend. Uw impact en oorzaak is gevaarlijk voor het leven van miljoenen en u ziet niet het verkeerde in het bevorderen van de dood van onschuldige mensen. Jullie zijn zelf benoemde dienaren van God die de woorden van Zijn heilige Schrift herschrijven om zich aan jullie vooroordelen te houden. Je haat vervangt je geloof en je gebruikt geloof om je haat te bevorderen.

Aangezien jullie eendimensionale gedachteprotocol niet zal voldoen aan een moderne logica, zullen we niet met jullie debatteren, discussiëren of proberen te redeneren. In plaats daarvan hebben we unaniem uw organisatie geacht schadelijk te zijn voor de bevolking van de Verenigde Staten van Amerika, en daarom besloten om een agenda van actie uit te voeren die geleidelijk uw instelling van bedrieglijk voorwendsel en extreme vooroordelen zal ontmantelen en ophouden wanneer uw ijverigheid droog is. Wij erkennen u als serieuze tegenstanders en verwachten niet dat onze campagne in korte tijd wordt beëindigd.

De uitputting is ons wapen en we zullen geen tijd, geld, moeite en plezier verspillen door jullie vastberadenheid in stukken te scheuren, zoals bij het blootleggen van de ongerijmdheid van jullie vervormde geloof. Anoniem bezit een overvloed aan informatie binnen ons netwerk over de vele verdeeldheid van het christendom en talrijke andere religieuze doctrines. Velen van ons zijn thuis in de Bijbelse tekst en we kunnen elk van jullie schendingen van de Schrift identificeren. Jullie misbruiken de Heilige Bijbel die jullie niet volledig begrijpen en niet kennen van de duizenden auteurs die aan andere mensen op te leggen wanneer jullie gewoon kunnen samensmelten met jullie geliefden en leven op de manier die jullie plausibel achten. Je doet wederkerige ontucht met een andere man en predikt overspel als een zonde.

Jij, Shirley Lynn Phelps-Roper schond Deuteronomium 5:18. Als gevolg daarvan, is je zoon Sam het levende, ademende bewijs van je daad van eenvoudige eenzaamheid. Simpel gezegd, het is geen genie nodig om de losse morele snaar van een arrogante vrouw te realiseren, en zijn voorliefde om geleidelijk te verdorren en te rafelen. Vanaf het moment dat jullie dit bericht ontvangen hebben, is ons aanvalsprotocol uitgevoerd en jullie ondergang is aan de gang. Probeer jezelf niet te misleiden door te denken dat je aan ons bereik kunt ontsnappen, want wij zijn overal, en alziend, in dezelfde zin als God.

Wij zijn een lichaam van individuen die vechten voor een hoger doel dan zelf, en proberen de kwaadaardige bedoelingen van de boosdoeners aan het licht te brengen. We zullen jullie niet toestaan om de geesten van Amerika te vernielen met jullie zaden van haat.

We zullen jullie niet toestaan agressie te inspireren naar de sociale facties die jullie minderwaardig achten. We zullen je achterhaald maken. We zullen je vernietigen. We komen eraan. Iedereen is gelijk.

We zijn Anoniem.

Wij zijn Legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

Verwacht ons.

Nadat Anonymous de website van Organisaties had aangevallen, reageerde Westboro door Anonieme 'huilende hackers' te bellen en vertelde Anonymous om 'mee te nemen'. En Anoniem deed dat ook. Anonymous heeft doxxes van WBC vrijgegeven en hun websites offline gehaald. Zie meer hier, hier en hier.

Tijdens het onderstaande interview kun je zien hoe de Anonieme probeerde “volwassen” te reageren op de beschuldigingen van de kerk, terwijl Phelps-Roper de hacktivist bezochten en hem vertelde dat hij naar de hel ging.

Dit was fout #2. Zoals ze dit zei, Anoniem blijkbaar gehackt Downloads.WestboroBaptistchurch.com en postte een officiële reactie:

“Dit domein is door Anonymous in beslag genomen onder sectie #14 van de regels van het internet”.

Anoniem mag niet worden geneukt.

Anoniem persbericht: Operatie Shut Down Westboro Baptist Church

maandag - 22 juni 2015 18:30 ET USA

De zogenaamde Westboro Baptist Church is eigenlijk geen kerk. Integendeel, het is een kleine maar goed gefinancierde en zeer georganiseerde haatgroep. Het belangrijkste leiderschap en lidmaatschap bestaat uit één familie, de Phelps. Ze zijn gespecialiseerd in het afhalen van begrafenissen en spuwen er unieke en walgelijke brand van haat, verontrustende familieleden en het publiek in hun tijd van verlies. In de afgelopen vijf jaar heeft Anonymous hen meerdere keren geconfronteerd, zowel online als op de grond - over hun aangekondigde plan om bepaalde begrafenissen te pikken. In elk geval waren onze gecombineerde cyber- en grondoperaties voldoende om ervoor te zorgen dat de WBC hun plannen volledig zou annuleren. Bovendien hebben deze Anonieme campagnes de ledengelederen van de Westboro Baptist Church gedecimeerd, en kostte hen tienduizenden dollars aan schade aan hun cyberinfrastructuur. Maar dit kan nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd. En dus toen de Westboro Baptist Church onlangs hun plannen aankondigde om ten minste enkele van de aanstaande begrafenissen in South Carolina voor de “Charleston 9" te pikken, verhuisde Anonymous opnieuw in actie.

In de laatste verschillende confrontaties tussen Anonymous en de Westboro Baptist Church, hebben we een vrij verfijnde strategie ontwikkeld. Onze aanpak zal twee fronten zijn. De WBC onderhoudt een vrij grote cyberinfrastructuur, en we zullen dit geheel op verschillende manieren vernietigen. Op de grond, zal Anonymous agenten inzetten die onze Standard Operating Procedure zullen starten voor het afhandelen van begrafenispiketten door de Westboro Baptist Church.

SOP voor het confronteren van WBC op de grond

Deze aanhoudende campagne tegen de Westboro Baptist Church zal doorgaan totdat alle begrafenissen in Charleston, South Carolina klaar zijn. Anoniem roept alle Anons, geallieerde bemanningen, hacktivisten en supporters wereldwijd op om samen met ons alle bekende cyberactiva van de WBC aan te vallen. Details over de doelen zijn te vinden op de website van Op. Tweet je successen met de hahstag #OpShutDownWBC en vermeld het primaire Op Twitter-account @OpFerguson, zodat we de schade aan deze idioten kunnen volgen.

Anons en supporters die in South Carolina wonen, of die van plan zijn om er te reizen voor de begrafenissen - we raden u aan om voor te bereiden op onze SOP voor Confronting WBC On The Ground hierboven gekoppeld gebruiken. Netwerk samen, repeteren scenario's met de SOP. Hoewel het twijfelachtig is dat deze idioten zullen verschijnen, is het van cruciaal belang dat Anonymous een goed voorbereide aanwezigheid op de grond heeft in Charleston, SC.

Aan de rouwende mensen van Charleston, South Carolina: wij vragen u deze haatdragende mensen volledig uit uw hoofd te zetten. Anoniem heeft dit voor je. We weten hoe we met deze dieren moeten omgaan, en dat zullen we ook doen. Vergeet ze maar. Laat ons dit voor u behandelen als onze condoleance voor uw onuitsprekelijke verlies.

Tot slot, aan de leden van de Westboro Baptist Church: We komen voor u. We zullen je verslaan zoals we altijd hebben gedaan. Je beste gok is om deze dwaasheid meteen te stoppen. We weten dat je dat niet doet, dus je kunt...

... VERWACHTEN ONS

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image