Westboron baptisti

Westboron baptisti

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Vuonna 2012, sen jälkeen kun Westboron baptistikirkko ilmoitti jälleen pitävänsä protesteja hautajaisissa, (Sandy Hook Elementary School False Flag), Anonyymi päätti, että he olivat nähneet tarpeeksi uskonnollista vihaa ja väkivaltaa tämän ryhmän. Anonyymillä ei ole suvaitsevaisuutta uskontoa kohtaan, koska sillä ei ole suvaitsevaisuutta hallitsijoita kohtaan. Molempia käytetään vain ohjaamaan sinua.

Hei, Westboron baptistikirkko.

Sallikaa meidän esitellä itsemme.

Olemme anonyymejä.

Koska et ehkä ole tunnustanut olemassaoloamme, me taas olemme tunnistaneet sinun. Olemme nähneet turmeltuneet menetelmänne vihan levittämiseksi USA: han.

Olemme todistaneet teidän häpäisevän niiden muistoja, jotka uhrasivat itsensä kansakuntamme turvallisuuden puolesta. Häpäisette koulutusympäristön rauhaa lukioissa ja yliopistoissa, kasvatatte vihaa lähisukulaisenne hauraissa mielissä, häpäisette Jumalan nimeä protestoimalla Kirkkojen ja synagogien läheisyys ja Raamatun tekstin mangling - jotta se noudattaisi pahantahtoista asiaasi.

Sinun pseudouskosi on vastenmielinen, ja johtajasi ovat vastenmielisiä. Vaikutuksenne ja syynne ovat vaarallisia miljoonien hengelle, etkä näe väärää edistäessäsi viattomien ihmisten kuolemia. Olette Jumalan palvelijoita, jotka kirjoittavat uudelleen Hänen pyhän kirjoituksensa sanat noudattaaksenne ennakkoluuloanne. Vihasi syrjäyttää uskosi, ja käytät uskoa vihan edistämiseen.

Koska yksiulotteinen ajatteluprotokollasi ei vastaa mitään modernia logiikkaa, emme keskustele, väitä tai yritä puhua kanssasi järkeä. Sen sijaan olemme yksimielisesti katsoneet, että organisaationne on vahingollinen Amerikan yhdysvaltojen väestölle, - ja siksi olemme päättäneet toteuttaa toimintaohjelman, - joka purkaa asteittain petollisen tekosyyn ja äärimmäisen puolueellisuuden laitoksenne - ja lopettaa, kun kiihkoilu loppuu. Tunnustamme teidät vakaviksi vastustajiksi, emmekä odota kampanjamme päättyvän lyhyessä ajassa.

Nousu on aseemme, emmekä tuhlaa aikaa, rahaa, vaivaa ja nautintoa repimällä päättäväisyytesi palasiksi, kuten paljastamalla vääristyneen uskonne epäyhtenäisyyden. Anonyymillä on verkostossamme runsaasti tietoa kristinuskon lukuisista jakautumisista ja lukuisista muista uskonnollisista oppeista. Monet meistä ovat perehtyneet Raamatun tekstiin, ja voimme tunnistaa jokaisen rikkomuksesi Raamatun. Käytät väärin Pyhää Raamattua, jota et täysin ymmärrä etkä tunne tuhansista kirjailijoista pakottamaan muita ihmisiä, kun voit vain liittoutua rakkaittesi kanssa ja elää uskottavalta tavalla. Teette vastavuoroista haureutta toisen miehen kanssa ja saarnaatte aviorikoksesta syntinä.

Sinä, Shirley Lynn Phelps-Roper rikkoi Deuteronomiaa 17.18. Sen seurauksena poikasi Sam on elävä todiste yksinäisyydestänne. Yksinkertaisesti sanottuna, se ei vaadi nero ymmärtää ylimielinen nainen löysä moraalinen merkkijono, ja sen taipumus vähitellen kuihtua ja haalistua. Siitä lähtien, kun olet saanut tämän viestin, hyökkäysprotokollamme on ohi ja tuhoamisesi on käynnissä. Älkää yrittäkö huijata itseänne uskomaan, että voitte paeta ulottuvuudestamme, sillä olemme kaikkialla ja kaikkinäkeileviä, samassa mielessä kuin Jumala.

Olemme yksilöitä, jotka taistelevat itseään korkeammasta tarkoituksesta ja pyrkivät tuomaan esiin pahantahtoisen tarkoituksen. Emme anna teidän turmella Amerikan mieliä vihan siemenillänne.

Emme salli teidän innostaa aggressiota sosiaalisia ryhmittymiä kohtaan, joita te ette pidä huonompina. Teemme sinusta vanhentuneen. Tuhoamme sinut. Olemme tulossa. Kaikki ovat tasa-arvoisia.

Olemme anonyymejä.

Olemme legioona.

Emme anna anteeksi.

Emme unohda.

Odottakaa meitä.

Sen jälkeen, kun Anonyymi oli hyökännyt organisaatioiden verkkosivuilla, Westboro vastasi soittamalla nimettömille itkuhakkereille ja kehotti Anonyymia tuomaan sen. Ja niin Anonyymi teki. Anonyymi julkaisi doxxes WBC ja otti sivustot offline. Katso lisää täältä, täältä ja täältä.

Alla olevassa haastattelussa voit seurata, miten Anonyymi yritti vastata “kypsästi” kirkon väitteisiin, kun taas Phelps-Roper leikkasi hacktivistia ja kertoi hänelle menevänsä helvettiin.

Tämä oli virhe #2. Kuten hän sanoi tämän, Anonyymi ilmeisesti hakkeroitu downloads.WestborobaptistChurch.com ja lähetetty virallinen vastaus:

” Anonyymi on takavarikoinut tämän verkkotunnuksen Internetin sääntöjen osassa #14”.

Anonyymia ei saa pelleillä.

Anonyymi lehdistötiedote: Operaatio sulkea Westboro Baptist Church

maanantai - 22. kesäkuuta 2015 18.30 ET USA

Niin kutsuttu Westboron baptistikirkko ei ole oikeastaan kirkko ollenkaan. Pikemminkin se on pieni mutta hyvin rahoitettu ja hyvin organisoitu viharyhmä. Sen ydin on johtajuus ja jäsenyys koostuu yhdestä perheestä, Phelpeista. He ovat erikoistuneet hautajaisiin ja sylkemään siellä ainutlaatuista ja inhottavaa vihan merkkiä, häiritseviä surevia perheenjäseniä ja yleisöä heidän menetyksensä aikana. Noin viiden viime vuoden aikana Anonyymi on kohdannut heidät useita kertoja, sekä verkossa että maassa - heidän ilmoitetusta suunnitelmastaan varastaa tiettyjä hautajaisia. Jokaisessa tapauksessa kyber- ja maaoperaatiomme riittivät WBC: n perumaan suunnitelmansa. Lisäksi nämä anonyymit kampanjat ovat tuhonneet Westboron baptistikirkon jäsenjoukkoja ja maksaneet heille kymmeniä tuhansia dollareita vahinkoa heidän kyberinfrastruktuurilleen. Mutta tätä ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Ja niin kun Westboron baptistikirkko ilmoitti äskettäin suunnitelmistaan lakkota ainakin joitakin tulevista hautajaisista Etelä-Carolinassa varten “Charleston 9", Anonyymi jälleen siirtyi toimintaan.

Nimetön ja Westboron baptistikirkon välisten yhteenottojen aikana olemme kehittäneet melko hienostuneen strategian. Lähestymistapamme on kaksi. WBC ylläpitää melko suurta kyberinfrastruktuuria, ja tuhoamme sen kokonaan eri tavoin. Paikan päällä, Anonyymi lähettää agentteja, jotka aloittavat operaatiomme - Westboron baptistikirkon hautajaisten hoitamiseksi.

SOP kohtaamaan WBC kentällä

Jatkuva kampanja Westboron baptistikirkkoa vastaan jatkuu, kunnes kaikki hautajaiset Charlestonissa, Etelä-Carolinassa ovat valmiit. Nimettömät kutsuvat kaikkia Anoneja, liittoutuneiden miehistöjä, hacktivisteja ja tukijoita ympäri maailmaa hyökkäämään WBC: n kaikkia tunnettuja kybervoimavaroja vastaan. Tarkemmat tiedot kohteista löytyvät OP: n verkkosivuilta. Twiittaa onnistumisesi hahstag #OpShutDownWBC: lla ja mainitse ensisijainen Op Twitter -tili @OpFerguson, jotta voimme seurata näiden ääliöjen aiheuttamia vahinkoja.

Anons ja kannattajia, jotka asuvat Etelä-Carolinassa, tai jotka aikovat matkustaa siellä hautajaisiin - suosittelemme sinua valmistautumaan käyttämään SOP kohtaamaan WBC kentällä linkitetty edellä. Verkostoitukaa yhteen, harjoitellaan skenaarioita SOP: n kanssa. Vaikka onkin epätodennäköistä, että nämä idiootit ilmestyvät paikalle, on tärkeää, että Anonyymi on hyvin valmistautunut paikalle Charlestonissa, SC: ssä.

Charlestonin sureville asukkaille, Etelä-Carolinassa: pyydämme, että poistatte nämä vihamieliset ihmiset täysin mielistänne. Anonyymillä on tämä sinulle. Me tiedämme, miten suhtaudumme näihin eläimiin, ja teemme niin. Unohda heidät. Hoidetaan tämä puolestasi surunvalittelumme - sanoinkuvaamattoman menetyksesi vuoksi.

Lopuksi Westboron baptistikirkon jäsenille: Me tulemme peräänne. Päihitämme sinut kuten aina. Paras vaihtoehto on lopettaa tämä hölmö kerralla. Tiedämme, ettet tule, joten voit naida...

... ODOTTAA MEITÄ

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image