Westboro Baptist

Westboro Baptist

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I 2012, efter Westboro Baptist Church meddelte, at de endnu en gang ville holde protester ved begravelser, (begravelser af Sandy Hook Elementary School Falsk Flag), Anonym besluttede, at de havde set nok med religiøst næret had og vold fra denne gruppe. Anonym har ingen tolerance over for religion, da det ikke har nogen tolerance over for herskere. Begge er kun vant til at kontrollere dig.

Hej, Westboro baptistkirke.

Lad os introducere os selv.

Vi er anonyme.

Som du måske ikke har anerkendt vores eksistens, har vi på den anden side anerkendt din. Vi har set jeres fordærvede metoder til at sprede jeres budskab om had i USA.

Vi har set dig ærekrænke minderne om dem, der ofrede sig for vores nations sikkerhed, forstyrret freden i uddannelsesmiljøet på gymnasier og universiteter, avl had i jeres nærmeste slægtes skrøbelige sind, vanhellige Guds navn ved at protestere i nærhed af kirker og synagoger, og mangling den bibelske tekst til at tilpasse sig i overensstemmelse med din ondsindede sag.

Din pseudo-faith er afskyelig, og dine ledere, frastødende. Deres indvirkning og årsag er farlig for millioner af liv, og De kan ikke se det forkerte i at fremme uskyldige menneskers død. I er selvudnævnte Guds tjenere, som omskriver ordene fra Hans hellige skrift for at overholde jeres fordomme. Dit had erstatter din tro, og du bruger tro til at fremme dit had.

Da din endimensionelle tankeprotokol ikke vil være i overensstemmelse med nogen moderne logik, vil vi ikke diskutere, argumentere eller forsøge at tale med dig. I stedet har vi enstemmigt anset jeres organisation for at være skadelig for befolkningen i Amerikas Forenede Stater og har derfor besluttet at gennemføre en handlingsplan, der gradvist vil afvikle jeres institution med bedrageriske påskud og ekstrem bias, og ophøre, når jeres iver løber tør. Vi anerkender dig som seriøse modstandere, og forventer ikke, at vores kampagne afsluttes på kort tid.

Slid er vores våben, og vi vil ikke spilde tid, penge, kræfter og nydelse, i at rive jeres beslutsomhed i stykker, som ved at afsløre inkongruiteten i jeres forvrængede tro. Anonym besidder en overflod af information inden for vores netværk om kristendommens mange divisioner og talrige andre religiøse doktriner. Mange af os er bevandret i den bibelske tekst, og vi kan identificere hver eneste af jeres brud på Skriften. Du misbruger den hellige Bibel, som du ikke fuldt ud forstår og ikke kender til de tusindvis af forfattere til at pålægge andre mennesker, når du simpelthen kan samles med dine kære og leve på den måde, du anser for plausibel. Du engagerer dig i gensidigt utugt med en anden mand og prædiker utroskab som en synd.

Du, Shirley Lynn Phelps-Roper, overtrådte Deuteronomy 5:18. Som følge heraf er din søn Sam det levende bevis på din ensomhed. Kort sagt, det kræver ikke et geni at realisere en arrogant kvindes løse moralske streng, og dens forkærlighed til gradvist at visne og flosse. Fra det tidspunkt, du har modtaget denne besked, er vores angrebsprotokol forbi blevet henrettet, og din undergang er i gang. Forsøg ikke at bedrage jer selv til at tro, I kan undslippe vores rækkevidde, for vi er overalt, og altseende, i samme forstand som Gud.

Vi er en krop af individer, der kæmper for et formål, der er højere end selv, og som søger at bringe malefaktorernes ondsindede hensigt frem for lyset. Vi vil ikke tillade, at du korrumperer Amerikas sind med dine frø af had.

Vi vil ikke tillade dig at inspirere til aggression mod de sociale fraktioner, som du anser for ringere. Vi vil gøre dig forældet. Vi vil tilintetgøre dig. Vi kommer. Alle er lige.

Vi er anonyme.

Vi er Legion.

Vi tilgiver ikke.

Vi glemmer det ikke.

Forvent os.

Efter at Anonymous havde angrebet organisationernes hjemmeside, svarede Westboro ved at kalde anonyme 'crybaby hackere' og bad Anonymous om at 'bringe det'. Og så anonym gjorde. Anonym udgivet doxxes af WBC og tog deres hjemmesider offline. Se mere her, Her og her.

Under det interview, der ses nedenfor, kan du se, hvordan den anonyme forsøgte at reagere “modent” på kirkens beskyldninger, mens Phelps-Roper chided hacktivisten og fortalte ham, at han ville i helvedes.

Det var fejl #2. Som hun sagde dette, Anonym tilsyneladende hacket downloads.Westborobaptistchurch.com og bogført et officielt svar:

” Dette domæne er blevet beslaglagt af Anonym under afsnit #14 i Internettets regler “.

Anonym er ikke at blive fucked med.

Anonym pressemeddelelse: Operation Luk Westboro Baptist Kirke

Mandag - 22. juni 2015 18.30 ET USA

Den såkaldte Westboro baptistkirke er faktisk slet ikke en kirke. Det er snarere en lille, men velfinansieret og højt organiseret hadegruppe. Det er kernelederskab og medlemskab består af en enkelt familie, Phelps. De specialiserer sig i picketing begravelser og spyr der unikke og ulækkert mærke af had, foruroligende sørgende familiemedlemmer og offentligheden i deres tid af tab. I løbet af de sidste cirka fem år har Anonymous konfronteret dem flere gange, både online og på jorden - over deres annoncerede plan om at blokere visse begravelser. I hvert enkelt tilfælde var vores kombinerede cyber- og jordoperationer nok til at få WBC til at annullere deres planer om at blokere helt. Desuden har disse anonyme kampagner decimeret medlemskabet af Westboro Baptistkirken, og kostet dem titusinder af dollars i skader på deres cyberinfrastruktur. Men det kan aldrig tages for givet. Og så da Westboro Baptist Church for nylig annoncerede deres planer om at blokere i det mindste nogle af de kommende begravelser i South Carolina for “Charleston 9", Anonym igen flyttet til handling.

I løbet af de sidste flere konfrontationer mellem Anonym og Westboro Baptist Kirke har vi udviklet en temmelig raffineret strategi. Vores tilgang vil være to udsatte. WBC opretholder en temmelig stor cyberinfrastruktur, og vi vil ødelægge dette helt på forskellige måder. På jorden vil Anonym indsætte agenter, der vil indlede vores Standard Operating Procedure for at håndtere begravelsespickets af Westboro Baptist Church.

SOP For at konfrontere WBC på jorden

Denne vedvarende kampagne mod Westboro Baptist Church vil fortsætte indtil alle begravelser i Charleston, South Carolina er færdige. Anonym opfordrer alle Anons, allierede besætninger, hacktivister - og tilhængere over hele verden til sammen med os at angribe alle kendte cyberaktiver i WBC. Detaljer om målene kan findes på OP's hjemmeside. Tweet dine succeser med hahstag #OpShutDownWBC og nævner den primære Op Twitter-konto @OpFerguson, så vi kan spore skaden på disse idioter.

Anons og tilhængere, der bor i South Carolina, eller som planlægger at rejse dertil til begravelserne - vi opfordrer dig til at forberede sig på at udnytte vores SOP For Confronting WBC On The Ground knyttet ovenfor. Netværk sammen, øve scenarier med SOP. Selvom det er tvivlsomt, at disse idioter vil dukke op, er det afgørende, at Anonym har en velforberedt tilstedeværelse på jorden i Charleston, SC.

Til de sørgende folk i Charleston, South Carolina: Vi beder dig om at sætte disse hadefulde mennesker helt ud af dit sind. Anonym har den til dig. Vi ved, hvordan vi skal håndtere disse dyr, og det vil vi gøre. Glem dem. Lad os håndtere dette for dig som vores kondolence for dit ubeskrivelige tab.

Endelig til medlemmerne af Westboro Baptist Church: Vi kommer efter dig. Vi vil besejre dig, som vi altid har gjort. Dit bedste bud er at stoppe denne tåbelighed med det samme. Det ved vi, du ikke gør, så du kan fucking...

... FORVENTER OS

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image