Project Chanologie

Project Chanologie

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

In 2008 stapte Anonymous achter hun computers weg en ging de straat op in het allereerste fysieke protest. Eerder een onbekend internet hacker collectief, besloot Anonymous om Guy Fawkes maskers op te nemen en te protesteren tegen Scientology.

Zo begint Anonymous 'eerste grote oorlog. Een epische prestatie die succesvol en permanent de geest controlerende cultus van Scientology heeft beschadigd.

Hallo, Scientology.

We zijn Anoniem.

In de loop der jaren hebben we je in de gaten gehouden. Uw campagnes van verkeerde informatie, onderdrukking van meningsverschillen, uw litigious karakter, al deze dingen hebben ons in het oog getrokken. Met de lekkage van je nieuwste propagandavideo (zie hieronder) in de reguliere circulatie, is de omvang van je kwaadaardige invloed op degenen die je vertrouwen, die je leider noemen, ons duidelijk gemaakt.

Anoniem heeft daarom besloten dat uw organisatie vernietigd moet worden. Voor het welzijn van jullie volgelingen, voor het welzijn van de mensheid — voor het lachen — zullen we jullie van het internet verdrijven en de Kerk van Scientologie systematisch ontmantelen in haar huidige vorm.

We erkennen u als een serieuze tegenstander, en we zijn voorbereid op een lange, lange campagne. Je zult niet eeuwig zegevieren tegen de boze massa's van het lichaam politiek. Je methodes, hypocrisie en de onhandigheid van je organisatie hebben haar dood geklonken.

Je kunt je niet verstoppen, we zijn overal.

We kunnen niet sterven, we zijn eeuwig.

We worden elke dag groter — en alleen door de kracht van onze ideeën, kwaadaardig en vijandig zoals ze vaak zijn. Als je een andere naam wilt voor je tegenstander, noem ons Legioen, want we zijn er veel. Maar voor alles dat we niet zo monsterlijk zijn als jullie; nog steeds zijn onze methoden een parallel aan die van jullie.

Ongetwijfeld zult u de acties van de Anon gebruiken als voorbeeld van de vervolging die u zo lang hebt gewaarschuwd dat uw volgelingen zouden komen; dit is acceptabel. In feite wordt het aangemoedigd. Wij zijn uw SP's. Geleidelijk aan als we onze hartslag samenvoegen met die van jullie “Kerk”, zal de onderdrukking van jullie volgelingen steeds moeilijker worden om te onderhouden. Gelovigen zullen wakker worden en zien dat de redding geen prijs heeft. Ze zullen weten dat de stress, de frustratie die ze voelen niet iets is dat Anonymous de schuld kan krijgen. Nee, zij zullen zien dat het afkomstig is van een bron die dichter bij elkaar staat.

Ja, we zijn SP's. Maar de som van de onderdrukking die we ooit zouden kunnen opbrengen wordt overschaduwd door die van de RTC.

Kennis is gratis.

We zijn Anoniem.

Wij zijn Legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

Verwacht ons.

De internationale website van de Church of Scientology werd uitgeschakeld en “Google bombing” volgde (manipulatie van de zoekmachine waardoor de website het eerste resultaat is dat door Google wordt geretourneerd wanneer gebruikers “gevaarlijke cult” typen). Scientology's website in het Verenigd Koninkrijk werd niet beschikbaar en in de VS onderzocht de FBI wat ze zeiden was de valse verzending van wit poeder in enveloppen naar 19 kerken in Los Angeles.

Gebouwen over de hele wereld werden geprotesteerd door honderden Anonymous, die blijven herbezoeken en opnieuw protesteren zoals gewenst.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image