Projektin Chanologia

Projektin Chanologia

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Vuonna 2008 Anonyymi astui ulos tietokoneidensa takaa ja lähti kaduille ensimmäisessä fyysisessä protestissa. Aiemmin tuntematon hakkeri kollektiivi, Anonyymi päätti hakata Guy Fawkesin naamiot ja protestoida skientologiaa.

Niin alkaa Anonyymin ensimmäinen suuri sota. Eeppinen saavutus, joka vahingoitti Skientologian kulttia.

Hei, skientologia.

Olemme anonyymejä.

Vuosien mittaan olemme tarkkailleet sinua. Väärintiedon kampanjanne, erimielisyyksien tukahduttamisenne, oikeudenkäyntiluonteenne ja kaikki nämä asiat ovat saaneet huomiomme. Viimeisimmän propagandavideosi vuotamisen jälkeen (katso alla) valtavirran levyyn, on meille selvitetty, kuinka paljon olet vaikuttanut sinuun luottaviin, jotka kutsuvat sinua johtajaksi.

Anonyymi on siksi päättänyt, että organisaatiosi on tuhottava. Seuraajienne ja ihmiskunnan parhaaksi — naurun vuoksi — karkotamme teidät Internetistä ja tuhoamme systemaattisesti skientologian kirkon nykyisessä muodossaan.

Tunnustamme teidät vakavaksi vastustajaksi, ja olemme valmiita pitkää kampanjaa varten. Et tule voittamaan ikuisesti vihaisia massoja vastaan. Metodinne, tekopyhyys ja organisaationne taidottomuus ovat kuulostaneet sen kuolinpolvenilta.

Ette voi piiloutua. Olemme kaikkialla.

Emme voi kuolla, olemme ikuisesti.

Olemme yhä isompia joka päivä — ja vain ideoidemme voimalla, ilkeitä ja vihamielisiä, kuten ne usein ovat. Jos haluat toisen nimen vastustajallesi, soita meille Legioona, sillä meitä on monta. Kaikesta huolimatta me emme ole yhtä hirvittäviä kuin te; silti menetelmämme ovat samansuuntaisia teidän kanssanne.

Epäilemättä käytät Anonin toimia esimerkkinä vainosta, jonka olet niin kauan varoittanut seuraajasi tulisivat; tämä on hyväksyttävää. Itse asiassa sitä kannustetaan. Olemme sinun SPS: si. Vähitellen, kun yhdistämme pulssimme “kirkon” kanssa, seuraajiesi tukahduttaminen tulee yhä vaikeammaksi ylläpitää. Uskovat heräävät ja näkevät, ettei pelastus ole hintansa. He tietävät, että stressi, turhautuminen, jota he tuntevat, eivät ole jotain, jota voidaan syyttää Anonyymista. Ei, he huomaavat, että se on peräisin lähemmäs toisiaan.

Kyllä, olemme SPS. Mutta tukahduttamisen summa, jonka voimme koskaan koota, - on RTC: n varjoona.

Tieto on ilmaista.

Olemme anonyymejä.

Olemme legioona.

Emme anna anteeksi.

Emme unohda sitä.

Odottakaa meitä.

Skientologian kirkon kansainvälinen sivusto poistettiin käytöstä ja siitä seurasi “Google-pommitukset” (hakukoneen manipulointi, joka johtaa siihen, että sivusto on ensimmäinen Googlen palauttama tulos, kun käyttäjät kirjoittavat “vaarallinen kultti”). Skientologian nettisivuja ei ollut saatavilla. USA: ssa FBI tutki valkoisen jauheen lähettämistä kirjekuorissa 19 kirkkoon Los Angelesin alueella.

Rakennukset ympäri maailmaa protestoivat satoja anonyymejä, jotka jatkavat uudelleen ja protestoida halutulla tavalla.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image