Projekt Chanologi

Projekt Chanologi

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I 2008 trådte Anonymous ud bag deres computere og gik på gaderne i den første fysiske protest nogensinde. Tidligere en ukendt internet hacker kollektiv, Anonym besluttet at tage på Guy Fawkes masker og protestere Scientology.

Så begynder Anonymous 'første store krig. En episk bedrift, som med succes og permanent beskadigede sindet kontrollerende kult af Scientology.

Hej, Scientology.

Vi er anonyme.

I årenes løb har vi holdt øje med dig. Jeres kampagner for misinformation, undertrykkelse af uenighed, jeres uoverensstemmelser, alle disse ting har fanget vores øjne. Med udsivningen af din seneste propaganda-video (se nedenfor) ind i den almindelige cirkulation, er omfanget af din ondsindede indflydelse på dem, der stoler på dig, som kalder dig leder, blevet gjort klart for os.

Anonym har derfor besluttet, at din organisation skal destrueres. Til gavn for jeres tilhængere, til menneskehedens bedste — til grin — vil vi udvise jer fra internettet og systematisk demontere Scientologikirken i sin nuværende form.

Vi anerkender dig som en seriøs modstander, og vi er forberedt på en lang, lang kampagne. Du vil ikke sejre for evigt mod de vrede masser af kroppen politiske. Dine metoder, hykleri og din organisations kunstløshed har lydt dens dødsknald.

Du kan ikke gemme dig, vi er overalt.

Vi kan ikke dø, vi er for evigt.

Vi bliver større hver dag — og udelukkende af kraft af vores idéer, ondsindede og fjendtlige, som de ofte er. Hvis du vil have et andet navn til din modstander, så kald os Legion, for vi er mange. Men for alle, at vi ikke er så uhyrlige som I er; stadig er vores metoder parallelle med jeres egne.

De vil uden tvivl bruge Anons handlinger som et eksempel på den forfølgelse, De så længe har advaret om, at Deres tilhængere ville komme; det er acceptabelt. Faktisk er det opmuntret. Vi er dine SP 'er. Efterhånden som vi fusionerer vores puls med din “Kirke”, vil undertrykkelsen af dine tilhængere blive stadig vanskeligere at vedligeholde. Troende vil vågne og se, at frelse ikke har nogen pris. De vil vide, at stress, frustration, de føler, ikke er noget, der kan bebrejdes Anonym. Nej — de vil se, at det stammer fra en kilde, der er langt tættere på hver.

Ja, vi er SP 'er. Men summen af undertrykkelse, vi nogensinde kan mønstre, er overskygget af RTC's.

Viden er fri.

Vi er anonyme.

Vi er Legion.

Vi tilgiver ikke.

Det glemmer vi ikke.

Forvent os.

Church of Scientology internationale hjemmeside blev deaktiveret, og “Google bombning” fulgte (manipulation af søgemaskinen, hvilket resulterer i, at hjemmesiden er det første resultat returneret af Google, når brugerne skriver “farlig kult”). Scientology britiske hjemmeside blev utilgængelig, og i USA undersøgte FBI hvad de sagde var svindeludsendelsen af hvidt pulver i kuverter til 19 kirker i Los Angeles området.

Bygninger over hele verden blev protesteret af hundredvis af anonyme, der fortsætter med at genbesøge og genprotestere efter ønske.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image