Opusp's

Opusp's

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Originele post hier.

Hoe je nooit meer voor verzendkosten kunt betalen.

Nu voordat jullie proberen te doen wat IK ga onthullen, verkrijg alsjeblieft een volledig en volledig begrip van wat jullie zullen doen om het vertrouwen te behouden dat nodig is als ondervraagd wordt. Houd in gedachten dat dit volledig legaal is het gewoon volledig onderdrukt. Uiteraard als gepost in onenigheid zijn legale wij Anons niet fuk up onze Fam.

Nu voor een geschiedenisles de uspo (United States Post Office) wuz opgericht in 1776 of 1777 en in 1970 creëerden deze fuks de usps (UNITED STATUS POST SERVICE) en yus zijn een fukn bedrijf gebonden aan verdomde Washington DC via de ZIP (Zone Improvement Program) code. Ja, dit is hoe deze sik fuks alle fukn schapen opnemen in de 10 mijl vierkante straal van de buitenlandse fukn corporatie bekend als Washington DC opgericht in 1671 en opgenomen door het Congres in 1802.

Yus DC is een Foreign Corporation de zip is hoe ze mensen die in de buitenste staten wonen om onbewust toestemming te geven om een VERENIGDE STATEN burger te zijn. En ja de alle caps maakt een andere VERENIGDE STATEN gedefinieerd in Black's Law woordenboek vertaalt naar een bedrijf gebonden aan fukn DC... hangen daar het nog siker fagz lulz

Deze Onwetende toestemming is met andere woorden bekend als “Minimum Contacten” zijn er veel. Alle afkortingen van straten dwz st of staat afkortingen zoals NY en alle wetten codes en fukn statuten zijn gepatenteerd en zijn minimale contacten elke keer dat ze worden gebruikt, heb je ermee ingestemd om een goddam werknemer van DC te zijn

Laat me één ding duidelijk maken dat iedereen geboren in Amerika geen burger is die in Black's Law woordenboek wordt gedefinieerd als een inwoner van de 10 mijl vierkante zone van The Foreign Corporation, bekend als Washington DC. Alle advocaten in Amerika zijn “leden” van de BAR (British Accreditation Regency) ja deze zogenaamde advocaten zijn niets meer dat Britse fukn agenten ik weet dat dit gek klinkt hoewel deze dingen belangrijk zijn om te weten als je in de staten woont omdat je bent gelogen om big time en deze postinformatie is gaan brengen in perspectief wat ik je uit te leggen. Je moet begrijpen dat je NIET een Amerikaanse burger bent, een staatsburger van een nationale staat ja, maar ik herhaal NIET een Amerikaanse burger. Dit is belangrijk voor u om te onthouden, omdat je op het punt staat om te leren hoe te verzenden verzendkosten betaalde landelijke gratis levering in een ZIP vrijgesteld niet binnenlandse zonder Verenigde Staten manier js.

nu hier is hoe een ZIP EXEPT NON HUMALILES zonder VERENIGDE STATEN Format eruit ziet. Belangrijk om te onthouden dat een Domestic formaat is een 3 lijn formaat International is een 4 lijn formaat hier is een voorbeeld van:

Monster:

John Henry: huis van Doe

RR 012 DOOS 1234

Stad [postcode (optioneel)]

Natie (Californië)

NIET-BINNENLANDSE POSTCODE VRIJGESTELD

zonder VERENIGDE STATEN

zeer belangrijk om de wettelijke regel genaamd de vier hoeken regel onthouden als iets is ingekapseld in een doos of gevangen door vier hoeken dwz [zipcode] het kan niet worden overwogen dus waarom als u besluit om de ZIP (Zone Improvement Program) te gebruiken Plaats in een doos of beugel het einde (vier hoeken) dus het wordt niet beschouwd Dit is een minimum contact begrijpen dit deze fuks een serieuze af en zolang je hun onzin tactiek kent zul je leren hoe je deze troep en rol over deze fuks beheersen met hun eigen nep frauduleuze systeem.

Belangrijk dat je alles moet typen geen fukn afkortingen deze fukn afkortingen zijn gepatenteerd en zijn minimum fukn contacten zijn eigenlijk illegaal voor mensen om ze te gebruiken ongeacht waar je bent van js

Als je een Amerikaans adres hebt, moet je weten hoe je het moet verbergen in je Rural Route adres, dit is hoe je dit doet.

Stap 1. Ga naar deze site:

Stap 2. Klik op Quick Tools

Stap 3. Klik op Zoek een postcode TM

Stap 4. Klik op zoeken op adres

Stap 5. Typ in Your Complete Corporate DC adres inclusief de postcode die je kent degene die je 3e klas leraar op school onderwees en een enorme nadruk op het niet vergeten van de verdomde postcode (geef ze niet de schuld ze waren allemaal gehersenspoeld Ik heb onlangs in het reine gekomen met deze lulz).

Stap 6. Zodra uw adres wordt weergegeven met postcode inclusief de zogenaamde “Plus 4 aanduiding” nummers gekoppeld aan het einde van de postcode, namelijk 99999-9998

(houd in gedachten de -9998 is een internationale benaming gebruikt in de uspo kennisgeving ik zei uspo en niet usps er is een verschil re: bovenstaande info en krijg dit recht het zal moeten worden bekend in binnenkort worden geplaatst lessen op deze) nu zoals ik zei zodra adres verschijnt er een drop-down pijl ziet eruit als deze / klik erop en het zal openen om je “Carrier Route Number” te onthullen ja ze proberen om deze zooi zo veel mogelijk achter te laten als ze kunnen.

Stap 7. Documenteer dit Route nummer van de vervoerder dit is het nummer dat zal worden gebruikt voor ZIP EXPERT NIET DOMENTIONELE verzendkosten betaalde landelijke gratis levering. Het Routenummer van de vervoerder begint met een letteraanduiding gevolgd door een 3 nummeraanduiding. De letteraanduiding is ofwel een R (staat voor Rural) of een C (staat voor Stad) deze beginletters worden niet gebruikt bij het opmaken van een letterkopscript js.

Merk op dat ik schrijf “zonder VERENIGDE STATEN” omdat je niet zou zeggen “zonder DE MCDONALD'S” rechts is een fukn Corporation houd deze geest!!!

NON-MACHINABILE is erg belangrijk dit is dus het zal met de hand gesorteerd worden omdat het niet zal worden opgehaald door hun “machines” onthoud dit is NIET INTERNATIONAL International formaat rechtstreeks van de usps IMM (International Mail Manual). Dan is er de UPU (Universal Postal Union) die is gebaseerd uit Zwitserland ja dat is juist Zwitserland en is de op één na oudste organisatie op de planeet waarschijnlijk 2e naar een soort religieuze organisatie lulz nog steeds op zoek naar #1...

244 Benamingen RFD en RD

Wijzig de benamingen RFD en RD (als betekenis voor gratis levering op het platteland of op het platteland) in RR.

Downloaden [53,36 KB]

Downloaden [4,68 MB]

De UPU

* Opgericht in 1874, is de Universal Postal Union (UPU), met haar hoofdkantoor in de Zwitserse hoofdstad Bern, de op één na oudste internationale organisatie ter wereld.

Met zijn 192 lidstaten is de UPU het primaire forum voor samenwerking tussen spelers in de postsector. Het helpt om een echt universeel netwerk van up-to-date producten en diensten te garanderen.

$21,00 aan postzegels neemt ook de post buiten Amerikaanse jurisdictie

Hoewel dit: point_up_2: voor een ander onderwerp is, doen we gratis mail

Dit is hoe het eruit zal zien vlak voordat je het gebruikt... Let op de datum van vandaag en de duimprint allemaal in rode inkt.

Laat inktkleuren en betekenissen verduidelijken

Rood = Levend

Zwart = Dood

Blauw = Zee

Paarse of Goud = Royal

Alles wat nu moet doen op dit punt is gaan IN de uspo en laat ze dit wegen en stuur het niet vergeten om uw Prepaid Mail ontvangstbewijs met uw gecertificeerde mail # zodat u kunt bijhouden een ander feitje geduldig met deze leveringen Ik heb wat blijven hangen tot 20 dagen anderen Ik heb gehad 4 steden over in 17 uur dus levertijden variëren.. dus wut recht zijn gratis fags lulz...

Hier is een ontvangstbewijs voor een 1 pond 4.30 oz. pakket dat ik verzonden met behulp van dit formaat. Alles wat ik deed wuz jus plakte de gedrukte envelop op het pakket gevolgd door een retour van ontvangst (groene kaart) dus ik weet dat het werd ontvangen. Laten we nu de retour van ontvangst bespreken (groene kaart) en hoe u dit goed kunt invullen hier is een vid die het goed verklaart.

let op de 2cent stempel op hun prepaid aanbieding: point_up_2:

Ik weet dat dit klinkt krankzinnig hoewel dit wordt gedaan om het minimum contact te elimineren wanneer een gubment biedt u iets het is een val om u te krijgen om Contract met hen dit is belangrijk altijd houden deze geest

Bij het volgen van deze pakketten ga je hier om op te sporen.

Hier is een site die dit al jaren doet merken zijn formaat in gedachten houden vele formaten werken het formaat dat ik heb gepost is wat ik geloof dat de meest up-to-date en ingebeld over hoe hun usps corporatie functioneert js hoewel doe uw onderzoek altijd.

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image