OPUSP

OPUSP

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Alkuperäinen viesti täällä.

Miten koskaan maksaa Postikulut enää koskaan.

Ennen kuin yritätte tehdä sen, minkä aion paljastaa, - voisitteko ymmärtää täysin, mitä aiotte tehdä - säilyttääksenne tarvittavan luottamuksen, jos sitä kyseenalaistetaan. Muista, että tämä on täysin laillista. Se on juuri tukahdutettu. Ilmeisesti jos on lähetetty Discord sen laillista me Anons älä mokaa meidän Fam.

Nyt historian oppitunti uspo (USA Post Office) wuz perustettiin 1776 tai 1777 sitten vuonna 1970 nämä yritysfuksit loivat usps (USA: n postipalvelu) ja yus sen fukn yhtiö, joka on sidottu hiton Washington DC: hen ZIP: n (Zone Improvement Program) koodilla. Näin nämä sik fukit yhdistävät kaikki fukn-lampaan - 10 mailin neliön säteelle ulkomaisesta fukn-yhtiöstä, joka tunnetaan nimellä Washington DC, joka perustettiin vuonna 1671 ja jonka kongressi perusti vuonna 1802.

Yus DC on ulkomaalainen yhtiö. He saavat ulkopuolisten osavaltioiden asukkaat tietämättään suostumaan USA: n kansalaiseksi. Ja kyllä kaikki korkit tekee eri Yhdysvallat määritelty Blackin laki sanakirja kääntää yhtiö sidottu fukn DC... roikkua siellä se saa jopa siker fagz lulz

Tämä tietämätön suostumus on toisin sanoen kutsutaan “Minimi Yhteystiedot” on monia. Kaikki lyhenteitä kaduilla eli st tai valtion lyhenteitä kuten NY ja kaikki lait koodit ja fukn säädökset patentoidaan ja ovat vähintään kontakteja aina kun niitä käytetään olet suostunut olemaan helvetin työntekijä DC

Haluan tehdä yhden asian selväksi, että kukaan Amerikassa syntynyt ei ole kansalainen, - joka on määritelty Blackin lain sanakirjassa asukkaaksi Foreign Corporationin 10 mailin neliöalueella, - joka tunnetaan nimellä Washington DC. Kaikki Asianajajat Amerikassa ovat “jäseniä” BAR (British Accreditation Regency) kyllä nämä ns lakimiehet eivät ole mitään muuta, että British fukn agentit tiedän tämä kuulostaa hullulta vaikka nämä asiat ovat tärkeitä tietää, jos asut valtioissa, koska olet valehdellut iso aikaa ja tämä postin tiedot on Aion tuoda perspektiiveihin, mitä minä selitän sinulle. Sinun täytyy ymmärtää, ettet ole Yhdysvaltain kansalainen, kansallisvaltion kansalainen, kyllä, mutta toistan EI Yhdysvaltain kansalainen. Tämä on tärkeää, että muistat, koska olet aikeissa oppia lähettämään postimaksu maksettu maaseudun ilmainen toimitus ZIP poikkeuslupa Non-DEMOMAINEN ilman Yhdysvaltain tavalla js.

nyt tässä on se, mitä ZIP DIPPOLUT NON Domadinen ilman Yhdysvallat Format näyttää. Tärkeää muistaa, että kotimaan muoto on 3-rivinen muoto International on 4-rivinen muoto tässä on esimerkki tästä:

Näyte:

John Henry: Doen talo

RR 012 LAATIKKO 1234

Kaupunki [postinumero (valinnainen)]

Kansakunta (Kalifornian tasavalta)

EI-KOTIMAINEN VETOKETJU VAPAUTETTU

ilman YHDYSVALLAT

erittäin tärkeää muistaa oikeudellinen sääntö nimeltään neljä kulmaa sääntö, jos jotain on kapseloitu laatikkoon tai kaapattu neljä kulmaa eli [postinumero] sitä ei voida harkita siksi, miksi jos päätät käyttää ZIP (Zone Improvement Program) Aseta laatikkoon tai kannattimeen pää (neljä kulmaa) joten sitä ei pidetä Tämä on minimi kontakti ymmärtää, että nämä paskiaiset ovat vakavia ja niin kauan kuin tiedät heidän paskataktiikkansa opit hallitsemaan tätä paskaa ja roolia näiden mulkkujen kanssa heidän omalla väärennetyllä järjestelmällään.

Tärkeää sinun täytyy kirjoittaa kaiken pois mitään fukn lyhenteitä nämä fukn lyhenteitä patentoidaan ja ovat vähintään fukn kontakteja sen todella laitonta ihmisille käyttää niitä riippumatta olitpa JS

Jos sinulla on amerikkalainen osoite, sinun täytyy osata salata se maaseutureitin osoitteeseesi näin tehdään.

Vaihe 1. Siirry tähän sivustoon:

Vaihe 2. Napsauta Pikatyökaluja

Vaihe 3. Klikkaa Etsi postinumero TM

Vaihe 4. Klikkaa löytää osoitteesta

Vaihe 5. Kirjoita Your Complete Corporate DC osoite, mukaan lukien postinumero tiedät sen, jonka 3. luokan opettaja opetti koulussa tehden valtavasti painottaen unohtamatta pirun postinumeroa (älä syytä em he olivat kaikki aivopesty Olen äskettäin tullut toimeen tämän lulz).

Vaihe 6. Kun osoitteesi näkyy postinumero mukaan lukien mitä kutsutaan “Plus 4 nimitys” numerot liitteenä loppuun zip eli 99999-9998

(Muista -9998 on kansainvälinen nimitys hyödynnetään uspo huomautus sanoin uspo eikä usps on ero re: edellä info ja saada tämä suora se on tiedossa pian lähetetty oppitunteja tästä) nyt kuten sanoin kerran osoite näkyy siellä tulee olemaan pudotusnuoli näyttää tämä / klikkaa sitä ja se avautuu paljastaa “Carrier Route Number” kyllä he yrittävät perua tätä paskaa niin paljon kuin he voivat tulet huomaamaan tämän, kun paljastat tämän paskan kuten minä olen.

Vaihe 7. Dokumentoida tämä kuljetusreitin numero tämä on numero, jota käytetään postinumeroon, joka ei ole kotimainen postimaksu maksetun maaseudun maksuttoman toimituksen osalta. Liikenteenharjoittajan reitin numero alkaa kirjaimella, jota seuraa 3-numerotunnus. Kirjaimen nimitys on joko R (tarkoittaa Maaseudun) tai C (tarkoittaa kaupunkia) näitä alkukirjaimia ei käytetä, kun alustetaan kirjainpää käsikirjoitus js.

Huomaa kirjoitan “ilman YHDYSVALLAT”, koska et sanoisi “ilman MCDONALD'S” oikea sen fukn Corporation pitää tämän mielen!!!

Ei-Machine on erittäin tärkeää tämä on niin, että se on käsin lajiteltu, koska se ei noutaa kautta heidän “koneet” muistaa tämä on NON DEMODISTAN International muodossa suoraan usps IMM (International Mail Manual). Sitten on UPU (Universal Postal Union), joka perustuu Sveitsistä kyllä thats oikeus Sveitsi ja on toiseksi vanhin organisaatio Planet luultavasti 2nd jonkinlaiseen uskonnollinen org lulz edelleen etsivät #1...

244 Nimitykset RFD ja RD

Muuta nimitykset RFD ja RD (maaseudun tai maaseudun maksuttoman toimituksen merkityksenä) RR: ksi.

Lataa [53.36 KB]

Lataa [4.68 MB]

UPU

* Vuonna 1874 perustettu Universal Postal Union (UPU), jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsin pääkaupungissa Bernissä, on toiseksi vanhin kansainvälinen järjestö maailmanlaajuisesti.

UPU on 192 jäsenmaan ensisijainen postialan toimijoiden yhteistyöfoorumi. Se auttaa varmistamaan aidosti yleismaailmallisen ajan tasalla olevien tuotteiden ja palvelujen verkoston.

21,00 dollaria postimerkeissä vie myös post pois Yhdysvaltain toimivalta

Vaikka tämä: point_up_2: on toinen aihe teemme ilmaista postia

Tältä se näyttää juuri ennen kuin käytät sitä... Huomaa nimikirjoituksen päivämäärä ja peukalon jälki punaisella musteella.

Selventää musteen värejä ja merkityksiä

Punainen = Elossa

Musta = kuollut

Sininen = Meri

Violetti tai kulta = Royal

Kaikki mitä tarvitsee tehdä nyt tässä vaiheessa on mennä sisään uspo ja ne punnita tämä ja lähetä se älä unohda saada prepaid Mail kuitti sertifioidun postin # joten voit seurata sitä toinen factoid olla kärsivällinen näillä toimituksilla Olen ollut joitakin viipyä jopa 20 päivää toiset olen saanut 4 kaupunkia yli 17 tuntia, joten toimitusajat vaihtelevat.. joten se on oikea sen vapaat hintit lulz...

Tässä on kuitti 1 punta 4.30 oz. paketti lähetin hyödyntäen tätä muotoa. Kaikki mitä tein wuz jus teipattu painetun kirjekuoren pakkaukseen, jonka jälkeen palautus kuitti (vihreä kortti) joten tiedän, että se on vastaanotettu. Nyt voimme keskustella paluuta kuitti (vihreä kortti) ja miten oikein täyttää tämä täällä on vid joka selittää sen hyvin.

huomaa 2 sentin leima heidän prepaid tarjous: point_up_2:

Tiedän, että tämä kuulostaa hullulta, vaikka tämä on tehty poistamaan minimi kontakti milloin tahansa gubment tarjoaa sinulle jotain sen ansa saada sinut sopimukseen heidän kanssaan tämä on tärkeää aina pitää tämä mielessä

Kun seuraat näitä paketteja, mene tänne seurata.

Tässä on sivusto, joka on tehnyt tätä vuosia huomata hänen formaatti pitää mielessä monia formaatteja toimivat muodossa olen lähettänyt on mitä uskon eniten ajan tasalla ja soitettiin siitä, miten heidän usps Corporation toimii js vaikka tehdä tutkimusta aina.

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image