OPUSP 'er

OPUSP 'er

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Original Post Her.

Hvordan man aldrig betaler for porto nogensinde igen.

Før I forsøger at gøre det, jeg nu vil afsløre, så få en fuldstændig og fuldstændig forståelse af, hvad det er, I vil gøre for at bevare den tillid, der er nødvendig, hvis I bliver spurgt. Husk på, at det er helt lovligt, at det netop er blevet fuldstændig undertrykt. Naturligvis hvis blive udstationeret i Discord sin juridiske vi Anons dont fuk op vores Fam.

Nu til en historie lektion uspo (United States Post Office) wuz etableret i 1776 eller 1777 derefter i 1970 skabte disse corporate fuks usps (United States Postal SERVICE) og yus dets et fukn selskab bundet til forbandede Washington DC via ZIP (Zone Improvement Program) kode. Ja, det er sådan disse sikkfuks inkorporerer alle de fukn fåre i en radius på 10 mile kvadrat af det udenlandske fukn selskab kendt som Washington DC grundlagt i 1671 og inkorporeret af Kongressen i 1802.

Yus DC er et udenlandsk selskab. Zip er hvordan de får dem, der bor i de ydre stater til ubevidst at acceptere at være en amerikansk statsborger. Og ja alle caps gør en anden USA defineret i Black Law ordbog oversætter til et selskab bundet til fukn DC... hænge i der det bliver endnu siker fagz lulz

Denne Uvidende samtykke er med andre ord kendt som “Minimum Kontakter” der er mange. Alle forkortelser af gader dvs st eller statslige forkortelser som NY og alle love koder og fukn vedtægter er patenteret og er minimum kontakter hver gang de bruges du har givet samtykke til at være en forbandet medarbejder i DC

Lad mig gøre én ting klart, at alle født i Amerika ikke er en borger, som defineres i Black's Law ordbog som indbygger i den 10 mile kvadratzone i The Foreign Corporation kendt som Washington DC. Alle advokater i Amerika er “medlemmer” af BAR (British Akkreditation Regency) ja disse såkaldte advokater er intet mere, at britiske fukn agenter jeg ved det lyder vanvittigt, selvom disse ting er vigtige at vide, hvis du bor i staterne, fordi du er blevet løjet for stor tid og denne postinformation er kommer til at bringe det i perspektiv, jeg forklarer dig. Du er nødt til at forstå Du er IKKE en amerikansk statsborger en statsborger i en nationalstat ja men jeg gentager IKKE en amerikansk statsborger. Dette er vigtigt for dig at huske, fordi du er ved at lære at sende porto Betalt Rural Free Delivery i en ZIP fritaget ikke-indenlandsk uden USA måde js.

nu her er, hvad en ZIP fritaget ikke-indenlandsk uden USA Format ser ud. Vigtigt at huske, at en indenlandsk format er et 3 line format International er et 4 line format her er et eksempel på dette:

Prøve:

John Henry: House of Doe

RR 012 BOKS 1234

By [postnummer (valgfrit)]

Nation (Republikken Californien)

IKKE INDENLANDSK LYNLÅS FRITAGET

uden FORENEDE Stater

meget vigtigt at huske den juridiske regel kaldet de fire hjørner regel, hvis noget er indkapslet i en kasse eller fanget af fire hjørner dvs [postnummer] det kan ikke betragtes derfor, hvorfor hvis du beslutter at bruge ZIP (Zone Improvement Program) Placer i en kasse eller beslag enden (fire hjørner), så det anses ikke for Dette er en minimum kontakt forstå dette disse fuks en alvorlig af og så længe du kender deres bullshit taktik, vil du lære at mestre dette lorte og rolle over disse fuks med deres eget falske system.

Vigtigt skal du skrive alt ud ingen fukn forkortelser disse fukn forkortelser er patenteret og er minimum fukn kontakter dens faktisk ulovligt for folk at bruge dem uanset var du er fra js

Hvis du har en amerikansk adresse, skal du vide, hvordan du kan skjule det i din Rural Route adresse.

Trin 1. Gå til dette websted:

Trin 2. Klik på Hurtige værktøjer

Trin 3. Klik på Slå et postnummer TM op

Trin 4. Klik på find efter adresse

Trin 5. Indtast din Complete Corporate DC adresse herunder postnummer du kender den ene din 3. klasse lærer underviste i skolen gør en stor vægt på ikke at glemme den forbandede postnummer (dont bebrejde em de var alle hjernevasket Jeg har for nylig kommet til udtryk med denne lulz).

Trin 6. Når din adresse er vist med postnummer, herunder hvad der kaldes “Plus 4 betegnelse” numre knyttet til slutningen af postnummeret, dvs. 99999-9998

(huske på -9998 er en international betegnelse udnyttet i uspo meddelelse jeg sagde uspo og ikke usps der er en forskel re: ovenfor info og få denne lige det bliver nødt til at være kendt i snart at blive lagt lektioner om dette) nu som jeg sagde, når adresse viser op der vil være en drop down pil ligner dette / klik på det og det vil åbne op for at afsløre dit “Carrier Route Number” ja de forsøger at bagske dette ting så meget som de kan du vil komme til at lægge mærke til dette, når du afdækker dette lorte som jeg har.

Trin 7. Dokumenter dette transportørrutenummer dette er det nummer, der vil blive brugt til ZIP fritaget ikke-indenlandsk porto Betalt Rural Gratis Levering. Carrier-rutenummeret begynder med en bogstavbetegnelse efterfulgt af en 3-nummerbetegnelse. Bogstavbetegnelsen vil enten være et R (står for Rural) eller et C (står for by) disse begyndelsesbogstaver vil ikke blive brugt ved formatering af et bogstavhoved script js.

Bemærk jeg skrive “uden USA”, fordi du ikke ville sige “uden MCDONALD'S” højre dens en fukn Corporation holde dette sind!!!

Non-MACHINable er meget vigtigt dette er så det vil blive hånd sorteret, da det ikke vil blive hentet gennem deres “maskiner” husk dette er NON DINATIONAL International format direkte fra Usps IMM (International Mail Manual). Så er der UPU (Universal Postal Union) som er baseret ud af Schweiz ja thats ret Schweiz og er den 2. ældste organisation på planeten sandsynligvis 2nd til en form for religiøs org lulz stadig søger efter #1...

244 Betegnelser RFD og RD

Ændre betegnelserne RFD og RD (som en betydning for landdistrikterne eller fri levering) til RR.

Download [53,36 KB]

Download [4,68 MB]

UPU 'en

* Etableret i 1874, Universal Postal Union (UPU), med hovedsæde i den schweiziske hovedstad Berne, er den næstældste internationale organisation på verdensplan.

Med sine 192 medlemslande er UPU det primære forum for samarbejde mellem postsektorens aktører. Det bidrager til at sikre et virkelig universelt netværk af opdaterede produkter og tjenester.

$21.00 i frimærker tager også posten ud af USA jurisdiktion

Selvom dette: point_up_2: er for et andet emne, gør vi gratis mail

Sådan vil det se ud lige før du bruger det... Læg mærke til autografen i dag dato og tommelfingeraftryk alt sammen med rødt blæk.

Lader afklare blæk farver og betydninger

Rød = levende

Sort = Død

Blå = Hav

Lilla eller Guld = Royal

Alt, hvad der skal gøres nu på dette tidspunkt er at gå ind i uspo og få dem til at veje dette og sende det glem ikke at få din Prepaid Mail kvittering med din certificerede mail # så du kan spore det en anden faktoid være tålmodig med disse leverancer Jeg har haft nogle hængende op til 20 dage andre jeg har haft fået 4 byer over i 17 timer så leveringstiderne varierer.. så wut ret sin gratis fags lulz...

Her er en kvittering for en 1 pund 4.30 oz. pakke jeg sendte ved hjælp af dette format. Alt jeg gjorde wuz jus tapede den trykte kuvert til pakken efterfulgt af en tilbagevenden af kvittering (grønt kort), så jeg ved, at det blev modtaget. Lad os nu diskutere tilbagelevering af kvittering (grønt kort) og hvordan man korrekt udfylde dette ud her er en vid, der forklarer det godt.

mærke 2cent stempel over deres forudbetalte tilbud: point_up_2:

Jeg ved, det lyder sindssygt, selvom dette er gjort for at fjerne den mindste kontakt når som helst en gubment tilbyder dig noget sin en fælde for at få dig til kontrakt med dem dette er vigtigt altid holde dette sind

Når du sporer disse pakker, gå her for at spore.

Her er et websted, der har gjort dette i årevis varsel hans format huske mange formater arbejde det format, jeg har lagt er, hvad jeg tror den mest up to date og ringet ind på, hvordan deres usps corporation funktioner js selvom gøre din forskning altid.

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image