Opolympichacking

Opolympichacking

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Ungefär som OpHackingCup började OpolymPichacking 2014, Brasilien. Denna pågående operation riktar sig också till de stora företagen och statliga organisationer som är de enda som kan dra nytta av denna elitritual. Dessa händelser lämnar alltid de städer de hålls i fullständigt förstörda.

Hälsningar, världens medborgare. Låt oss presentera oss...

Vi är anonyma.

Detta är en uppmaning till alla upprörda människor i Brasilien och från hela världen.

Händelsen av VM 2014 användes som en motivering för alla typer av illdåd, såsom tvångsförflyttning av tusentals familjer från sina hem, militär ockupation av vissa regioner i våra städer, förföljelse av kritiker och motståndare av händelsen. Och en säkerhetspolitik baserad på utrotning av ungdomar i förorterna.

Händelsen var inte planerad att gynna befolkningen. Det var inte tillägnad brasilianska sportfantaster, och det var inte heller ett skådespel för turister som besöker landet. Vinnarna, var inte tyskarna som tog trofén, men den korrupta — entreprenörer och FIFA — som tjänade miljoner i den dyraste Wold Cup i historien.

Statsskulden, dold och förstärkt av den allmänna korruptionen i Brasilien, är bevis som visar hur förfallen staten är. Som bara prioriterar rättigheterna för de mest rika, samtidigt som systematiskt ignorerar, och nedgraderar, sin skyldighet att främja de grundläggande rättigheterna för hälso- och sjukvård, utbildning, bostäder och offentliga tjänster.

Den kommande av en annan mega händelse: 2016 sommar-OS i Rio, regerar girighet för att förvärva offentliga medel genom partnerskap med samma stora företag som ansvarar för renoveringar relaterade till VM, och under tiden är det uppenbart hur övergiven resten av befolkningen är. Detta är en osäker situation, där vi inte kommer att stå overksam. Mobbning och försummelse av detta har lett till en offentlig politik av hänsynslös urbanisering. Hälso- och sjukvård och grundläggande sanitet har också fått konsekvenser, med tusentals fall av Dengue, Chikungunya och Zika-viruset.

Samhället svarar på många sätt på en sådan skräck. Otaliga slag inom flera offentliga servrar som hälsa, militärpolis och brandmän, utbröt i delstaten Rio de Janeiro på grund av denna olympiska fars. De olympiska spelen, era delegationer, media och turister från hela världen kan inte ignorera denna “carioca” verklighet som inte är ett undantag, utan en konstant. Staten försöker desperat att kompensera, dölja och dölja situationen, och underskottet i statskassan som orsakats av händelsen, i kombination med ett lågt globalt scenario av oljepriser, skulle i slutändan ha inlett det utbrottskrig som vi nu har på gatorna i Rio.

Men det finns inget knep, eller kontanter, tillräckligt för att tysta folket och få detta osynliga, eller minimalt ätbara kaos, att försvinna. Vi har observerat politiska myndigheter organisera en stor cirkus för den olympiska facklan i vissa städer i landet; Vi har också sett en spontan reaktion av befolkningen i att försöka släcka den olympiska facklan, en tydlig demonstration av revolt mot förverkligandet av denna mega händelse, och hela situationen för stöld och våld av staten på grund av det. Vi har följt den politiska klassen med hjälp av tidningar från traditionella medier för att försöka mildra effekterna av dess brott, och inte ens skrämmas av de undersökningar som pågår. Men hittills har folket i Rio vunnit.

Därför har vi varit vaksamma och vi är här just nu för att säga att vi inte kommer att vänta, det är dags att intensifiera åtgärderna. Vi kommer att reagera inom och utanför nätverket. Vi uppmanar alla brasilianska medborgare. och även från utlandet som kommer till Brasilien under perioden av de olympiska spelen, att ansluta sig till oss. Det är dags att folk tar kontroll över sina gator. Vi kommer också att agera via Internet och avslöja skandaler och knaveries av framstående personligheter i vår politik så att världen kan se vad vi har tvingats uthärda. Oavsett hur lång tid det tar. Oavsett hur många av oss som klipps ner av dess repressiva apparat. Vi är inte rädda, och inte du heller. Vi ska bränna ner deras fästen. Vi vet vad som händer perfekt, de ondskefulla politiska krafterna i detta land repeterar ytterligare ett desperat försök att behålla det internationella förtroende som fortfarande kan finnas genom att leda de olympiska spelen i Brasilien. Vi vet att denna händelse inte kommer att tillgodose de verkliga behoven hos den eländiga befolkningen, de fattiga och de som utsätts för dagligt våld mot staten.

Vi kan inte fortsätta att vara okunniga om alla obskyra avtal om tillträde till sociala och naturresurser inom Brasiliens gränser. OS och VM är integrerade i denna konspiration. Vi är inte blinda, dårar. Vi vet att utrotningen av fattiga, svarta och ursprungsbefolkningar i Brasilien tillhandahålls för de världsekonomiska programmen för bistånd, men de passar inte på dagordningen och kastas överbord. Ett projekt där det inte finns utrymme för alla, när det i verkligheten borde vara.

Därför, till alla brasilianska guvernörer: Vet att världen snart kommer att känna till din åtråvärda mot naturresurserna i Brasilien. Oavsett vilken part du är i, vet att de nedan är i riskzonen för dina personliga planer för olaglig berikning. Så uppmärksamma guvernörer, kongressledamöter och senatorer, som dröjer sig kvar i korruptionsskandaler: Början till slutet, har börjat.

Vi är anonyma.

Vi är legion.

Vi förlåter inte.

Vi glömmer inte.

Förvänta oss.

Hej Rio de Janeiro.

Vi vet att många har insett hur skadligt det var (och fortfarande är) de olympiska spelen i staden.

Medierna säljer illusionen att hela staden firar och firar mottagandet av turister från hela världen, många av dem lockas av prostitutionsnätverket och droger till ett fyndpris. Denna falska lycka döljer blodet i förorterna till staden, främst i favelas tack vare otaliga poliser räder och militär under förevändning av ett falskt krig.

Fattigdom sprider sig i hela staden, tvingar hela familjer att lämna sina hem och traditionella stadsdelar på grund av höga priser på hyra och/eller borttagningar som gjorts av en korrupt stadshus och tjänar bara önskemål den civila byggandet. Vi manifesteras redan i andra meddelanden vår avvisande till förverkligandet av megaevents mitt i de uppenbara sociala ojämlikheterna i detta land.

Ändå, även efter så många ord, så många manifest eller protester på gatorna (alla alltid övervakas av förtryck, om inte undertrycks av brutalt våld) ser ut som om regeringen kommer att fortsätta att ignorera sina egna folks röster.

Därför kommer vi att fortsätta med våra operationer för att avslöja de många godtyckliga handlingarna hos dem som är statliga och därmed dess egna befolkningsfiender.

Vi är anonyma.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image