Oolympichacking

Oolympichacking

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Mye som OphackingCup, begynte Oolympichacking i 2014, Brasil. Denne pågående operasjonen retter seg også mot de store bedriftene og regjeringsorganisasjonene som er de eneste som kan tjene på dette elite-ritualet. Disse hendelsene forlater alltid byene de holdes i fullstendig ødelagt.

Hilsen, borgere av verden. Tillat oss å introdusere oss...

Vi er anonyme.

Dette er et kall til alle de rasende menneskene i Brasil og fra hele verden.

VM skjer i 2014 ble brukt som en begrunnelse for alle typer grusomheter, som tvungen forskyvning av tusenvis av familier fra sine hjem, den militære okkupasjonen av visse regioner i våre byer, forfølgelsen av kritikere og motstandere av arrangementet. Og en sikkerhetspolitikk basert på utryddelse av ungdommer i forstedene.

Arrangementet var ikke planlagt å gagne befolkningen. Det var ikke dedikert til brasilianske sportsfans, og det var heller ikke et opptog for turister som besøker landet. Vinnerne var ikke tyskerne som tok trofeet, men de fordervede — entreprenørene og FIFA — som tjente millioner i historiens dyreste Wold Cup.

Den offentlige gjelden, skjult og forsterket av generalisert korrupsjon i Brasil, er bevis som viser hvor forfalt staten er. Som bare prioriterer rettighetene til de rikeste, mens systematisk ignorerer, og nedgraderer, sin plikt til å fremme de grunnleggende rettighetene til helsetjenester, utdanning, bolig og offentlige tjenester.

Den kommende av en annen mega hendelse: Sommer-OL 2016 i Rio, hersker grådigheten for å anskaffe offentlige penger gjennom partnerskap med de samme store selskapene som er ansvarlige for renoveringen knyttet til VM, og i mellomtiden er det tydelig hvordan forlatt resten av befolkningen er. Dette, er en prekær situasjon, der vi ikke vil stå idiotisk av. Mobbing og forsømmelse av dette har ført til offentlig politikk for hensynsløs urbanisering. Helse- og grunnsanitærforhold har også hatt konsekvenser, med tusenvis av tilfeller av Dengue, Chikungunya og Zika-viruset.

Samfunnet reagerer på mange måter på en slik skrekk. Utallige slag i flere offentlige servere som helse, militærpoliti og brannmenn, brøt ut i delstaten Rio de Janeiro på grunn av denne olympiske farsen. De olympiske leker, dine delegasjoner, media og turister fra hele verden kan ikke ignorere denne «carioca» virkeligheten som ikke er et unntak, men en konstant. Staten forsøker desperat å gjøre opp, skjule og skjule situasjonen, og mangelen på de offentlige kassene forårsaket av hendelsen, i kombinasjon med et lavt globalt scenario av oljepriser, ville til slutt ha innledet den utbruddskrigen vi nå har i Rio.

Men det er ikke noe triks, eller penger, tilstrekkelig nok til å stille folket og gjøre dette usynlig, eller minimalt spiselig kaos, forsvinne. Vi har observert politiske myndigheter organisere et stort sirkus for den olympiske fakkelstafetten i noen byer i landet; vi har også sett en spontan reaksjon av befolkningen i å prøve å slukke den olympiske fakkelen, en klar demonstrasjon av opprør mot realiseringen av denne mega hendelsen, og hele situasjonen for tyveri og vold av staten på grunn av det. Vi har fulgt den politiske klassen ved hjelp av aviser fra tradisjonelle medier for å forsøke å myke virkningen av sine forbrytelser, ikke engang bli skremt av undersøkelsene som pågår. Men så langt, folk i Rio, vinner.

Derfor har vi vært årvåken, og vi er her på dette tidspunktet for å si at vi ikke vil vente, det er på tide å gå opp handlinger. Vi vil reagere innenfor og utenfor nettverket. Vi oppfordrer alle brasilianske borgere. og også fra utlandet som kommer til Brasil i løpet av OL, å bli med oss. Det er på tide at folk tar kontroll over gatene sine. Vi vil også handle via internett, utsette skandaler og knaveries av fremtredende personligheter i vår politikk slik at verden kan se hva vi har blitt tvunget til å tåle. Uansett hvor lang tid det tar. Uansett hvor mange av oss er slått ned av sitt undertrykkende apparat. Vi er ikke redde, og det burde ikke du heller. Vi skal brenne ned deres festninger. Vi vet hva som foregår perfekt, de onde politiske kreftene i dette landet øver på et desperat forsøk på å holde internasjonal tillit som fortsatt kan eksistere ved å drive OL i Brasil. Vi vet at denne hendelsen ikke vil møte de virkelige behovene til den urettferdige befolkningen, de fattige, og de som utsettes for daglig vold mot staten.

Vi kan ikke fortsette å være uvitende om alle de obskure tilgangsavtalene til sosiale og naturressurser innenfor grensene til Brasil. OL og VM er integrert i denne konspirasjonen. Vi er ikke blinde, idioter. Vi vet at utryddelsen av de fattige, svarte og urbefolkningen i Brasil er gitt for verdensøkonomiske programmer for hjelp, men de passer ikke på dagsordenen og kastes. Et prosjekt der det ikke er plass til alle, når det i virkeligheten skal være.

Derfor, til alle brasilianske guvernører: Vit at verden snart vil få vite om din ettertraktelse mot naturressursene i Brasil. Uansett hvilket parti du er i, vet du at de nedenfor er i fare for dine personlige planer om ulovlig berikelse. Så følg nøye med guvernører, kongressmedlemmer og senatorer, som somle innenfor korrupsjonsskandaler: Begynnelsen til slutten, har begynt.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgir ikke.

Vi glemmer ikke.

Forvent oss.

Hei Rio de Janeiro.

Vi vet at mange har innsett hvor skadelig det var (og fortsatt er) de olympiske leker i byen.

Mediene selger illusjonen om at hele byen feirer og minnes mottak av turister fra hele verden, mange av dem tiltrukket av prostitusjonsnettverket og narkotika til en overkommelig pris. Denne falske lykken skjuler blod utgytt i forstedene til byen, hovedsakelig i favelas takket være utallige politiangrep og militære under påskudd av en falsk krig.

Fattigdom sprer seg over hele byen, og tvinger hele familier til å forlate sine hjem og tradisjonelle nabolag på grunn av høye priser på leie og/eller flyttinger laget av et korrupt rådhus og tjener bare ønskene til den sivile konstruksjonen. Vi har allerede manifestert i annen kommunikasjon vår avskydning til realiseringen av megaevents midt i de skarpe sosiale ulikhetene i dette landet.

Likevel, selv etter så mange ord, så mange manifester eller protester på gatene (alle alltid fullt overvåket av undertrykkelse, om ikke undertrykt med brutal vold) ser ut som regjeringen vil fortsette å ignorere stemmene til sitt eget folk.

Derfor vil vi fortsette med vår virksomhet for å avsløre de mange vilkårlige handlingene til de som er statlige og dermed sine egne befolkningsfiender.

Vi er anonyme.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image