OpOlympichacken

OpOlympichacken

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Net als OphackingCup begon OOlympichacking in 2014, Brazilië. Deze lopende operatie richt zich ook op de grote bedrijven en overheidsorganisaties die de enigen zijn die profiteren van dit elite ritueel. Deze gebeurtenissen verlaten altijd de steden waarin ze worden vastgehouden volkomen verwoest.

Gegroet, burgers van de wereld. Sta ons toe om onszelf voor te stellen...

We zijn anoniem.

Dit is een oproep aan alle woedende mensen in Brazilië en van over de hele wereld.

Het gebeuren van het WK in 2014 werd gebruikt als rechtvaardiging voor allerlei wreedheden, zoals de gedwongen verplaatsing van duizenden gezinnen uit hun huizen, de militaire bezetting van bepaalde regio's in onze steden, de vervolging van critici en tegenstanders van de gebeurtenis. En een veiligheidsbeleid gebaseerd op de uitroeiing van jongeren in de buitenwijken.

Het evenement was niet gepland om de bevolking ten goede te komen. Het was niet gewijd aan Braziliaanse sportfans, en het was ook geen spektakel voor toeristen die het land bezoeken. De winnenden waren niet de Duitsers die de trofee namen, maar de corrupte — de aannemers en de FIFA — die miljoenen geprofiteerd hebben in de duurste Wold Cup in de geschiedenis.

De overheidsschuld, verborgen en versterkt door de algemene corruptie in Brazilië, is bewijs dat laat zien hoe verrot de staat is. Die alleen prioriteit geven aan de rechten van de meest rijken, terwijl systematisch de verplichting om de grondrechten van gezondheidszorg, onderwijs, huisvesting en openbare diensten te bevorderen, worden genegeerd en verlaagd.

De komende van een andere mega-evenement: De Olympische Zomerspelen 2016 in Rio, heerst de hebzucht voor het verwerven van overheidsgeld door middel van partnerschappen met dezelfde grote bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de renovaties in verband met het WK, en in de tussentijd is het duidelijk hoe verlaten de rest van de bevolking is. Dit is een precaire situatie waarin we niet werkeloos toekijken. Het pesten en verwaarlozing hiervan heeft geleid tot het openbare beleid van meedogenloze verstedelijking. Gezondheidszorg en sanitaire voorzieningen hebben ook gevolgen gehad, met duizenden gevallen van Dengue, Chikungunya en het Zika-virus.

De maatschappij reageert op vele manieren op zo'n afschuw. Ontelbare beroertes binnen verschillende openbare servers, zoals gezondheid, militaire politie en brandweerlieden, ontstonden in de staat Rio de Janeiro vanwege deze Olympische farce. De Olympische Spelen, uw delegaties, media en toeristen van over de hele wereld kunnen deze “carioca” realiteit niet negeren die geen vrijstelling is, maar een constante. De staat probeert wanhopig de situatie goed te maken, te verbergen en te verhullen, en het tekort in de publieke schatkist veroorzaakt door de gebeurtenis, in combinatie met een laag wereldwijd scenario van de olieprijzen, zou uiteindelijk de uitbarstende oorlog in de straten van Rio hebben ingelost.

Maar er is geen truc of geld genoeg om de mensen het zwijgen op te leggen en deze onzichtbare, of minimaal eetbare chaos te laten verdwijnen. We hebben gezien dat de politieke autoriteiten een enorm circus organiseren voor de Olympische fakkel estafette in sommige steden van het land; we hebben ook een spontane reactie van de bevolking gezien in een poging om de Olympische fakkel te doven, een duidelijke demonstratie van opstand tegen de realisatie van deze mega-gebeurtenis, en de hele situatie van diefstal en geweld door de staat als gevolg van het. We hebben de politieke klasse gevolgd met behulp van kranten uit de traditionele media om de impact van haar misdaden te verzachten, zelfs niet geïntimideerd te worden door de lopende onderzoeken. Maar tot nu toe winnen de mensen van Rio.

Daarom zijn we waakzaam geweest en zijn we hier op dit moment om te zeggen dat we niet zullen wachten, het is tijd om de acties op te voeren. We reageren binnen en buiten het netwerk. We dringen er bij alle Braziliaanse burgers. en ook uit het buitenland die tijdens de Olympische Spelen naar Brazilië komen, op aan om zich bij ons aan te sluiten. Het wordt tijd dat de mensen de controle over hun straten overnemen. We zullen ook optreden via het internet en schandalen en kennaveries van prominente persoonlijkheden van ons beleid blootleggen, zodat de wereld kan zien wat we gedwongen zijn te verduren. Hoe lang het ook duurt. Het maakt niet uit hoeveel van ons gemaaid worden door zijn repressieve apparaat. We zijn niet bang, en jij ook niet. We zullen hun bolwerken afbranden. We weten perfect wat er aan de hand is. De misdadige politieke krachten van dit land oefenen nog een wanhopige poging om elk internationaal vertrouwen te behouden dat mogelijk nog bestaat door de Olympische Spelen in Brazilië te leiden. We weten dat deze gebeurtenis niet zal voldoen aan de werkelijke behoeften van de afschuwende bevolking, de armen en degenen die dagelijks geweld tegen de staat ondergaan.

We kunnen niet blijven onwetend over alle obscure toegangsovereenkomsten tot sociale en natuurlijke hulpbronnen binnen de grenzen van Brazilië. De Olympische Spelen en het WK zijn een integraal onderdeel van deze samenzwering. We zijn niet blind, dwazen. We weten dat de uitroeiing van de arme, zwarte en inheemse bevolking in Brazilië bestemd is voor de wereldwijde economische programma's voor hulp, maar ze passen niet op de agenda en worden weggegooid. Een project waar geen ruimte is voor iedereen, terwijl het in werkelijkheid zou moeten zijn.

Vandaar, aan alle Braziliaanse gouverneurs: weet dat de wereld binnenkort zal weten van jullie begeeren naar de natuurlijke hulpbronnen in Brazilië. Ongeacht in welke partij u bent, weet dat degenen hieronder in gevaar zijn voor uw persoonlijke plannen van illegale verrijking. Dus let goed op gouverneurs, congresleden en senatoren, die blijven hangen in corruptieschandalen: het begin tot jullie einde is begonnen.

We zijn Anoniem.

We zijn legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

Verwacht ons.

Hallo Rio de Janeiro.

We weten dat velen hebben gerealiseerd hoe schadelijk het was (en nog steeds) de Olympische Spelen in de stad.

De media verkopen de illusie dat de hele stad de ontvangst van toeristen uit de hele wereld viert en herdenkt, velen van hen aangetrokken door het prostitutienetwerk en drugs tegen een spotprijs. Dit valse geluk verbergt het bloed dat in de buitenwijken van de stad is vergoten, vooral in de favela's dankzij talloze politie-invallen en militairen onder het voorwendsel van een valse oorlog.

Armoede verspreidt zich over de hele stad, waardoor hele gezinnen hun huizen en traditionele buurten moeten verlaten vanwege hoge huurprijzen en/of verhuizingen die door een corrupt stadhuis zijn gemaakt en dient alleen de wensen van de civiele constructie. We hebben al gemanifesteerd in andere communicatie onze afwijzing van de realisatie van megagebeurtenissen in het midden van de opvallende sociale ongelijkheden in dit land.

Toch, zelfs na zoveel woorden, zo veel manifesten of protesten op straat (allemaal altijd volledig onder toezicht van repressie, zo niet onderdrukt met bruut geweld) lijkt het erop dat de regering de stemmen van hun eigen volk zal blijven negeren.

Daarom zullen we doorgaan met onze operaties om de talrijke willekeurige acties te ontmaskeren van degenen die staats- en daarmee zijn eigen bevolkingsvijanden zijn.

We zijn Anoniem.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image