OpolimHacking

OpolimHacking

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Sama seperti OphackingCup, OpolympicHacking bermula pada 2014, Brazil. Operasi yang berterusan ini juga menyasarkan perniagaan besar dan organisasi kerajaan yang merupakan satu-satunya keuntungan daripada upacara elit ini. Peristiwa-peristiwa ini selalu meninggalkan kota-kota mereka diadakan di benar-benar hancur.

Salam, warga dunia. Izinkan kita untuk memperkenalkan diri...

Kita adalah Anonymous.

Ini adalah panggilan kepada semua orang yang marah di Brazil dan dari seluruh dunia.

Berlaku Piala Dunia pada tahun 2014 telah digunakan sebagai justifikasi untuk semua jenis kekejaman, seperti anjakan terpaksa beribu-ribu keluarga dari rumah mereka, pendudukan tentera di kawasan-kawasan tertentu di bandar-bandar kita, pengkritik dan lawan acara itu. Dan kebijakan keamanan berdasarkan pemusnahan anak muda di pinggiran kota.

Acara ini tidak dirancang untuk memberi manfaat kepada penduduk. Ia tidak didedikasikan kepada peminat sukan Brazil, dan juga tidak cermin mata untuk pelancong yang melawat negara ini. Para pemenang, bukan orang-orang Jerman yang mengambil piala, tetapi korup-kontraktor dan FIFA-yang menguntungkan jutaan dalam sejarah Wold Cup paling mahal.

Hutang publik, tersembunyi dan diperkuat oleh korupsi umum di Brasil, adalah bukti yang menunjukkan bagaimana reput negara. Yang hanya mengutamakan hak-hak yang paling kaya, sementara secara sistematik mengabaikan, dan menurunkan taraf, kewajipannya untuk mempromosikan hak asas penjagaan kesihatan, pendidikan, perumahan dan perkhidmatan awam.

Acara mega yang akan datang: Sukan Olimpik musim panas 2016 di Rio, menyalakan ketamakan untuk memperoleh wang awam melalui perkongsian dengan syarikat besar yang sama yang bertanggungjawab untuk pengubahsuaian yang berkaitan dengan Piala Dunia, dan pada masa itu, jelas bagaimana ditinggalkan seluruh penduduk. Ini, adalah situasi yang tidak menentu, di mana kita tidak akan berdiam diri. Buli dan pengabaian ini telah membawa kepada dasar awam urbanisasi kejam. Penjagaan kesihatan dan sanitasi asas juga mempunyai akibat, dengan beribu-ribu kes Denggi, Chikungunya dan virus Zika.

Masyarakat bertindak balas dalam banyak cara untuk seram seperti itu. Pukulan yang tidak terkira banyaknya dalam beberapa pelayan awam seperti kesihatan, polis tentera, dan anggota bomba, meletus di negeri Rio de Janeiro kerana sandiwara Olimpik ini. Sukan Olimpik, delegasi anda, media dan pelancong dari seluruh dunia tidak boleh mengabaikan realiti “carioca” ini yang bukan pengecualian, tetapi tetap. Negara berusaha keras untuk membuat, menyembunyikan, dan menyamarkan situasi, dan kekurangan dalam tabung publik yang disebabkan oleh acara tersebut, dalam kombinasi dengan skenario harga minyak global yang rendah, akhirnya akan menghantarkan perang yang meletus yang sekarang kita miliki di jalan-jalan Rio.

Tetapi tidak ada helah, atau wang tunai, cukup untuk membungkam rakyat dan membuat ini tidak kelihatan, atau huru-hara minima boleh dimakan, hilang. Kami telah memerhatikan pihak berkuasa politik menganjurkan sarkas besar untuk relay obor Olimpik di beberapa bandar di negara ini; kami juga telah melihat reaksi spontan penduduk dalam cuba memadamkan obor Olimpik, demonstrasi yang jelas pemberontakan terhadap merealisasikan acara mega ini, dan keseluruhannya keadaan kecurian dan keganasan oleh kerajaan kerana itu. Kami telah mengikuti kelas politik menggunakan koran dari media tradisional untuk mencoba melunakkan dampak kejahatannya, bahkan tidak diintimidasi oleh penyelidikan yang sedang berlangsung. Tapi sejauh ini, orang-orang Rio, menang.

Oleh itu, kita telah berhati-hati dan kita berada di sini pada masa ini untuk mengatakan bahawa kita tidak akan menunggu, sudah tiba masanya untuk meningkatkan tindakan. Kami akan bertindak balas di dalam dan di luar rangkaian. Kami menggesa semua warganegara Brasil. Dan juga dari luar negara yang datang ke Brazil semasa tempoh Sukan Olimpik, untuk menyertai kami. Sudah waktunya orang-orang mengambil kendali jalanan mereka. Kami akan bertindak juga melalui internet, mendedahkan skandal dan knaveries personaliti terkenal dasar kami supaya dunia dapat melihat apa yang kita terpaksa bertahan. Tidak kira berapa lama ia mengambil masa. Tidak peduli berapa banyak dari kita yang dipangkas oleh alat represif. Kami tidak takut, dan tidak perlu Anda. Kita akan membakar benteng mereka. Kita tahu apa yang terjadi dengan sempurna, kekuatan politik jahat negara ini berlatih satu upaya yang lebih putus asa untuk menjaga kepercayaan internasional yang mungkin masih ada dengan melakukan Olimpiade di Brasil. Kita tahu bahawa acara ini tidak akan memenuhi keperluan sebenar penduduk yang lemah, golongan miskin, dan mereka yang tertakluk kepada keganasan harian terhadap negeri ini.

Kita tidak bisa terus menjadi jahil dari semua perjanjian akses yang tidak jelas terhadap sumber daya sosial dan alam dalam batas-batas Brasil. Sukan Olimpik dan Piala Dunia adalah penting untuk konspirasi ini. Kita tidak buta, bodoh. Kita tahu bahwa pemusnahan masyarakat miskin, kulit hitam dan pribumi di Brasil disediakan untuk program ekonomi dunia untuk bantuan, namun, mereka tidak sesuai dengan agenda, dan dibuang. Satu projek di mana tidak ada ruang untuk semua orang, apabila sebenarnya ia sepatutnya.

Oleh itu, kepada semua gabenor Brazil: Tahu bahawa dunia tidak lama lagi akan mengetahui keinginan anda terhadap sumber semula jadi di Brazil. Terlepas dari pesta mana Anda berada, ketahuilah bahwa orang-orang di bawah berisiko terhadap rencana pribadi Anda untuk pengayaan terlarang. Jadi perhatikanlah gubernur, anggota kongres dan senator, yang berlama-lama dalam skandal korupsi: Awal sampai akhir Anda, telah dimulai.

Kita adalah Anonymous.

Kita adalah Legion.

Kita tidak memaafkan.

Kita jangan lupa.

Jangkakan kita.

Hello Rio de Janeiro.

Kita tahu bahawa ramai yang menyedari betapa berbahayanya (dan masih) Sukan Olimpik di bandar.

Media menjual ilusi bahawa seluruh bandar meraikan dan memperingati penerimaan pelancong dari seluruh dunia, ramai di antara mereka tertarik dengan rangkaian pelacuran dan dadah pada harga yang murah. Kebahagiaan palsu ini menyembunyikan pertumpahan darah di pinggir bandar, terutamanya di favelas terima kasih kepada serbuan polis yang tidak terkira banyaknya dan tentera atas alasan perang palsu.

Kemiskinan tersebar di seluruh bandar, memaksa seluruh keluarga untuk meninggalkan rumah mereka dan kejiranan tradisional kerana harga sewa yang tinggi dan/atau penyingkiran yang dibuat oleh dewan bandar yang rosak dan hanya melayani kehendak pembinaan awam. Kami telah diwujudkan dalam komunikasi lain penolakan kami terhadap realisasi megaevents di tengah-tengah ketidaksamaan sosial yang mencolok di negara ini.

Namun, walaupun selepas begitu banyak perkataan, begitu banyak manifesto atau protes di jalan-jalan (semua sentiasa diselia sepenuhnya oleh penindasan, jika tidak ditindas dengan keganasan kejam) kelihatan seperti kerajaan akan terus mengabaikan suara orang mereka sendiri.

Oleh itu, kami akan meneruskan operasi kami untuk membongkar banyak tindakan sewenang-wenangnya dari mereka yang menyatakan dan oleh itu musuh penduduknya sendiri.

Kita adalah Anonymous.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image