- Olympichacking

- Olympichacking

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Aivan kuten PafackingCup, OlympiChacking alkoi 2014, Brasiliassa. Tämä käynnissä oleva operaatio kohdistuu myös suuryrityksiin ja valtion organisaatioihin, jotka ovat ainoita, jotka hyötyvät tästä eliittirituaalista. Nämä tapahtumat jättävät aina kaupungit, joissa ne pidetään täysin tuhoutuneina.

Tervehdys, maailman kansalaiset. Sallikaa meidän esitellä itsemme...

Olemme anonyymejä.

Tämä on kutsu kaikille raivoissaan ihmisiä Brasiliassa ja ympäri maailmaa.

MM-kisojen tapahtuminen vuonna 2014 käytettiin perusteena kaikenlaisille julmuuksille, kuten tuhansien perheiden pakotetulle siirtymiselle kodeistaan, kaupunkien tiettyjen alueiden sotilaallinen miehitys, kriitikkojen ja tapahtuman vastustajien vainoaminen. Ja turvapolitiikka, joka perustuu nuorten tuhoamiseen lähiöissä.

Tapahtuman ei ollut tarkoitus hyödyttää väestöä. Se ei ollut omistettu brasilialaisille urheilufaneille, eikä se ollut spektaakkeli matkailijoille, jotka vierailevat maassa. Voittajat eivät olleet saksalaiset, jotka ottivat pokaalin, vaan korruptoituneet — urakoitsijat ja FIFA — jotka hyötyivät miljoonia kallein Wold Cup historiassa.

Julkinen velka, piilossa ja vahvistaa yleinen korruptio Brasiliassa, on osoitus siitä, miten rappeutunut valtio on. Jotka vain priorisoivat rikkaimpien oikeudet, samalla kun järjestelmällisesti sivuutetaan ja alentavat velvoitteitaan edistää terveydenhuollon, koulutuksen, asumisen ja julkisten palvelujen perusoikeuksia.

Tuleva toinen mega tapahtuma: 2016 kesäolympialaiset Rio, hallitsevat ahneus hankkia julkisia varoja kumppanuuksien kautta samat suuret yritykset vastaavat remontit liittyvät World Cup, ja sillä välin, on selvää, kuinka hylätty muu väestö on. Tämä on epävarma tilanne, jossa emme pysy toimettomana. Tämän kiusaaminen ja laiminlyönti ovat johtaneet julkiseen häikäilemättömään kaupungistumiseen. Terveydenhuollolla ja peruspuhtaanapitolla on ollut seurauksia myös tuhansien dengue-, Chikungunya-ja Zika-virustapausten vuoksi.

Yhteiskunta reagoi monin tavoin tällaiseen kauhuun. Lukemattomia iskuja useilla julkisilla palvelimilla, kuten terveys, sotilaspoliisi ja palomiehet, puhkesi Rio de Janeirossa tämän olympiafarssin takia. Olympialaiset, valtuuskunnat, media ja turistit ympäri maailmaa eivät voi sivuuttaa tätä “carioca” todellisuutta, joka ei ole poikkeus, vaan vakio. Valtio yrittää epätoivoisesti korjata, salata ja peittää tilanteen. Tapahtuman aiheuttama julkisen kassaan puute yhdistettynä alhaiseen globaaliin öljynhinnan skenaarioon - olisi lopulta johtanut Rion kaduilla käymäämme purkaussotaa.

Mutta ei ole mitään temppua tai rahaa, joka riittää hiljentämään ihmiset ja tekemään tämän näkymättömän tai vähäisesti syötävän kaaoksen katoamisen. Olemme havainneet, että poliittiset viranomaiset järjestävät valtavan sirkuksen olympialaisten soihtu rele joissakin kaupungeissa maan; olemme myös nähneet spontaani reaktio väestön yrittää sammuttaa olympiataskulamppu, selkeä osoitus kapinan toteutumista tämän mega tapahtuma, ja koko tilanne varkaus ja väkivalta valtion, koska se. Olemme seuranneet poliittista luokkaa käyttäen perinteisten tiedotusvälineiden sanomalehtiä lieventääksemme sen rikosten vaikutuksia, emmekä ole edes pelotelleet käynnissä olevia tutkimuksia. Toistaiseksi Rion asukkaat ovat voittaneet.

Siksi olemme olleet valppaina ja olemme täällä nyt sanomassa, ettemme odota, vaan on aika tehostaa toimia. Reagoimme verkon sisällä ja sen ulkopuolella. Kehotamme kaikkia Brasilian kansalaisia. ja myös ulkomailta, jotka tulevat Brasiliaan olympialaisten aikana, liittymään meihin. Ihmisten on aika ottaa katuja haltuunsa. Toimimme myös internetin kautta paljastaen skandaaleja ja politiikassamme näkyviä henkilöitä, jotta maailma voi nähdä, mitä meidän on pakko kestää. Ei ole väliä kuinka kauan se kestää. Ei ole väliä kuinka monta meistä on sen sortokoneella. Emme pelkää, eikä sinunkaan pitäisi. Poltamme heidän linnoituksensa. Tiedämme, mitä tapahtuu täydellisesti. Maan ilkeät poliittiset voimat harjoittelevat vielä epätoivoisesti - säilyttääkseen kansainvälisen luottamuksen, - joka saattaa olla olemassa - johtamalla olympiakisoja Brasiliassa. Tiedämme, että tämä tapahtuma ei vastaa ankaran väestön, köyhien ja valtioon kohdistuvan päivittäisen väkivallan kohteeksi joutuvien ihmisten todellisia tarpeita.

Emme voi enää olla tietämättömiä kaikista epämääräistä pääsyä sosiaalisiin ja luonnonvaroihin Brasilian rajojen sisällä. Olympialaiset ja MM-kisat ovat olennainen osa tätä salaliittoa. Emme ole sokeita. Tiedämme, että Brasilian köyhien, mustien ja alkuperäiskansojen tuhoaminen on tarkoitettu maailman talousohjelmille, mutta ne eivät sovi asialistalle ja heitetään pois. Hanke, jossa ei ole tilaa kaikille, kun todellisuudessa sen pitäisi olla.

Siksi kaikille Brasilian kuvernööreille: Tiedä, että maailma pian tietää haluavasi kohti luonnonvaroja Brasiliassa. Riippumatta siitä, mikä osapuoli olet, tietää, että alla olevat ovat vaarassa henkilökohtaiset suunnitelmat laittoman rikastamisen. Joten tarkkaavaisesti kuvernöörit, kongressimiehet ja senaattorit, jotka viipyä sisällä korruptio skandaalit: Alku loppuun, on alkanut.

Olemme anonyymejä.

Olemme legioona.

Emme anna anteeksi.

Emme unohda sitä.

Odottakaa meitä.

Hei, Rio de Janeiro.

Tiedämme, että monet ovat ymmärtäneet, kuinka haitallista se oli (ja on edelleen) olympialaiset kaupungissa.

Media myy illuusion, että koko kaupunki juhlii ja juhlii matkailijoiden vastaanottoa kaikkialta maailmasta, monet heistä houkuttelevat prostituutioverkosto ja huumeet edulliseen hintaan. Tämä väärä onni piilottaa veren vuodatettu lähiöissä kaupungin, lähinnä favelas ansiosta lukemattomia poliisin ratsioita ja armeijan varjolla väärennetyn sodan.

Köyhyys leviää ympäri kaupunkia ja pakottaa kokonaisia perheitä lähtemään kodeistaan ja perinteisistä asuinalueistaan korruptoituneen kaupungintalon tekemien kalliiden vuokrahintojen ja / tai muuttojen vuoksi ja palvelee vain siviilirakentamisen toiveita. Olemme jo ilmoittaneet muissa tiedonannoissa, että kieltäydyimme megatapahtumien toteutumisesta keskellä maan räikeää sosiaalista eriarvoisuutta.

Silti, vaikka niin monta sanaa, niin monet manifestit tai protestit kaduilla (kaikki aina täysin valvoo sortoa, ellei tukahdutettu raa'alla väkivallalla) näyttää siltä, että hallitus jatkaa oman kansansa äänien välittämistä.

Siksi jatkamme toimintaamme, jotta paljastaisimme valtion ja sen omien väestövihollisten lukuisat mielivaltaiset toimet.

Olemme anonyymejä.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image