Opolympichacking

Opolympichacking

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Meget ligesom OpackingCup begyndte OolympicHacking i 2014, Brasilien. Denne igangværende operation er også rettet mod de store virksomheder og statslige organisationer, som er de eneste, der kan drage fordel af dette elite ritual. Disse begivenheder forlader altid de byer, de holdes i fuldstændig ødelagt.

Vær hilset, borgere i verden. Tillad os at introducere os selv...

Vi er anonyme.

Dette er en opfordring til alle de forargede mennesker i Brasilien og fra hele verden.

VM i 2014 blev brugt som en begrundelse for alle former for grusomheder, såsom tvungen fordrivelse af tusindvis af familier fra deres hjem, den militære besættelse af visse regioner i vores byer, forfølgelse af kritikere og modstandere af begivenheden. Og en sikkerhedspolitik baseret på udryddelse af unge i forstæderne.

Arrangementet var ikke planlagt til at gavne befolkningen. Det var ikke dedikeret til brasilianske sportsfans, og det var heller ikke et skuespil for turister, der besøger landet. Vinderne, var ikke tyskerne, der tog trofæet, men de korrupte — entreprenørerne og FIFA — der tjente millioner i den dyreste Wold Cup i historien.

Den offentlige gæld, der er skjult og forstærket af den generelle korruption i Brasilien, viser, hvor forfaldet staten er. Som kun prioriterer de riges rettigheder, samtidig med at man systematisk ignorerer og nedgraderer sin forpligtelse til at fremme de grundlæggende rettigheder for sundhedspleje, uddannelse, boliger og offentlige tjenester.

Den kommende af en anden mega begivenhed: Sommer-OL 2016 i Rio, genantænder grådigheden for at erhverve offentlige penge gennem partnerskaber med de samme store virksomheder, der er ansvarlige for renoveringerne i forbindelse med VM, og i mellemtiden er det tydeligt, hvordan forladt resten af befolkningen er. Det er en usikker situation, hvor vi ikke vil stå passivt til. Mobning og forsømmelse af dette har ført til offentlige politikker for hensynsløs urbanisering. Sundhedspleje og grundlæggende sanitet har også haft konsekvenser, med tusindvis af tilfælde af Dengue, Chikungunya og Zika-virus.

Samfundet reagerer på mange måder på sådan en rædsel. Utallige slag i flere offentlige servere, såsom sundhed, militærpoliti og brandmænd, brød ud i staten Rio de Janeiro på grund af denne olympiske farce. De olympiske lege, dine delegationer, medier og turister fra hele verden kan ikke ignorere denne “carioca” virkelighed, der ikke er en undtagelse, men en konstant. Staten forsøger desperat at indhente, skjule og skjule situationen, og manglen på offentlige kasser forårsaget af begivenheden, kombineret med et lavt globalt scenario af oliepriser, ville i sidste ende have indkaldt den udbrudkrig, vi nu har i Rios gader.

Men der er intet trick, eller kontanter, tilstrækkeligt nok til at lukke munden på folket og gøre dette usynlige, eller minimalt spiselige kaos forsvinde. Vi har observeret politiske myndigheder organisere et stort cirkus for det olympiske fakkelrelæ i nogle byer i landet; vi har også set en spontan reaktion fra befolkningen i forsøget på at slukke den olympiske fakkel, en klar demonstration af oprør mod realiseringen af denne mega begivenhed, og hele situation for tyveri og vold af staten på grund af det. Vi har fulgt den politiske klasse med aviser fra traditionelle medier for at forsøge at mildne følgerne af dens forbrydelser og ikke engang blive skræmt af de igangværende undersøgelser. Men indtil videre vinder befolkningen i Rio.

Derfor har vi været årvågne, og vi er her på dette tidspunkt for at sige, at vi ikke vil vente, det er på tide at intensivere indsatsen. Vi vil reagere inden for og uden for netværket. Vi opfordrer alle brasilianske borgere. og også fra udlandet, der kommer til Brasilien i perioden med De Olympiske Lege, at deltage i os. Det er på tide, at folk tager kontrol over deres gader. Vi vil også handle via internettet og afsløre skandaler og knaverier af fremtrædende personligheder i vores politik, så verden kan se, hvad vi har været tvunget til at udholde. Uanset hvor lang tid det tager. Uanset hvor mange af os der klippes ned af dets undertrykkende apparat. Vi er ikke bange, og det bør du heller ikke. Vi vil brænde deres fæstninger ned. Vi ved, hvad der foregår perfekt. De forbryderiske politiske kræfter i dette land øver endnu et desperat forsøg på at bevare enhver international tillid, som måske stadig eksisterer ved at gennemføre De Olympiske Lege i Brasilien. Vi ved, at denne begivenhed ikke vil opfylde de reelle behov hos den usle befolkning, de fattige og dem, der udsættes for daglig vold mod staten.

Vi kan ikke blive ved med at være uvidende om alle de obskure aftaler om adgang til sociale og naturressourcer inden for Brasiliens grænser. OL og VM er integreret i denne sammensværgelse. Vi er ikke blinde. Vi ved, at udryddelsen af de fattige, sorte og indfødte i Brasilien er fastsat til verdens økonomiske programmer for bistand, men de passer ikke på dagsordenen og kasseres. Et projekt, hvor der ikke er plads til alle, når det i virkeligheden skal være.

Derfor, til alle brasilianske guvernører: Vid, at verden snart vil vide om din eftertragtning mod naturressourcerne i Brasilien. Uanset hvilken part du er i, ved du, at nedenstående personer er i fare for dine personlige planer om ulovlig berigelse. Så vær opmærksom på guvernører, kongresmedlemmer og senatorer, der dvæler i korruptionsskandaler: Begyndelsen til din ende, er begyndt.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgiver ikke.

Det glemmer vi ikke.

Forvent os.

Hej Rio de Janeiro.

Vi ved, at mange har indset, hvor skadeligt det var (og stadig er) De Olympiske Lege i byen.

Medierne sælger illusionen om, at hele byen fejrer og mindes modtagelse af turister fra hele verden, mange af dem tiltrukket af prostitution netværk og narkotika til en overkommelig pris. Denne falske lykke skjuler blodets udgydelse i byens forstæder, hovedsagelig i favelas takket være utallige politiangreb og militær under påskud af en falsk krig.

Fattigdommen breder sig i hele byen og tvinger hele familier til at forlade deres hjem og traditionelle kvarterer på grund af høje priser på husleje og/eller flytninger foretaget af et korrupt rådhus og tjener kun det civile bygnings ønsker. Vi har allerede i andre meddelelser givet udtryk for vores afvisning af at realisere megabegivenheder midt i de åbenlyse sociale uligheder i dette land.

Alligevel, selv efter så mange ord, så mange manifester eller protester på gaden (alle altid fuldt overvåget af undertrykkelse, hvis ikke undertrykt med brutal vold) ser ud til, at regeringen vil fortsætte med at ignorere stemmerne fra deres eget folk.

Derfor vil vi fortsætte med vores operationer for at afsløre de mange vilkårlige handlinger, der udføres af dem, der er statslige og dermed dens egne befolkningsfjender.

Vi er anonyme.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image