- Opmonsanto

- Opmonsanto

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Monsanto on paljon enemmän kuin muuntogeenisiä organismeja, ne ovat aina olleet, jättäen myrkylliset jätealueet niiden vanavedessä vuosikymmeniä, että he ovat kieltäytyneet puhdistamasta.

Operaatio tehtävänä on nostaa profiilia rikoksista, jotka on tehty yhteiskunnissa valtion ja yritysten rikoksista, jotka ovat joko jääneet rankaisematta tai isku ranteeseen korvauksena.

Pyrimme näyttämään maailmalle, että MONSANto on meidän ja planeettamme pahin vihollinen. Lapsettomuus, syöpä ja itsemurhat ja enemmän ympäri maailmaa. Pyrimme myös valistamaan joukkoja Monsanton rikosoikeudellisesta ja myrkyllisestä historiasta ja antamaan äänensä niille, jotka eivät enää voi puhua. Lisään tietoisuutta Monsanton ja sen tytäryhtiöiden aiheuttamista pahista maailmanlaajuisesti.

Yli vuosisadan ajan Monsanto on myrkyttänyt planeettaa ja yhteisöjä, joissa sillä on ollut tehtaita. Ajan myötä ja hallitusten avulla paikalliset yhteisöt, jotka ovat joutuneet elämään Monsanton myrkyllisten ja vaarallisten vaikutusten kanssa, ovat laajentuneet maailmanlaajuisesti. Polyklooratut fenolit (PCB) ja Agent Orange ovat vain kaksi niistä myrkyllisistä ja tappavista kemikaaleista, joita Monsanto on tuottanut, joissa ihmiset elävät edelleen haitallisten vaikutusten kanssa, eikä Monsantoa ole koskaan pidetty vastuullisena ja kieltäytynyt ottamasta vastuuta aiheuttamista kuolemista ja sairauksista. Yhdysvaltain hallitus, joka teki yhteistyötä yhtiön kanssa ja antoi luvan luoda myrkkyjä, kuten agentti Orangen kemiallisia aseita varten, on sivuuttanut sadat tuhannet ihmiset, joita heidän toimillaan on maailmanlaajuisesti.

Monsanto on siirtynyt myrkyllisten kemikaalien tuottamisesta sotaa varten myrkyllisiksi maatalouskemikaaleiksi, mukaan lukien tunnetuimmat GMO: iden ja torjunta-aineiden, kuten RounDupin, tuottajat. He ovat vastuussa myös kemiallisista testauksista kolmannen maailman yhteisöissä, ja luettelo jatkuu. Pelkästään Yhdysvaltojen julkiselta tiedolta piilotettujen tapausten määrää, joka on jäänyt lapsillemme leikkimään saastuneessa liassa ja puroissa lukemattomien vuosikymmenien ajan, ei tiedetä, koska Monsanto vaikuttaa Yhdysvalloissa ja kuinka paljon rahaa heillä on puolustaa itseään.

Tämä on vasta alkua.

“Hyökkäys tehtiin 28. lokakuuta 2015 Operaatio Opmonsanto, jossa NAL, Yhdysvaltain maatalousministeriön virallisten verkkosivujen aliverkkotunnus oli uhattuna. Hyökkäyksen takana ovat nimettömät hakkerit, jotka hakkeroivat Etelä-Afrikan hallituksen urakoitsijan Opmonsantoon elokuussa 2015.” - Hackread

Lisää tänne ja tänne.

Tämä on lista Monsanton tytäryhtiöistä.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image