- OpmonSanto

- OpmonSanto

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Monsanto er meget mere end GMO 'er, det har de altid været, og efterlader giftige affaldsgrunde i deres kølvand i årtier, som de har nægtet at rense.

Operation mission er at øge profilen af de forbrydelser begået på tværs af samfund stat og selskabsforbrydelser, der enten er gået ustraffet eller et slag på håndleddet som tilbagelevering.

Vi stræber efter at vise verden, at MONSANT2 er vores og vores planeter værste fjende. Infertilitet, kræft og selvmord og mere i hele verden. Vi sigter også mod at uddanne masserne i Monsantos kriminelle og giftige historie og give udtryk for dem, der ikke længere kan tale. At øge bevidstheden om de onder, som Monsanto og dets datterselskaber har og fortsat forårsager på verdensplan.

I over et århundrede har Monsanto forgiftet planeten og de samfund, hvor den har haft fabrikker. Over tid og med hjælp fra regeringerne er de lokalsamfund, der har måttet leve med de giftige og farlige virkninger af Monsanto, blevet udvidet over hele verden. Polychlorerede By phenoler (PCB) og Agent Orange er blot to af de giftige og dødbringende kemikalier, der er produceret af Monsanto, hvor mennesker stadig lever med de skadelige virkninger, og Monsanto har aldrig været holdt ansvarlig og nægter at tage ansvar for de dødsfald og sygdomme, der er forårsaget. USA's regering, der samarbejdede med og sanktionerede selskabet for at skabe toksiner som Agent Orange med henblik på kemiske våben, der skal bruges i krig, har ignoreret de hundredtusindvis af mennesker, der er skadet af deres handlinger verden over.

Monsanto er gået fra at producere giftige kemikalier til krig til giftige landbrugskemikalier, herunder de mest kendte producenter af GMO 'er og pesticider som Roundup. De er også ansvarlige for kemisk testning i 3. verdens samfund, og listen fortsætter. Mængden af sager, der er skjult for offentlighedens kendskab i USA alene af giftigt affald, som vores børn kan lege i forurenet snavs og vandløb i utallige årtier, er ukendt på grund af den indflydelse, som Monsanto har i USA, og hvor mange penge de skal “forsvare” sig selv.

Det er kun begyndelsen.

“Angrebet blev udført 28. oktober 2015 under banneret for operation OpmonSanto, hvor NAL, et underdomæne af den officielle hjemmeside for det amerikanske landbrugsministerium var under angreb. Anonyme hackere bag dette angreb er de samme fyre, der hackede en sydafrikansk regering entreprenør for OpmonSanto i august 2015.” -Hackread

Mere her og her.

Dette er en liste over Monsanto datterselskaber.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image