Oplastresort

Oplastresort

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I januari 2013 Anonym tog på USA Federal Reserve (som blir hackad mycket).

Nu har vi din uppmärksamhet Amerika: Anonymous Superbowl Commercial 4k bankir d0x via FED http://t.co/ABcGMj44 #opLastResort #Anonymous

— OplastResort (@OpLastResort) 4 februari 2013

Operation Last Resort förde efterfrågan på “reform av datorbrott lagar” efter döden av Aaron Swartz. USA har medeltida datafrottslagar, för att inte tala om rätten till gängstjälk, avlyssning och drönare vem som helst, i vilket land som helst. USA utlämnar människor från hela världen för att driva dem genom sina egna domstolar, för att få högsta möjliga straff, slita människor från sina hem och kasta dem i en bur för livet. USA: s regering förföljde och torterade mentalt Aaron Swartz på många sätt, bland annat att arbeta för att sätta honom i fängelse för livstid för att ha laddat ner dokument från internet. Han är det mest kända självmordet i Anonyma samhället. Som svar, OplastResort vanställde statliga webbplatser och släppte känslig information. Anonym hackade och läckte personuppgifter från 4 000amerikanska bankchefer inklusive inloggningsuppgifter, inloggningsuppgifter, IP-adresser och kontaktuppgifter, som alla var listade i ett kalkylblad som publicerades på en statlig webbplats som Anonymous hade hackat.

Kunskap är gratis. Den korrupta Frukta oss. Ärligt stöd oss. Heroiska Följ med oss. Vi är anonyma. Vi är Legion. Vi förlåter inte. Vi glömmer inte. Förvänta förändring eller kaos.

Anonyma USA fortsätter att attackera Federal Reserve och alla inblandade i det.

Hälsningar Federal Reserve System.

Vi är anonyma.

Kollektivets uppmärksamhet har kommit till Kollektivets uppmärksamhet att sedan ni grundades 19 13 har ni försökt desperat att vanställa USA: s ekonomi och korrumpera dess en gång rättvis regering. Och hittills har du lyckats och har väl förklädd dig i nästan ett sekel. Men nu utvecklas världen, och era lögner exponeras i stor skala. Vi vet nu, att ni är ensam ansvarig för den totala korruptionen av USA: s regering. Vi vet nu, att ni är ansvariga för de lagar som syftar till att undertrycka friheten och främja censur. Vi vet nu, att du, och bara du, är ansvariga för att ordna död för goda män och kvinnor, som skulle kämpa mot dig, som John F Kennedy.

Ni är inte ett rättvist och rättssystem, och vi vet nu att ni är kärnan i alla problem. Ni har skickligt ordnat genom andra, för att Förenta staterna ska gå ut i krig, och plundra ett lands naturresurser, och inte låta oss komma åt våra egna. Vi vet att du har förstört värdet på våra dollar och stal alla värdefulla resurser för din egen personliga vinning. Och vi vet att ni är en privat bank, och inte National Bank, som ni alla påstår er vara. På grund av denna information som vi nu känner till har vi ordnat er död. Vi kommer inte att visa dig någon nåd. Vi kommer inte att ge dig någon fred. Och du kommer inte att ha vårt fullständiga tysta samarbete.

Du är fredens bane. Du är det sanna hotet mot varenda en. Vi vet att du är en seriös motståndare, och vi vet att du är giftet till freden och välståndet hos 99 procent, och för det måste du förstöras. Du kanske försöker hålla din mark mot oss genom rädsla och bedrägeri, men sanningen är:

Anonym, fruktar inte dig, eller ingen. Du kommer att kastas ut ur denna värld. Du kommer att exponeras för allmänheten, och din kontroll kommer att kastas i oordning. Federal Reserve of the Global Elite kommer att förstöras, och skalorna kommer att återställas i balans, eftersom denna ekonomi förvärras och värst för varje dag som går. Det här måste sluta. Det finns inget du kan göra för att stoppa oss och massorna.

Din förstörelse är oundviklig. Operation Federal Reserve, Engagerad!

Vi är anonyma.

Vi är Legion.

Vi förlåter inte.

Vi glömmer inte.

Enade som en.

Delad av ingen.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image