OplastResort

OplastResort

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I januar 2013 Anonymous tok på USA Federal Reserve (som blir hacket mye).

Nå har vi din oppmerksomhet Amerika: Anonymous Superbowl Commercial 4k bankmann d0x via FED http://t.co/ABcGMj44 #opLastResort #Anonymous

— OplastResort (@OpLastResort) 4 februari 2013

Operasjon Siste Resort brakt etterspørselen etter «reform av datakriminalitet lover» etter dødsfallet til Aaron Swartz. USA har middelalderens datakriminalitet lover, for ikke å nevne retten til gjengen stengel, avlytting, og drone noen, i alle land. USA utleverer folk fra hele verden, for å kjøre dem gjennom sine egne domstoler, for å få høyest mulig setning, rive folk fra sine hjem og kaste dem i et bur for livet. Den amerikanske regjeringen forfulgte og torturerte Aaron Swartz på mange måter, inkludert å jobbe med å sette ham i fengsel for livet for å laste ned dokumenter fra internett. Han er det mest kjente regjeringenes selvmord i det anonyme samfunnet. Som svar, OPlastResort defaced offentlige nettsteder og utgitt sensitiv informasjon. Anonym hacket og lekket den personlige informasjonen til 4.000amerikanske bankledere, inkludert innloggingsinformasjon, legitimasjon, IP-adresser og kontaktinformasjon, som alle ble oppført i et regneark lagt ut på et regneark som Anonym hadde, naturligvis, hacket.

Kunnskap er gratis. De korrupte frykter oss. Den ærlige støtte oss. Den heroiske slutte seg til oss. Vi er anonyme. Vi er legion. Vi tilgir ikke. Vi glemmer ikke. Forvent forandring eller kaos.

Anonym USA fortsetter å angripe Federal Reserve og alle involvert med det.

Hilsen Federal Reserve System.

Vi er anonyme.

Det har blitt lagt merke til Kollektivet, at siden du ble grunnlagt i 19 13, har du prøvd desperat hardt, å ødelegge USAs økonomi og forderve regjeringens gang bare. Og så langt har du lyktes og har godt forkledd deg selv i nesten et århundre. Men nå utvikler verden seg, og løgnene deres blir eksponert i stor skala. Vi vet nå, at du alene er ansvarlig for den totale korrupsjonen av USAs regjering. Vi vet nå, at du er ansvarlig for lovene som er bestemt på å undertrykke frihet og fremme sensur. Vi vet nå, at du, og du alene, er ansvarlige for å arrangere dødsfallene til gode menn og kvinner, som ville kjempe mot deg, som John F. Kennedy.

Du er ikke et rettferdig og juridisk system, og vi vet nå, at du er hjertet av alle problemene. Du har arrangert gjennom andre, slik at USA kan gå til krig, og plyndre et land naturressurser, og ikke tillater oss å få tilgang til våre egne. Vi vet at du har ødelagt verdien av våre dollar, og stjålet alle de verdifulle ressursene, til din egen personlige vinning. Og vi vet at dere er en privat bank, og ikke National Bank, som dere hevder å være. På grunn av denne informasjonen som nå er kjent for oss, har vi ordnet for deres bortgang. Vi vil ikke vise deg noen nåde. Vi vil ikke gi deg fred. Og du vil ikke ha vårt fullstendige stille samarbeid.

Du er fredens bane. Du er den sanne trusselen mot alle. Vi vet at du er en seriøs motstander, og vi vet at du er gift mot de 99 prosents fred og velstand, og derfor må du ødelegges. Du kan prøve å holde din grunn mot oss gjennom frykt og bedrag, men sannheten i saken er:

Anonym, frykter ikke deg, eller ingen. Du vil bli kastet ut av denne verden. Du vil bli utsatt for publikum, og din kontroll, vil bli kastet i uorden. The Federal Reserve of the Global Elite, vil bli ødelagt, og skalaene vil bli brakt tilbake i balanse, ettersom økonomien blir verre, og verste for hver dag som går. Dette må stoppe. Det er ingenting du kan gjøre for å stoppe oss og massene.

Din ødeleggelse er uunngåelig. Operasjon Federal Reserve, Engasjert!

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgir ikke.

Vi glemmer ikke.

Forent som én.

Delt på ingen.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image