OplastResort

OplastResort

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

In januari 2013 nam Anonymous het op tegen de United States Federal Reserve (die veel gehackt wordt).

Nu hebben we uw aandacht Amerika: Anonymous's Superbowl Commercial 4k bankier d0x via de FED http://t.co/ABcGMj44 #opLastResort #Anonymous

— OplastResort (@OpLastResort) 4 februari 2013

Operatie Last Resort bracht de vraag naar “hervorming van computercriminaliteit wetten” na de dood van Aaron Swartz. USA heeft middeleeuwse computermisdaadwetten, om nog maar te zwijgen van het recht om bendestalken, afluisteren en drone iedereen, in elk land. De VS levert mensen uit de hele wereld uit, om ze door hun eigen rechtbanken te leiden, om zo de hoogst mogelijke straf te krijgen, mensen uit hun huizen te rukken en ze voor het leven in een kooi te gooien. De Amerikaanse regering stalkte en martelde Aaron Swartz op vele manieren, waaronder het werken om hem levenslang in de gevangenis te stoppen voor het downloaden van documenten van het internet. Hij is de bekendste door de overheid gedwongen zelfmoord in de Anonieme gemeenschap. Als reactie hierop heeft OplastResort overheidssites beschadigd en gevoelige informatie vrijgegeven. Anoniem heeft de persoonlijke gegevens gehackt en gelekt van 4.000 Amerikaanse bankdirecteuren, inclusief inloggegevens, inloggegevens, IP-adressen en contactgegevens, die allemaal werden vermeld in een spreadsheet geplaatst op een overheidssite die Anonymous natuurlijk had gehackt.

Kennis is vrij. De Corrupte Angst ons. De Eerlijke Steun ons. De heldhaftige. We zijn Anoniem. Wij zijn Legioen. We vergeven het niet. We vergeten het niet. Verwacht verandering of chaos.

Anonieme VS blijft de Federal Reserve aanvallen en alle betrokkenen.

Gegroet Federal Reserve Systeem.

We zijn Anoniem.

Het is onder de aandacht gekomen van het Collectief, dat jullie sinds jullie oprichting in 1913 wanhopig hard hebben geprobeerd om de economie van de Verenigde Staten te onderbreken en de ooit rechtvaardige regering te corrupt te maken. En tot nu toe ben je erin geslaagd en heb je je al bijna een eeuw goed vermomd. Maar nu evolueert de wereld en worden jullie leugens op grote schaal blootgelegd. We weten nu, dat u alleen verantwoordelijk bent voor de totale corruptie van de regering van de Verenigde Staten. We weten nu dat jullie verantwoordelijk zijn voor de wetten die gericht zijn op het onderdrukken van vrijheid en het bevorderen van censuur. We weten nu dat u, en alleen u, verantwoordelijk bent voor het regelen van de dood van goede mannen en vrouwen, die tegen u zouden vechten, zoals John F Kennedy.

U bent geen rechtvaardig en juridisch systeem, en we weten nu, dat u het hart van alle problemen vormt. Je hebt slim geregeld via anderen, dat de Verenigde Staten oorlog voeren, en een land natuurlijke hulpbronnen plunderen, en ons niet toestaan om toegang te krijgen tot de onze. We weten dat je de waarde van onze dollars hebt vernietigd en alle waardevolle middelen hebt gestolen, voor je eigen gewin. En we weten dat u een privébank bent, en niet de Nationale Bank, zoals u allemaal beweert te zijn. Vanwege deze informatie die we nu kennen, hebben we uw ondergang geregeld. We zullen je geen genade tonen. We zullen je geen vrede geven. En je zult niet onze volledige stille medewerking hebben.

Jij bent de vloek van vrede. Jij bent de ware bedreiging voor iedereen. We weten dat je een serieuze tegenstander bent, en we weten dat je het gif bent voor de vrede en welvaart van de 99 procent, en daarvoor moet je vernietigd worden. Je kunt proberen je terrein tegen ons te houden door angst en bedrog, maar de waarheid is:

Anoniem, is niet bang voor jou, of niemand. Je zult uit deze wereld worden verdreven. Jullie zullen worden blootgesteld aan het publiek, en jullie controle zal in wanorde worden gebracht. De Federal Reserve van de Global Elite, zal vernietigd worden, en schalen zullen weer in evenwicht worden gebracht, aangezien deze economie steeds erger wordt, en het ergste elke dag die voorbijgaat. Dit moet stoppen. Er is niets wat je kunt doen om ons en de massa tegen te houden.

Jouw vernietiging is onvermijdelijk. Operatie Federal Reserve, verloofd!

We zijn Anoniem.

Wij zijn Legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

verenigd als één.

Verdeeld door geen.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image