- OplastResortissa

- OplastResortissa

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Tammikuussa 2013 Anonyymi otti Yhdysvaltain Federal Reserve (joka saa hakkeroitu paljon).

Nyt meillä on huomionne Amerikkaan: Anonyymi Superbowl Commercial 4k pankkiiri d0x kautta FED http://t.co/ABcGMj44 #opLastResort #Anonymous

— OoplastResort (@OpLastResort) 4. helmikuuta 2013

Operaatio Last Resort toi kysyntää “uudistus tietokonerikollisuuden lakeja” kuoleman jälkeen Aaron Swartz. USA: lla on keskiaikaisia tietokonerikoksia, puhumattakaan oikeudesta jengi vaanii, salakuuntelu, ja lennokki kuka tahansa, missä tahansa maassa. Yhdysvallat karkottaa ihmisiä kaikkialta maailmasta, ajamaan heitä omien tuomioistuinten läpi saadakseen mahdollisimman korkeimman mahdollisen rangaistuksen, repimällä ihmisiä kodeistaan ja heittämällä heidät häkkiin elinikäiseksi. Yhdysvaltain hallitus vaanasi ja henkisesti kidutti Aaron Swartzia monin tavoin, mukaan lukien työskentely laittaa hänet vankilaan elinikäiseksi lataamalla asiakirjoja Internetistä. Hän on tunnetuin hallituksen pakotettu itsemurha. Vastauksena, oplastResort turmeli valtion sivustoja ja julkaisi arkaluonteisia tietoja. Anonyymi hakkeroi ja vuoti 4 000 Yhdysvaltain pankin johtajan henkilötiedot, mukaan lukien kirjautumistiedot, tunnistetiedot, IP-osoitteet ja yhteystiedot. Ne kaikki on lueteltu taulukkolaskentataulukossa, joka lähetettiin valtion sivustolle, jonka Anonyymi oli luonnollisesti hakkeroinut.

Tieto on ilmaista. Korruptoitunut pelko meitä. Rehellinen tuki meitä. Sankarillinen Liity seuraamme. Olemme anonyymejä. Olemme legioona. Emme anna anteeksi. Emme unohda. Odottakaa muutosta tai kaaosta.

Anonyymi USA jatkaa hyökkäystä Federal Reserve -rahastoon ja kaikkiin siihen osallistuneisiin.

Tervehdys Federal Reserve System.

Olemme anonyymejä.

Kollektiivin tietoon on tullut, että perustamisestanne 1913 lähtien - olette yrittäneet epätoivoisesti turmeltaa USA: n taloutta - ja korruptoinut sen kerran oikeudenmukaisen hallituksen. Ja toistaiseksi olet onnistunut ja olet hyvin naamioitu lähes vuosisadan ajan. Mutta nyt maailma kehittyy, ja valheesi paljastuvat suuressa mittakaavassa. Tiedämme nyt, että olette yksin vastuussa Yhdysvaltain hallituksen korruptiosta. Tiedämme nyt, että olette vastuussa laeista, joilla pyritään tukahduttamaan vapaus ja edistämään sensuuria. Tiedämme nyt, että sinä ja sinä - olette vastuussa hyvien miesten ja naisten kuolemien järjestämisestä. He taistelevat teitä vastaan, kuten John F Kennedy.

Te ette ole oikeudenmukainen ja oikeusjärjestelmä, ja tiedämme nyt, että olette kaikkien ongelmien ydin. Olette taitavasti järjestäneet muiden kautta, että Yhdysvallat ryhtyy sotaan ja ryöstää maan luonnonvaroja, - eikä sallinut meidän päästä käsiksi omaamme. Tiedämme, että olet tuhonnut dollareidemme arvon ja varastanut kaikki arvokkaat resurssit omaksi hyödyksesi. Tiedämme, että olette yksityinen pankki, ette National Bank, kuten väitätte olevanne. Tämän tiedon takia olemme järjestäneet kuolemanne. Emme anna sinulle armoa. Emme anna teille rauhaa. Etkä saa täydellistä hiljaista yhteistyötämme.

Olet rauhan kirous. Olet todellinen uhka kaikille. Tiedämme, että olet vakava vastustaja ja että olet 99 prosentin rauhan ja vaurauden myrkky. Sen vuoksi sinut on tuhottava. Voit yrittää pitää asemasi meitä vastaan pelon ja petoksen kautta, mutta totuus on:

Anonyymi, ei pelkää sinua, tai kukaan. Sinut heitetään pois tästä maailmasta. Teidät altistetaan yleisölle, ja kontrolli heitetään epäjärjestykseen. Maailmaneliitin liittovaltion reservi tuhoutuu ja vaa'at saadaan tasapainoon, kun tämä talous pahenee ja pahimmillaan joka päivä. Tämän on loputtava. Ette voi tehdä mitään estääksemme meitä ja massoja.

Tuhoamisesi on väistämätöntä. Operaatio Federal Reserve, kihloissa!

Olemme anonyymejä.

Olemme legioona.

Emme anna anteeksi.

Emme unohda sitä.

Yhtenä.

Jaettuna ei yhtään.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image