OplastResort

OplastResort

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I januar 2013 anonym tog USA Federal Reserve (som bliver hacket meget).

Nu har vi din opmærksomhed Amerika: Anonymous Superbowl Commercial 4k bankmand d0x via FED http://t.co/ABcGMj44 #opLastResort #Anonymous

— OplastResort (@OpLastResort) 4 februar 2013

Operation Last Resort bragte efterspørgslen efter “reform af computer kriminalitet love” efter død Aaron Swartz. USA har middelalderlige love for computerkriminalitet, for ikke at nævne retten til bande stilk, aflytning og drone nogen, i ethvert land. USA udleverer folk fra hele verden for at køre dem gennem deres egne domstole for at få den højest mulige straf, rive folk fra deres hjem og smide dem i et bur for livet. Den amerikanske regering forfulgte og mentalt torturerede Aaron Swartz på mange måder, herunder arbejde på at sætte ham i fængsel for livet for at downloade dokumenter fra internettet. Han er det mest kendte selvmord i det anonyme samfund. Som svar, OplastResort defaced offentlige sites og udgivet følsomme oplysninger. Anonym hackede og lækkede de personlige oplysninger om 4.000amerikanske bankchefer inklusive loginoplysninger, legitimationsoplysninger, IP-adresser og kontaktoplysninger, som alle var opført i et regneark, der blev sendt til et offentligt websted, som Anonymous naturligvis havde hacket.

Viden er fri. Den korrupte frygt os. Den ærlige støtte os. Den Heroiske Slut dig til os. Vi er anonyme. Vi er Legion. Vi tilgiver ikke. Vi glemmer det ikke. Forvent forandring eller kaos.

Anonym USA fortsætter med at angribe Federal Reserve og alle involveret i det.

Hilsner Federal Reserve System.

Vi er anonyme.

Det er blevet opmærksom på kollektivet, at siden din grundlæggelse i 19 13, har du forsøgt desperat hårdt, at nedkæmpe USA's økonomi, og korrumperet sin engang bare regering. Og hidtil har du lykkedes og har godt forklædt dig selv i næsten et århundrede. Men nu udvikler verden sig, og jeres løgne bliver afsløret i stor skala. Vi ved nu, at du alene er ansvarlig for den totale korruption af USA's regering. Vi ved nu, at du er ansvarlig for de love, der er fast besluttet på at undertrykke friheden og fremme censur. Vi ved nu, at du, og du alene, er ansvarlige for at sørge for, at gode mænd og kvinder dør, som ville kæmpe imod dig, såsom John F. Kennedy.

Du er ikke et retfærdigt og retssystem, og vi ved nu, at du er kernen i alle problemerne. De har gennem andre sørget for, at USA går i krig og plyndre et land naturressourcer og ikke tillader os at få adgang til vores egne. Vi ved, at du har ødelagt værdien af vores dollars og stjålet alle de værdifulde ressourcer, for din egen personlige vinding. Og vi ved, at du er en privat bank, og ikke nationalbanken, som I alle hævder at være. På grund af denne information, som vi nu kender, har vi sørget for din død. Vi vil ikke vise dig nåde. Vi vil ikke give dig fred. Og du vil ikke have vores tavse samarbejde.

Du er fredens bane. Du er den sande trussel mod alle. Vi ved, at du er en seriøs modstander, og vi ved, at du er giften til fred og velstand for de 99 procent, og for det, skal du destrueres. Du kan prøve at holde fast mod os gennem frygt og bedrag, men sandheden er:

Anonym, frygter ikke dig eller ingen. Du vil blive kastet ud af denne verden. Du vil blive udsat for offentligheden, og din kontrol, vil blive kastet i uorden. Federal Reserve of the Global Elite, vil blive ødelagt, og skalaer vil blive bragt tilbage i balance, da denne økonomi bliver værre og værst hver dag, der går. Det skal stoppe. Der er intet du kan gøre for at stoppe os og masserne.

Din ødelæggelse er uundgåelig. Operation Federal Reserve, Engageret!

Vi er anonyme.

Vi er Legion.

Vi tilgiver ikke.

Det glemmer vi ikke.

Forenet som én.

Divideret med ingen.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image