OphackingCup

OphackingCup

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I 2014 erklærte Anonymous Brazil protest mot sosiale urettferdighetsangrep rundt VM gjennom en rekke DDo- og avfallsangrep på nettstedet. Etter å ha gjort 141 angrep siden starten av VM, ble det først tvitret med henvisning til et av de siste angrepene på det brasilianske føderale politiet. Som vanlig følger cybersikkerhet på VM, og andre store sportsbegivenheter. På Facebook droppet Anonym Brasil brukernavn og passord sammen med en link til innloggingssiden for den brasilianske føderale politiets nettsted, og hevdet å ha hentet operasjonsrelaterte dokumenter samt e-postutvekslinger. Denne operasjonen ble deretter forvandlet til #OpOlympicHacking.

«Anonym planlegger et cyberangrep mot verdens sponsorer»

Gruppen av 'hacktivister' Anonyme utvikler et cyberangrep mot sponsorene av VM i Brasil.

Angrepet fant sted i protest mot den enorme avfallet i et land der alle borgere har tilgang til grunnleggende tjenester, forklart en hacker sitert av Reuters.

«Vi har allerede sjekket hvilke sider som er mest sårbare og laget angrepsplan. Denne gangen tar vi sikte på å sponse verden ", var en slik Che Commodore via Skype fra et ukjent sted i Brasil.

På spørsmål om potensielle mål, sa Adidas, Emirates, Coca-Cola og Budweiser flyselskapene.

Byrået var ikke i stand til å fastslå identiteten til Che Commodore og om dets lenker til Anonym er ekte.

Denne uken brøt hackere seg inn i e-postsystemet til det brasilianske utenriksdepartementet og desentraliserte kollektive Anonyme publiserte 333 dokumenter hentet fra det systemet.

Dokumentene inkluderer en oppsummering av samtalene mellom flere brasilianske tjenestemenn og USAs visepresident Joe Biden under sistnevnte besøk til det latinamerikanske landet mai 2013, samt en liste over sportsministre som planlegger å gå til verden.

«Angrepene vil bli rettet mot offisielle nettsteder og selskaper som sponser koppen... disse angrepene vil mest sannsynlig ta form av DDoS-angrep.»

«Vi har en plan for angrep... Vi har allerede gjennomført sen-night tester for å se hvilke av nettstedene som er mer sårbare... Denne gangen er vi rettet mot sponsorene av VM»

Anonyme forberedte cyber-angrep på bedriftens sponsorer av VM i Brasil for å protestere mot utgifter av penger på fotballkamper i stedet for offentlige tjenester.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image