OphackingCup

OphackingCup

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

In 2014 verklaarde Anonymous Brazilië protest tegen sociale onrechtvaardigheden rond het WK door middel van een reeks DDoS en website-defacement aanvallen. Na 141 aanvallen sinds het begin van het WK, werd het voor het eerst getweet in verwijzing naar een van hun meest recente aanvallen op de Braziliaanse Federale Politie. Zoals gebruikelijk waren er problemen met cyberbeveiliging tijdens het WK en andere grote sportevenementen. Op Facebook liet Anonymous Brasil gebruikersnamen en wachtwoorden vallen, samen met een link naar de inlogpagina van de Braziliaanse Federale Politie, die beweert dat hij operationele documenten en e-mailuitwisselingen heeft opgehaald. Deze operatie werd vervolgens omgezet in #OpOlympicHacking.

“Anoniem plant een cyberaanval tegen de sponsors van de Wereld”

De groep 'hacktivisten' Anonymous ontwikkelt een cyberaanval tegen de sponsors van het WK in Brazilië.

De aanval vond plaats in protest tegen de enorme verspilling in een land waar alle burgers toegang hebben tot basisdiensten, verklaarde een hacker geciteerd door Reuters.

“We hebben al gecontroleerd welke pagina's het meest kwetsbaar zijn en een plan van aanval gemaakt. Deze keer streven we naar sponsoring van de Wereld ", was zo'n Che Commodore via Skype van een onbekende locatie in Brazilië.

Op de vraag naar potentiële doelen, zei Adidas, de Emiraten, Coca -Cola en Budweiser luchtvaartmaatschappijen.

Het agentschap was niet in staat om de identiteit van Che Commodore vast te stellen en of de banden met Anonymous reëel zijn.

Deze week hebben hackers ingebroken in het e-mailsysteem van het Braziliaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en gedecentraliseerde collectief Anonymous gepubliceerd 333 documenten die uit dat systeem zijn gehaald.

De documenten bevatten een samenvatting van de gesprekken tussen verschillende Braziliaanse ambtenaren en de Amerikaanse vicepresident Joe Biden tijdens het bezoek van deze laatste aan het Latijns-Amerikaanse land in mei 2013, evenals een lijst van ministers van sport die van plan zijn om naar de wereld te gaan.

“De [hack] aanvallen zullen gericht zijn tegen officiële websites en die van bedrijven die de beker sponsoren... deze aanvallen zullen hoogstwaarschijnlijk de vorm aannemen van DDoS-aanvallen.”

“We hebben een plan van aanval... We hebben al late night tests uitgevoerd om te zien welke van de sites kwetsbaarder zijn... Deze keer richten we ons op de sponsors van het WK”

Anoniem bereidde cyberaanvallen voor op zakelijke sponsors van het WK in Brazilië om te protesteren tegen de besteding van geld aan voetbalwedstrijden in plaats van openbare diensten.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image