PagokingCup

PagokingCup

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Vuonna 2014 Anonyymi Brasilia julisti vastalauseeksi MM-kisoja ympäröivistä sosiaalisista epäoikeudenmukaisuuksista useiden DDO: iden ja verkkosivujen tuhoamishyökkäysten kautta. Kun MM-kisojen alusta lähtien tehtiin 141 iskua, se twiittattiin viittaamalla yhteen heidän viimeisimmistä hyökkäyksistä Brasilian liittovaltion poliisiin. Kuten tavallista, MM-kisoissa ja muissa suurissa urheilutapahtumissa aiheutui kyberturvallisuusongelmia. Facebookissa Anonyymi Brasil pudotti käyttäjänimiä ja salasanoja sekä linkin Brasilian liittovaltion poliisin sivuston kirjautumissivulle väittäen, että hän on hakenut toimintaan liittyviä asiakirjoja ja sähköpostiviestejä. Tämä toiminto muunnetaan sitten #OpOlympicHacking: ksi.

“Anonyymi suunnittelee verkkohyökkäystä maailman sponsoreita vastaan”

Anonyymien hacktivistien ryhmä kehittää verkkohyökkäyksen Brasilian MM-kisojen sponsoreita vastaan.

Hyökkäys tapahtui protestina valtavaa jätettä maassa, jossa kaikilla kansalaisilla on pääsy peruspalveluihin, selitti hakkeri, jota Reuters lainasi.

“Olemme jo tarkistaneet, mitkä sivut ovat haavoittuvimpia ja tehty suunnitelma hyökkäys. Tällä kertaa pyrimme sponsoroimaan World ", oli tällainen Che Commodore kautta Skype julkistamattomassa paikassa Brasiliassa.

Kun kysyttiin mahdollisista tavoitteista, sanoi Adidas, Emirates, Coca -Cola ja Budweiser lentoyhtiöt.

Virasto ei pystynyt selvittämään Che Commodoren henkilöllisyyttä ja ovatko sen yhteydet Anonyymiin todellisia.

Tällä viikolla hakkerit murtautuivat Brasilian ulkoministeriön ja hajautetun kollektiivin sähköpostijärjestelmään Anonyymi julkaisi 333 asiakirjaa, jotka on otettu tästä järjestelmästä.

Asiakirjat sisältävät yhteenvedon keskusteluista useiden Brasilian virkamiesten ja Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden aikana jälkimmäisen vierailun Latinalaisen Amerikan maassa toukokuussa 2013, sekä luettelo urheiluministerien, jotka aikovat mennä maailmaan.

“[hakata] hyökkäykset kohdistuvat virallisiin verkkosivuihin ja kupin sponsoroiviin yrityksiin... nämä hyökkäykset ovat todennäköisesti DDoS-hyökkäyksiä.”

“Meillä on suunnitelma hyökkäys... Olemme jo tehneet myöhään yön testejä nähdä, mitkä sivustot ovat haavoittuvampia... Tällä kertaa kohdistamme sponsorit MM”

Anonyymit valmistivat verkkohyökkäyksiä Brasilian MM-kisojen yritysten sponsoreihin protestoidakseen rahan käyttöä jalkapallopeleihin julkisten palvelujen sijaan.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image