- OfackingCup

- OfackingCup

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I 2014 erklærede Anonym Brasilien protest mod sociale uretfærdigheder omkring VM gennem en række DDoS-angreb og hjemmesideangreb. Efter at have foretaget 141 angreb siden starten af verdensmesterskabet blev det først tweetet med henvisning til et af deres seneste angreb på det brasilianske føderale politi. Som sædvanlig fulgte cybersikkerhed på verdensmesterskabet og andre store sportsbegivenheder. På Facebook droppede Anonym Brasil brugernavne og adgangskoder sammen med et link til den brasilianske føderale politis hjemmeside loginside, hvor han hævdede at have hentet operationsrelaterede dokumenter samt e-mail-udvekslinger. Denne operation blev derefter forvandlet til #OpOlympicHacking.

“Anonym planlægger et cyberangreb mod sponsorerne af verden”

Gruppen af 'hacktivister' anonyme udvikler et cyberangreb mod sponsorerne af VM i Brasilien.

Angrebet fandt sted i protest mod den enorme spild i et land, hvor alle borgere har adgang til grundlæggende tjenester, forklarede en hacker citeret af Reuters.

“Vi har allerede kontrolleret, hvilke sider der er mest sårbare og lavet plan for angreb. Denne gang vi sigter sponsorere verden ", var sådan en Che Commodore via Skype fra et ukendt sted i Brasilien.

Adspurgt om potentielle mål, sagde Adidas, Emirates, Coca -Cola og Budweiser flyselskaber.

Agenturet var ikke i stand til at fastslå Commodore's identitet, og om dets forbindelser med Anonym er reelle.

I denne uge, hackere brød ind i e-mail-systemet af det brasilianske udenrigsministerium og decentraliseret kollektive Anonymous udgivet 333 dokumenter udvundet fra dette system.

Dokumenterne omfatter et resumé af samtalerne mellem flere brasilianske embedsmænd og amerikanske vicepræsident Joe Biden under sidstnævntes besøg i det latinamerikanske land i maj 2013, samt en liste over sportsministre, der planlægger at gå til verden.

“[hack] angrebene vil blive rettet mod officielle hjemmesider og de virksomheder, der sponsorerer koppen... disse angreb vil højst sandsynligt tage form af DDoS-angreb.”

“Vi har en plan for angreb... Vi har allerede gennemført sene-night tests for at se, hvilke af de steder der er mere sårbare... Denne gang er vi rettet mod sponsorerne af VM”

Anonym forberedte cyberangreb på virksomhedernes sponsorer af VM i Brasilien for at protestere mod brugen af penge på fodboldkampe i stedet for offentlige tjenester.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image