Operasjon Facebook

Operasjon Facebook

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Etter Anonym ble sterkt infiltrert av FBI i 2008 og deretter igjen i 2012 da alle anonyme brukte IRCS ble infiltrert og omgjort til honeypots, begynte et motto som sier at «hvem som helst kunne være anonym». Poenget med denne uttalelsen var at en anonym kunne være hvem som helst, som ingen vet hvem en anonym er. Postmannen din, tannlegen din, partneren din kan være anonym. Denne uttalelsen ble imidlertid vridd av uvitenhet for å tillate en flom av Internett-brukere å begynne å bruke tittelen Anonym. Som en konsekvens har mange operasjoner siden funnet sted, mange som ikke holder ideen om Anonym, og noen som gjør det.

Dette er en slik operasjon som, mens den opprettholder den anonyme ideen om retten til personvern og anonymitet, er uoppnåelig. Ja Anonym avskyr hvordan Facebook lagrer, og selger dine data, holde logger på alt om deg. Som alle sosiale medieplattformer er Facebook en stor bidragsyter til oppløsningen av et tenkende samfunn - vi ser effekten av dette i dag. Facebook og alle sosiale medier plattformer bryter med alle menneskerettigheter og kontroll og sensurere all informasjon. Folk velger fritt å bruke disse tingene og signere bort deres sjeler og frihet. Det er ikke tvunget på noen. Videre er det rett og slett ikke mulig å hacke visse ting, for eksempel Fox News, Facebook, Twitter og lignende. Disse databasene er på så mange steder over hele verden at ingen angrep som Anonym gjør ville være i stand til å ta dem alle ned. Sann Anonym holde seg til en høyere standard for respekt for kollektiv og omdømme Anonym enn å tenke eller forsøke en operasjon som ville være 1. mot ideen. 2. skade på omdømmet. 3. for personlig vinning eller agenda.

Falske Anons blir kalt ut og eksponert, men takket være FBI infiltrasjon, er det nå for mange av dem. Sann Anonym er alltid i stand til å bli oppdaget av sine handlinger, akkurat som Fake Anons blir utsatt av dem.

Det finnes ingen offisiell anonym, ingen leder. Ideen og de anonyme standardene er det som holder oss, motivene våre og resultatene våre i sjakk.

Hilsen verden, vi er anonyme.

Det har gått rykter om et forestående angrep på Facebook av Anonym. Dette er imidlertid ikke sant.

Selv om vi ikke er enige med Facebooks personvernprosedyrer, forstår vi at et slikt angrep ikke bare ville skade folket, men også svekke vår sak. Men med samme tegn kan det være et angrep på Facebook. Alle kan kalle seg anonyme, og gjøre hva de vil, men den kollektive viljen til Anonym er at Facebook skal være alene. Vi vil be slike haktivister om ikke å gjøre dette angrepet i Anonymous navn.

Facebook tillater venner og familier å komme i kontakt med hverandre. Anonym forstå betydningen av dette. og forny vår iver for frihet. La oss ikke anløpe vårt rykte ved å delta i dette meningsløse angrepet.

Legionen har talt.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgir ikke.

Vi glemmer ikke.

Forvent oss.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image