Operatie Facebook

Operatie Facebook

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Nadat Anonymous zwaar geïnfiltreerd was door de FBI in 2008 en vervolgens weer in 2012 toen alle Anonymous gebruikte IRCS werden geïnfiltreerd en omgezet in honeypots, begon een motto dat “iedereen anoniem kon zijn”. Het punt van deze verklaring was dat een Anoniem iedereen kon zijn, omdat niemand weet wie een Anoniem is. Je postbode, je tandarts, je partner kan Anoniem zijn. Deze verklaring werd echter verdraaid door onwetendheid om een overstroming van internetgebruikers toe te staan de titel Anoniem te gebruiken. Dientengevolge hebben er sindsdien heel veel operaties plaatsgevonden, vele die niet het idee van Anoniem bevatten, en sommige wel.

Dit is zo'n operatie die, hoewel het het Anonieme idee van het recht op privacy en anonimiteit handhaaft, onbereikbaar is. Ja Anonymous verafschuw hoe Facebook uw gegevens opslaat, en verkoopt, bijhouden van logboeken over alles over u. Net als alle social media platforms, Facebook is een belangrijke bijdrage aan de ontbinding van een denkende samenleving - we zien de gevolgen hiervan vandaag. Facebook en alle social media platforms schenden alle mensenrechten en controleren en censureren alle informatie. Mensen kiezen vrij om deze dingen te gebruiken en tekenen hun ziel en vrijheid af. Het wordt aan niemand geforceerd. Bovendien is het simpelweg niet mogelijk om bepaalde dingen te hacken, zoals Fox News, Facebook, Twitter en dergelijke. Deze databases bevinden zich op zoveel locaties wereldwijd dat geen enkele aanval die Anonymous doet ze allemaal zou kunnen uitschakelen. Ware Anonymous houden zich aan een hogere standaard van respect voor het collectief en de reputatie van Anonymous dan om een operatie te bedenken of te proberen die zou zijn 1. tegen het idee. 2. schade aan de reputatie. 3. voor persoonlijk gewin of agenda.

Nep Anons worden opgeroepen en ontmaskerd, maar dankzij de infiltratie van de FBI, zijn er nu te veel van hen. True Anonymous zijn altijd in staat om gespot te worden door hun acties, net zoals Fake Anons door hen worden blootgesteld.

Er is geen officiële anonieme, er is geen leider. Het idee en de Anonieme normen houden ons, onze motieven en onze resultaten in toom.

Gegroet wereld, we zijn Anoniem.

Er gaan geruchten over een dreigende aanval op Facebook door Anonymous. Dit is echter niet waar.

Hoewel we het niet eens zijn met de privacyprocedures van Facebook, begrijpen we dat een dergelijke aanval niet alleen de mensen zou schaden, maar ook onze zaak zou verzwakken. Op dezelfde manier kan er echter heel goed een aanval zijn op Facebook. Iedereen kan zichzelf Anoniem noemen en doen wat ze willen, maar de collectieve wil van Anonymous is dat Facebook met rust gelaten moet worden. We zouden dergelijke hactivisten vragen deze aanval niet uit naam van Anonymous te doen.

Facebook stelt vrienden en families in staat om met elkaar in contact te komen. Anoniem begrijpt het belang hiervan en hernieuwen onze ijver voor vrijheid. Laten we onze reputatie niet bezoedelen door deel te nemen aan deze zinloze aanval.

Het Legioen heeft gesproken.

We zijn Anoniem.

Wij zijn Legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

Verwacht ons.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image