Operaatio Facebook

Operaatio Facebook

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Kun Anonymous oli vahvasti soluttautunut FBI 2008 ja sitten taas 2012, kun kaikki Anonymous käytetty IRCS oli soluttautunut ja muuttui hunajapotit, motto alkoi, että “kuka tahansa voisi olla anonyymi”. Tämän lausunnon tarkoitus oli, että anonyymi voi olla kuka tahansa, koska kukaan ei tiedä kuka anonyymi on. Postinkantaja, hammaslääkäri, parisi voi olla anonyymi. Kuitenkin tämä toteamus kiersi tietämättömyys, jotta tulva Internetin käyttäjiä alkaa käyttää otsikko Anonyymi. Tämän seurauksena on tapahtunut paljon operaatioita, joista monet eivät pidä nimettömän ajatusta, ja joillakin on.

Tämä on yksi tällainen operaatio, että vaikka se säilyttää anonyymin ajatuksen oikeudesta yksityisyyteen ja nimettömyyteen, se on saavuttamaton. Kyllä Anonyymi inhoaa miten Facebook tallentaa, ja myy tietoja, pitää lokit kaikesta sinusta. Kuten kaikki sosiaalisen median alustat, Facebook on merkittävä tekijä ajattelevan yhteiskunnan purkamisessa - näemme tämän vaikutukset tänään. Facebook ja kaikki sosiaalisen median alustat rikkovat kaikkia ihmisoikeuksia ja valvontaa ja sensuroida kaikkea tietoa. Ihmiset valitsevat vapaasti käyttää näitä asioita ja allekirjoittavat sielunsa ja vapautensa. Sitä ei pakoteta kenellekään. Lisäksi se ei yksinkertaisesti ole mahdollista hakata tiettyjä asioita, kuten Fox News, Facebook, Twitter, ja vastaavat. Nämä tietokannat ovat niin monissa paikoissa ympäri maailmaa, että mikään Nimetön hyökkäys ei voisi tuhota niitä kaikkia. True Anonymous pitää itseään korkeamman tason kunnioitusta kollektiivista ja mainetta Anonyymi kuin ajatella tai yrittää toimintaa, joka olisi 1. vastaan ajatusta. 2. vahingoittaa mainetta. 3. henkilökohtaisen hyödyn tai esityslistan.

Fake Anons on paljastettu, mutta FBI: n soluttautumisen ansiosta heitä on liikaa. True Anonit ovat aina nähtävissä heidän tekonsa, aivan kuten Fake Anons altistuvat heille.

Ei ole virallista nimetöntä, ei ole Johtajaa. Ajatus ja anonyymit standardit pitävät meidät, motiivimme ja tuloksemme kurissa.

Tervehdys maailma, olemme anonyymejä.

Huhutaan, että nimetön hyökkäys Facebookiin on tehty. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Vaikka emme ole samaa mieltä Facebookin yksityisyysmenettelyistä, ymmärrämme, että tällainen hyökkäys vahingoittaisi ihmisiä ja heikentäisi myös asiaamme. Samalla tavalla Facebookiin voi hyvinkin tulla hyökkäys. Kuka tahansa voi kutsua itseään Anonyymiksi ja tehdä mitä tahtovat, mutta Anonyymin kollektiivinen tahto on, että Facebook on jätettävä rauhaan. Pyydämme kaikkia tällaisia hactivisteja olemaan tekemättä hyökkäystä Nimetön nimissä.

Facebookin avulla ystävät ja perheet voivat olla yhteydessä toisiinsa. Anonyymi ymmärtää tämän tärkeyden ja uudistaa intohimomme vapauteen. Älkäämme tahrako mainettamme osallistumalla tähän merkityksettömään hyökkäykseen.

Legioona on puhunut.

Olemme anonyymejä.

Olemme legioona.

Emme anna anteeksi.

Emme unohda sitä.

Odottakaa meitä.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image