Operation Facebook

Operation Facebook

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Efter Anonymous var stærkt infiltreret af Feds i 2008 og derefter igen i 2012, hvor alle Anonyme brugte IRCS blev infiltreret og forvandlet til honeypots, et motto begyndte at sige, at “alle kunne være anonym”. Pointen med denne udtalelse var, at en anonym kunne være hvem som helst, da ingen ved, hvem en anonym er. Dit postbud, din tandlæge, din partner kan være anonym. Denne erklæring blev imidlertid snoet af uvidenhed for at tillade en oversvømmelse af internetbrugere at begynde at bruge titlen Anonym. Som følge heraf har der siden fundet mange operationer sted, mange, som ikke har ideen om Anonym, og nogle gør det.

Dette er en sådan operation, der, selv om den opretholder den anonyme idé om retten til privatlivets fred og anonymitet, er uopnåelig. Ja Anonym afsky hvordan Facebook gemmer, og sælger dine data, holde logger på alt om dig. Som alle sociale medieplatforme er Facebook en vigtig bidragyder til opløsningen af et tænkende samfund - vi ser virkningerne af dette i dag. Facebook og alle sociale medier platforme overtræder alle menneskerettigheder og kontrol og censurere al information. Folk vælger frit at bruge disse ting og underskrive deres sjæle og frihed væk. Det er ikke tvunget på nogen. Desuden er det simpelthen ikke muligt at hacke visse ting, såsom Fox News, Facebook, Twitter og lignende. Databaserne er så mange steder over hele verden, at intet angreb, som Anonym gør, ville være i stand til at slå dem alle ned. Ægte Anonym holde sig til en højere standard for respekt for kollektiv og omdømme Anonym end at undfange eller forsøge en operation, der ville være 1. imod ideen. 2. skade omdømme. 3. for personlig vinding eller dagsorden.

Falske Anons bliver kaldt ud og afsløret, men takket være FBI's infiltration er der nu for mange af dem. Ægte Anonym er altid i stand til at blive opdaget af deres handlinger, ligesom falske Anons bliver udsat af dem.

Der er ingen officiel anonym, der er ingen leder. Ideen og de anonyme standarder er det, der holder os, vores motiver og vores resultater i skak.

Hilsner verden, vi er anonyme.

Der har været rygter om et forestående angreb på Facebook af Anonym. Dette er imidlertid ikke sandt.

Selvom vi ikke er enige i Facebooks privatlivsprocedurer, forstår vi, at et sådant angreb ikke kun ville skade folket, men også svække vores sag. På samme måde kan der dog meget vel være et angreb på Facebook. Enhver kan kalde sig Anonym, og gøre, hvad de vil, men den kollektive vilje Anonymous er, at Facebook skal overlades alene. Vi vil bede sådanne hactivister om ikke at gøre dette angreb i Anonymous navn.

Facebook giver venner og familier mulighed for at forbinde med hinanden. Anonym forstå vigtigheden af dette. og forny vores iver for frihed. Lad os ikke plette vores omdømme ved at deltage i dette meningsløse angreb.

Legionen har talt.

Vi er anonyme.

Vi er Legion.

Vi tilgiver ikke.

Det glemmer vi ikke.

Forvent os.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image