Op Weven Spin

Op Weven Spin

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Opweavingspider

Vers van de ene wereldorde bijeenkomst bekend als Bilderberg, de volgende sociale bijeenkomst van elite psycopaten is om de hoek, hun jaarlijkse bohemian grove campout waar ze zullen drinken, deelnemen aan occulte rituelen onder de koude stenen blik van hun babylonische, uil, idool, dezelfde symboliek gevonden samen met het plein en kompas wanneer u de Amerikaanse hoofdstad vanuit de lucht te bekijken. Ja, we zijn er zeker van dat dit allemaal gewoon een onwaarschijnlijk toeval is. Nee, niet echt.

Voor de middeleeuwse mannen vertegenwoordigde de uil ook de Joden die Jezus Christus verworpen hebben. Het middeleeuwse bestiaire Physiologus Latinus benadrukt dit aspect van de nycticorax, vertaald als nachtkraai of uil:

“Deze vogel vertegenwoordigt het Joodse volk, dat Christus verwierp. Toen Hij hen kwam redden zeiden zij: “Wij hebben geen koning dan Caesar. “Maar wat deze man betreft, wij weten niet wie Hij is. Daarom houden ze meer van duisternis dan van licht.”

De symboliek van de uil met de occulte en geheime kennis heeft een lange geschiedenis. Sinds de tijd van de Grieken en Romeinen was de uil — heerser van de nacht — een bewaker van de onderwerelden. Een uil was altijd op de schouder van Minerva en Athena, godinnen van wijsheid en leren, die de occulte kennis van de heidense goden symboliseren.

De symboliek van de uil is bijna altijd vertegenwoordigd kwaad voortekenen, demonen, ziekte, ziekte en dood aan vele onderling verbonden oude culturen zoals de Hettieten, Sumeriërs, Egyptenaren, Ethiopiërs, Afrikanen, Feniciërs (Hebreeën), Grieken, Romeinen, Europeanen, Arabieren, Hindoes, Indiërs en Latino's. Een nachtelijke roofvogel die voor hen geen symbool van wijsheid was, maar het wezen dat hun slaap verstoort en de 'engel des doods' is.

De Egyptische naam voor de uil is Mulak of Moloch, vertegenwoordigd door de lettersymboliek van M, omdat de naam begon met M, en de ogen of hoorns van deze geheime godheid lijkt op de letter m.

Zelfs vandaag de dag verbergt een uil zich in de rechterhoek van het dollarbiljet, hetzelfde biljet met het al ziende oog. De dollar, een creatie van de private federale reserve.

Omdat de elite zichzelf beschouwen als de wijze heersers van de planeet, het handhaven en doorgeven van de geheime kennis van de oude goden, werd de uil een van hun symbolen. Het ontknipperende grote oog vertegenwoordigt ook het alziende oog dat nooit sluit.

Omdat de ogen van de uil niet lijken te bewegen, beweegt hij zijn nek om zijn hoofd volledig rond te draaien om te zien, een ander teken van de occulte sekten, die, door hun ingewijden, kunnen zien waar normale mannen dat niet kunnen. En, net als de uil, verzamelen de elite zich in het geheim, ver van het daglicht. Zulke geheime bijeenkomsten zoals bohemien bos, waar, het gebeurt gewoon, er is hun grote uil, idool.

Degenen die aanwezig zijn bij de festiviteiten in Bohemian Grove, festiviteiten vol met wat ze willen dat je gelooft als onschuldige oude occulte rituelen en bespotten door zwarte en rode capuchon leiders van de vrije wereld.

Leiders zoals presidenten, FBI-hoofden, CIA-directeuren, personeel van de nationale veiligheidsdienst, federale reserve vuilzakken van slavernij, elite internationale bankencabal types, academische wereld, siliciumvallei, wetenschappelijk onderzoek, mediabedrijven en alles daartussenin is tot op de dag van vandaag uitgenodigd.

Dergelijke geheime bijeenkomsten met hoge beveiligingsgrenzen van niet alleen de lokale sheriff kantoren van Californië, maar ook autoriteiten van de FBI tot de geheime dienst. Ze bieden uw gekozen functionarissen de geheimhouding die ze nodig hebben om te lachen, dronken te worden en vrolijk te zijn terwijl ze zaken bespreken die van invloed zijn op de toekomst van uw land, uw vrijheden, uw vrijheden, de toekomst van uw kinderen, niet alleen voor u, maar voor de hele wereld.

Zulke geheime bijeenkomsten van zo'n 2.000 vooraanstaande leiders van de moderne wereld, samen met inlichtingendiensten en private central banking alleen, zouden vrijheidslievende mensen overal warme fuzzy gevoelens van binnen moeten geven, wetende dat hun zogenaamde verkozen overheidsfunctionarissen en hun publiekelijk waarneembare vijanden samen met wie ze willen uitnodigen, zullen allemaal samen 10 tot en met 28 juli deelnemen.

Denk je nog steeds dat ze voor je werken, of dat je het beste in je hart hebt? Dergelijke overtuigingen zijn de belichaming van arrogantie geboren of onwetendheid veroorzaakt door leugens, propaganda en stilte.

Het is niets nieuws, het gebeurt al meer dan honderd jaar onder je neus. We hadden de indruk dat we lang geleden besloten waren tegen geheime genootschappen, geheime eden, geheime bijeenkomsten en geheime procedures? We denken dat hij stierf met de man die het probeerde te stoppen?

- Nee. Dat deed het niet.

Boheemse bos heeft een gezegde citaat; weven spinnen komen hier niet. Einde citaat. Nou, jullie elite psychopaten, we zullen je huckleberry moeten zijn in dat opzicht. Om het punt; we hebben een operatie bedacht: operatie weven spin, kunt u onze meme hebben gezien? Hoe dan ook, we verzamelen zich rondom Boheemse Grove van 10 tot en met 28 juli in vrede om te protesteren tegen uw geheime bijeenkomsten, uw plannen voor een één wereldorde en uw occulte babylonische praktijken en rituelen. Er zijn maar een paar duizend van jullie die je beschadigde taelons in de aderen van de wereld hebben, die het tegenhouden, de vrijheid onderdrukken en blind beroven terwijl ze haar inwoners, de burgers van elke natie, tot slaaf maken. Het organiseren van economische ineenstorting, valse vlagaanvallen, psychologische propaganda tegen mensen die ze tegen elkaar draaien in plaats van jou, waar ze terecht zouden moeten zijn, financiering van beide zijden van de oorlog die je hebt georganiseerd sinds Napoleon en voordat het stof zich vestigde en het bloed van de tirannen en patriotten u Gebruikt als gereedschap dat droog liep, stapte u in met uw fractionele reserve banksystemen, een oplichterij die onzichtbare ketens van slavernij over hele landen plaatste en zijn burgers niet alleen slaven maakte, maar ook onderpand.

We zullen er zijn, vreedzaam protesteren tegen jullie en alles waar jullie voor staan, de aandacht vestigen op al deze dingen die jullie stil houden.

We vragen u, de mensen, om ons te vergezellen van 10 tot 28 juli in Bohemian Grove. Breng je maskers, je memes en je hart. We doen dit omdat we van de mensheid houden, we willen het wakker maken, zodat iedereen het kan zien. We krijgen niet veel meer kansen om een verschil te maken. Binnenkort zal spreken uit het bestaan worden gecensureerd en opstaan zal illegaal zijn.

Dus sta hier en nu, bij ons. Ook, als je drones hebt met camera's bevestigd, drones je niet erg de mogelijkheid om te verliezen, breng ze mee om het protest vanuit de lucht te documenteren.

Vergeet niet, we zijn geen vandalen of hooligans, we roepen niet om, ondersteunen of anderszins verleiden geweld tegen iemand op elk moment om welke reden dan ook. Ons wapen is de waarheid.

Veel van deze mannen zijn uw gekozen functionarissen, ze zijn niet uw heersers, u bent hun baas. Het is hoog tijd dat jullie je gezag terugwinnen over deze psycopaten die je god gegeven rechten, je cultuur, je land en zelfs de wereld in complete wanorde, disfunctie en chaos hebben achtergelaten. Hoeveel miljoenen moeten er nog sterven? Hoeveel miljoenen hongerende kinderen moeten sterven uit versleten gescheurde landen die door hen zijn georganiseerd? Ze staan op het punt een nieuwe oorlog te beginnen op basis van een leugen met Iran. Amerikaanse media propaganda gooit graag alle moslims onder één deken. Het feit is echter dat Iran meestal bestaat uit sjiitische moslims. Moslims die vechten tegen Isis en Al-Qaida terroristen. Terroristen groepen die meestal bestaan uit soenni-moslims die wahhabisme volgen. Saoedi-Arabië, bestaat voornamelijk uit suni, wahhabistische moslims, dus waarom steunt de regering van de Verenigde Staten een natie die 9/11 financierde, evenals groepen als Isis en Al-Qaeda? Waarom is Israël in de slotfase met zowel de Verenigde Staten als Saoedi-Arabië tegen Iran? Weer Iran, een land als Syrië dat terroristische groeperingen bestrijdt waar de regering van de Verenigde Staten tegen is? Zie je het niet? Zie je het niet? Degenen die de Verenigde Staten en hun regering samen met Israël en Saoedi-Arabië controleren, zijn niet alleen betrokken bij de ergste terroristische aanslag op Amerikaanse bodem, maar ook bij de dood van duizenden over de hele wereld, zoals Syrië, Jemen, Soedan, Lybië en de rest.

Het is tijd om wakker te worden. Uw regering heeft u en zijn mannen in de steek gelaten, de touwtrekkers achter de schermen die verantwoordelijk zijn.

Als uw deel van het kantoor van de sherriff of de politie is toegewezen aan veiligheidsdienst van 10 juli tot en met 28 juli, nodigen wij u uit om bij ons te staan. We zijn je vijand niet. De vijand staat achter je, betaalt je afdelingen voor de beveiliging. Als u in Californië bent of als u wilt reizen, nodigen wij u uit om dit te doen. Stel een aantal social media evenementen op en ontmoet ons daar.

10 tot en met 28 juli in Bohemian Grove, adres is als volgt; 20601 Bohemian Avenue; Monte Rio, Californië. Wees er, sta op en laat je stem gehoord worden, terwijl het nog steeds legaal is. Deel dit overal, met elke gelijkgestemde groep en upload het opnieuw naar je kanalen. Bouw er groepen omheen. Onze huurders van vreedzame protesten in gedachten houden met alleen kennis als wapen.

Bezetten Boheemse Grove.

Operatie Weven Spin.

We zijn anoniem.

Wij zijn Legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

Bohemian Grove, verwacht ons.

Blog Comments

Thank you fam! Hope El part 3 is coming along nicely.

Im searching for groups to drop this off too. There are few people that have been sharing it around. Hopefully we are far enough out to get the turn out humanity needs.

#OccupyBohemianGrove
#OpWeavingSpider
#DeleteTheElite

Much Love As Always!

<3 cool!! thank you! hope we see you around soon!!! miss you and good luck with this op!!! much love!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image