Op Kudonta Hämähäkki

Op Kudonta Hämähäkki

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Kudottavahämähäkki

Bilderbergiksi kutsutun maailmanjärjestyksen kokouksen seuraava sosiaalinen kokoontuminen on aivan nurkan takana. Heidän vuotuinen boheemi lehtoleirinsä, jossa he juovat. He osallistuvat okkulttisiin rituaaleihin Babylonian, pöllön, idolin kylmän kiven katseen alla. symboliikka löytyy yhdessä neliön ja kompassi, kun katsot Yhdysvaltain pääkaupunki ilmasta. Kyllä olemme varmoja, että se kaikki on vain epätodennäköistä yhteensattumaa. - Ei oikeastaan.

Keskiajan miehille pöllö edusti myös juutalaisia, jotka ovat hylänneet Jeesuksen Kristuksen. Keskiaikainen bestiary Physiologus Latinus korostaa nycticoraxin tätä näkökohtaa, joka on käännetty yöksi tai pöllöksi:

“Tämä lintu edustaa juutalaista kansaa, joka hylkäsi Kristuksen. Kun Hän tuli pelastamaan heidät, he sanoivat: “Meillä ei ole muuta kuningasta kuin Caesar “, mutta mitä tulee tähän mieheen, emme tiedä, kuka Hän on. Tässä yhteydessä he rakastavat pimeyttä enemmän kuin valoa.”

Pöllön symboliikka okkultismin ja salaisen tiedon kanssa on pitkä historia. Kreikkalaisten ja roomalaisten ajoista lähtien pöllö — yön hallitsija — oli alamaailman vartija. Pöllö oli aina Minervan ja Athenan olkapäällä, viisauden ja oppimisen jumalattaria, joka symboloi pakanallisten jumalien okkultismia.

Pöllön symbologia on lähes aina edustanut pahoja enteitä, demoneja, sairautta, sairautta ja kuolemaa monissa toisiinsa liittyvissä muinaisissa kulttuureissa, kuten heettiläiset, sumerilaiset, egyptiläiset, etiopialaiset, afrikkalaiset, foinikialaiset (heprealaiset), kreikkalaiset, roomalaiset, eurooppalaiset, arabit, hindut, intiaanit ja latinot. Yöllinen petolintu, joka heille ei ollut viisauden symboli, vaan olento, joka häiritsee heidän unensa ja on “kuoleman enkeli”.

Egyptin nimi pöllö on Mulak tai Mooloch, jota edustaa kirjain symboliikka M, koska sen nimi alkoi M, ja silmät tai sarvet tämän salaisen jumaluuden näyttää aivan kuin kirjain m.

Vielä nykyäänkin pöllö piiloutuu dollarin setelin oikeaan kulmaan. Sama seteli kaikkine silmin. Dollari, yksityisen liittovaltion reservin luominen.

Koska eliitti katsoo olevansa planeetan viisaita hallitsijoita, ylläpitävät ja siirtävät muinaisten jumaluuksien salaisen tiedon, pöllö tuli yksi niiden symboleista. Sen vilkkumaton suuri silmä edustaa myös kaiken näkevää silmää, joka ei koskaan sulkeudu.

Koska pöllön silmät eivät näytä liikkuvan, se liikuttaa kaulaansa kääntämällä päänsä täysin nähdäkseen. Toinen merkki okkultistismista lahkoistaan, jotka voivat niiden kautta nähdä, mihin normaalit miehet eivät pysty. Ja kuten pöllö, eliitti kokoontuu salassa, kaukana päivänvalosta. Tällaiset salaiset kokoontumiset, kuten boheemi lehto, jossa, se vain tapahtuu, on niiden suuri pöllö, idoli.

Ne, jotka ovat läsnä boheemialaisissa lehtojuhlissa, juhlat täynnä sitä, mitä he haluavat sinun uskovan viattomina muinaisina okkultistismina rituaaleina ja pilkkaamalla uhrauksia mustan ja punaisen huppujen johtajien toimesta.

Johtajia, kuten presidenttejä, FBI: n johtajia, CIA: n johtajia, kansallisen turvallisuusviraston henkilöstöä, liittovaltion reservien orjuuttamista, kansainvälisiä eliittipankkisalaatioita, akatemiaa, Piilaaksoa, tieteellistä tutkimusta, mediayhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä on tähän päivään mennessä kutsuttu.

Tällaisia salaisia kokoontumisia, joissa on korkeita turvallisuustasoja, - ei pelkästään Kalifornian sheriffin toimistoista, - vaan myös FBI: stä salaiseen palveluun. Ne tarjoavat valituille virkamiehille salaisuuden, jota he tarvitsevat nauraakseen, ryyppäämään ja olemaan iloisia, kun he keskustelevat asioista, jotka vaikuttavat maanne tulevaisuuteen, vapauksiinne, vapauksiinne ja lastenne tulevaisuuteen, ei vain teille vaan koko maailmalle.

Noin 2000 nykymaailman johtajan salaiset kokoontumiset yhdessä tiedustelutoimistojen ja yksityisten keskuspankkien kanssa - antavat vapautta rakastaville ihmisille lämpimiä sumeita tunteita sisältä, tietäen heidän niin kutsutut hallituksen virkamiehet ja heidän julkisesti vainotut viholliset yhdessä kenen kanssa he haluavat kutsua, ovat kaikki yhdessä 10. — 28. heinäkuuta.

Uskotko yhä, että he työskentelevät sinulle, vai pitävätkö he etuasi mielessäsi? Tällaiset uskomukset ovat valheiden, propagandan ja hiljaisuuden aiheuttaman ylimielisyyden ruumiillistuma.

Se ei ole mitään uutta, se on tapahtunut reilusti yli yhden vuoden ajan aivan nenänne alla. Olimme siinä käsityksessä, että kauan sitten päätimme vastustavamme salaisia yhteisöjä, salaisia valoja, salaisia kokouksia ja salaisia menettelyjä? Kuoliko se mies, joka yritti estää sen?

Ei mitään. - Ei niin.

Bohemian lehto on sanonta lainaus; kudonta hämähäkit eivät tule tänne. Loppu lainaus. No, te eliittipsykopaatit, meidän on oltava sinun hölmösi siinä suhteessa. Kohta; olemme kehittäneet operaation: operaatio kudonta hämähäkki, olet ehkä nähnyt meidän meme? Joka tapauksessa, kokoonnumme ympäri boheemi lehtoa 10. — 28. heinäkuuta rauhanomaisesti protestoimaan salaisia kokouksianne, suunnitelmianne yhdestä maailmanjärjestyksestä ja okkultistismista babylonialaisista käytännöistänne ja rituaaleistasi. Teitä on vain muutama tuhannet, joilla on turmeltuneet taelonit maailman suonissa. Ne pidättelevät sitä, tukahduttavat vapauden ja ryöstävät sen sokeiksi ja orjuuttavat sen asukkaita, jokaisen kansakunnan kansalaisia. Taloudellisten romahdusten järjestäminen, vääriä lippuja hyökkäyksiä, psykologista propagandaa ihmisiä vastaan, jotka kääntävät heidät toisiaan vastaan sinun sijastasi, missä heidän pitäisi oikeutetusti olla, rahoittaa sodan molemmat puolet, joita olet järjestänyt Napoleonin jälkeen ja ennen kuin pöly laskeutuu ja tyrannien ja Patrioottien veri sinä Käytettyäsi pelkkinä työkaluina, - astuit varapankkijärjestelmiisi, - huijaus, joka asettaa näkymättömiä orjuuden kahleita kokonaisiin maihin - ja teki sen kansalaisista orjia, - mutta myös vakuuksia.

Me olemme siellä, rauhanomaisesti protestoimme teitä ja kaikkia edustamaanne, kiinnittäen huomiota kaikkiin näihin asioihin, jotka vaikenette.

Pyydämme teitä, ihmisiä, liittymään seuraamme 10. - 28. heinäkuuta boheemi Grovessa. Tuo naamarit, meemit ja sydämesi. Teemme tämän, koska rakastamme ihmiskuntaa, haluamme herättää sen, jotta kaikki näkevät. Meillä ei ole paljon enemmän mahdollisuuksia tehdä ero. Pian puhuminen sensuroidaan pois olemassaolosta ja seisominen on laitonta.

Seiso tässä ja nyt kanssamme. Lisäksi, jos sinulla on drones kameroita kiinnitetty, drones et mielessä mahdollisuus menettää, tuo ne mukana dokumentoida protesti ilmasta.

Muistakaa, ettemme ole vandaaleja tai huligaaneja, emme vaadi, tue tai muuten houkuttele ketään vastaan milloin tahansa mistä tahansa syystä. Aseemme on totuus.

Monet näistä miehistä ovat valittuja virkamiehiä. He eivät ole hallitsijoita, vaan heidän pomonsa. On korkea aika saada takaisin auktoriteetti näihin psykopaatteihin, jotka ovat jättäneet Jumalallenne oikeudet, kulttuurinne, maanne ja todellakin maailma täydelliseen sekasortoon, toimintahäiriöön ja kaaokseen. Kuinka monen miljoonan täytyy kuolla? Kuinka monen miljoonan nälkää näkevän lapsen on kuoltava ennen kuluneita revittyjä maita, joita he järjestivät? He aloittavat uuden sodan, joka perustuu valheeseen Irania vastaan. Amerikkalainen mediapropaganda tykkää heittää kaikki muslimit yhden peiton alle. Tosiasia on kuitenkin, että Iran koostuu enimmäkseen shiioista muslimeista. Muslimeja, jotka ovat taistelleet isisiä ja al-Qaidan terroristeja vastaan. Terroristien ryhmät, jotka koostuvat enimmäkseen suni-muslimeista, jotka seuraavat wahhabismia. Saudi-Arabia koostuu enimmäkseen sunista, wahhabistisista muslimeista, joten miksi Yhdysvaltain hallitus tukee Nationia, joka rahoitti 9/11, sekä ryhmiä kuten Isis ja Al-Qaida? Miksi Israel on lukkojen takana Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabian kanssa Irania vastaan? Jälleen Iran, Syyrian kaltainen maa, joka on taistellut terroristiryhmiä vastaan, joita Yhdysvaltain hallitus sanoo meidän vastustavan? Etkö näe? Etkö näe? Ne, jotka hallitsevat Yhdysvaltoja ja sen hallitusta yhdessä Israelin ja Saudi-Arabian kanssa, eivät ainoastaan osallistu pahimpaan terrori-iskuun Amerikan maaperällä vaan tuhansien, kuten Syyrian, Jemenin, Sudanin, Lybian ja muiden, kuolemaan.

On aika herätä. Hallituksenne on pettänyt teidät ja nämä miehet, jotka ovat vastuussa kulissien takana.

Jos osa Sherriffin toimistosta tai poliisilaitokselta määrätään turvallisuuspalvelukseen 10. heinäkuuta - 28. heinäkuuta, kutsumme sinut seisomaan kanssamme. Emme ole vihollisianne. Vihollinen on takanasi ja maksaa osastoillenne turvallisuudesta. Jos Kalifornian alueella tai haluat matkustaa, kutsumme sinut tekemään niin. Järjestä sosiaalisen median tapahtumia ja tavata meidät siellä.

10. heinäkuuta 28. heinäkuuta Bohemian Grovessa osoite on seuraava: 20601 Bohemian Avenue; Monte Rio, Kalifornia. Ole siellä, nouskaa ylös ja anna äänesi kuulua, kun se on vielä laillista. Jaa tämä kaikkialle, kaikille samanmielisille ryhmille- ja lataa se kanaviin. Rakenna ryhmiä sen ympärille. Muistakaa rauhanomaisten mielenosoitusten vuokralaiset, joiden aseena on vain tieto.

Bohemian Grove miehittää.

Operaatio Kudonta Hämähäkki.

Olemme anonyymejä.

Olemme legioonaa.

Emme anna anteeksi.

Emme saa unohtaa.

Bohemian Grove, odota meitä.

Blog Comments

Thank you fam! Hope El part 3 is coming along nicely.

Im searching for groups to drop this off too. There are few people that have been sharing it around. Hopefully we are far enough out to get the turn out humanity needs.

#OccupyBohemianGrove
#OpWeavingSpider
#DeleteTheElite

Much Love As Always!

<3 cool!! thank you! hope we see you around soon!!! miss you and good luck with this op!!! much love!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image