Op vævning edderkop

Op vævning edderkop

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

OpWeavingSpider

Den næste sociale samling af elite psykopater er lige rundt om hjørnet, deres årlige boheme lund campout, hvor de vil drikke, deltage i okkulte ritualer under det kolde stenblik af deres babyloniske, ugle, idol, det samme symbolik fundet sammen med pladsen og kompas, når du ser den amerikanske hovedstad fra luften. Ja, vi er sikre på, at alle bare en usandsynlig tilfældighed. Nej, ikke rigtigt.

For de middelalderlige mænd repræsenterede uglen også jøderne, der har afvist Jesus Kristus. Den middelalderlige bestiære Physiologus Latinus, understreger dette aspekt af nycticorax, oversat som natkrage eller ugle:

“Denne fugl repræsenterer det jødiske folk, der afviste Kristus. Da Han kom for at redde dem, sagde de: “Vi har ingen anden konge end Cæsar”, men med hensyn til denne mand ved vi ikke, hvem han er. På denne konto elsker de mørket mere end lys.”

Uglens symbolik med den okkulte og hemmelige viden har en lang historie. Siden grækerne og romerne var uglen — herskeren af natten — en vogter af underverdenen. En ugle var altid på skulderen af Minerva og Athena, gudinder for visdom og læring, der symboliserer den okkulte viden om de hedenske guder.

Uglens symbolik har næsten altid repræsenteret onde varsler, dæmoner, sygdom, sygdom og død til mange indbyrdes forbundne gamle kulturer som hittitterne, sumererne, egypterne, etiopiere, afrikanere, fønikere (hebræere), grækere, romere, europæere, arabere, hinduer, indianere og latinere. En natlig rovfugl, der for dem ikke var et symbol på visdom, men det væsen, der forstyrrer deres søvn og er dødens engel.”

Det egyptiske navn for uglen er Mulak eller Moloch, repræsenteret af bogstavet symbolik M, fordi navnet begyndte med M, og øjnene eller hornene af denne hemmelige guddom ligner bogstavet m.

Selv i dag gemmer en ugle sig i højre hjørne af dollarsedlen, den samme regning med det hele seende øje. Dollaren, en oprettelse af den private føderale reserve.

Da eliten ser sig selv for at være kloge herskere på planeten, opretholder og videregiver den hemmelige viden om de gamle guddomme, blev uglen et af deres symboler. Dens unblinking store øje repræsenterer også det altseende øje, der aldrig lukker.

Fordi uglens øjne ikke bevæger sig, bevæger den sin hals for at vende hovedet helt rundt for at se, endnu et tegn på de okkulte sekter, som gennem deres indviede kan se, hvor normale mænd ikke kan. Og ligesom uglen samles eliten i hemmelighed, langt fra dagens lys. Sådanne hemmelige sammenkomster som boheme lund, hvor det bare sker, der er deres store ugle, idol.

De, der deltager i festlighederne i bøhmiske lund, festligheder fulde af, hvad de vil have dig til at tro som uskyldige gamle okkulte ritualer og håne ofre af sorte og røde hætteklædte ledere af den frie verden.

Ledere som præsidenter, FBI hoveder, CIA-direktører, nationale sikkerhedsbureauer, føderale reserveposer af slaveri, elite internationale bankkliketyper, akademiske verden, siliciumdal, videnskabelig forskning, medieselskaber og alt derimellem er i fortiden til denne dag blevet inviteret.

Hemmelige sammenkomster med høj sikkerhed fra ikke kun de lokale sheriffkontorer i Californien men også myndigheder fra FBI til efterretningstjenesten. De giver dine folkevalgte den hemmeligholdelse, de har brug for til at grine, drikke sig fulde og være glade, mens de diskuterer ting, der påvirker fremtiden for dit land, dine friheder, dine friheder, dine børns fremtid, ikke kun for dig, men hele verden.

Sådanne hemmelige sammenkomster af omkring 2.000 højt profilerede ledere i den moderne verden sammen med efterretningstjenester og private centralbanker alene burde give frihedselskende mennesker overalt varme fuzzy følelser indeni, kende deres såkaldte folkevalgte embedsmænd såvel som deres offentligt anerkendte fjender sammen med hvem de ønsker at invitere, vil alle være sammen 10. juli til 28. deltager.

Tror du stadig, de arbejder for dig, eller har din interesse på hjerte? Sådanne overbevisninger er indbegrebet af arrogance født eller uvidenhed fremkaldt af løgne, propaganda og tavshed.

Det er ikke noget nyt, det har været sket i over et hundrede år lige for næsen af dig. Vi havde indtryk af, at vi for længe siden besluttede, at vi var imod hemmelige samfund, hemmelige ed, hemmelige møder og hemmelige procedurer? Vi gætter på, at døde med manden, der prøvede at stoppe det?

- Nej. Det gjorde det ikke.

Bohemian lund har et ordsprog citat; vævning edderkopper kommer ikke her. Slut citat. I elite-psykopater, vi bliver nødt til at være din huckleberry i den henseende. Til det punkt; vi har udtænkt en operation: operation vævning edderkop, du måske har set vores meme? Under alle omstændigheder vil vi samles rundt om bøhmiske lund 10. til 28. juli i fred for at protestere mod jeres hemmelige møder, jeres planer om en verdensorden og jeres okkulte babyloniske praksis og ritualer. Der er kun få tusinde af jer, der har jeres korrupte taeloner i verdens årer, holder den tilbage, undertrykker friheden og berøver den blind, mens de slaver dets indbyggere, borgerne i alle nationer. Orkestrere økonomiske kollapser, falske flag angreb, psykologisk propaganda mod folk, der vender dem mod hinanden i stedet for dig, hvor de med rette burde være, finansiere begge sider af krigen du har organiseret siden Napoleon og før støvet slog sig ned og blodet fra tyranner og patrioter dig bruges som værktøj løb tør, du trådte ind med dine fraktionerede reservebanksystemer, et fupnummer, der placerer usynlige slavekæder over hele lande og gør borgerne ikke kun slaver, men også sikkerhedsstillelse.

Vi vil være der, fredeligt protestere mod dig og alt, hvad du står for, og gøre opmærksom på alle disse ting, du holder stille.

Vi beder jer, folket, om at komme med os 10. til 28. juli i bøhmiske lund. Tag dine masker, dine memes og dit hjerte med. Vi gør dette, fordi vi elsker menneskeheden, vi ønsker at vække det, så alle kan se. Vi får ikke mange flere muligheder for at gøre en forskel. Snart vil det blive censureret ud af eksistensen, og det vil være ulovligt at stå op.

Så stå her og nu, sammen med os. Også, hvis du har droner med kameraer vedhæftet, droner du ikke noget imod muligheden for at tabe, bringe dem med til at dokumentere protesten fra luften.

Husk, at vi ikke er vandaler eller hooligans, vi opfordrer ikke til, støtter eller på anden måde lokke vold mod nogen til enhver tid af en eller anden grund. Vores våben er sandhed.

Mange af disse mænd er dine valgte embedsmænd, de er ikke dine herskere, du er deres chef. Det er på høje tid, at du genvinde din autoritet over disse psykopater, der har forladt din gud givne rettigheder, din kultur, dit land og faktisk verden i fuldstændig uorden, dysfunktion og kaos. Hvor mange flere millioner skal dø? Hvor mange flere millioner sultende børn skal dø fra slidte, sønderrevne lande orkestreret af dem? De er ved at starte en ny krig baseret på en løgn med Iran. Amerikanske mediepropaganda kan lide at smide alle muslimer under et tæppe. Faktum er imidlertid, at Iran hovedsagelig består af shiitiske muslimer. Muslimer, der har kæmpet mod Isis og al-Qaeda-terrorister. Terrorister grupper, der for det meste består af suni muslimer, der følger wahhabisme. Saudi-Arabien, består af hovedsagelig suni, wahhabistiske muslimer, så hvorfor støtter USA's regering en nation, der finansierede 9/11, samt grupper som Isis og al-Qaeda? Hvorfor er Israel i låsetrin med både USA og Saudi-Arabien mod Iran? Igen Iran, et land som Syrien, der har bekæmpet terroristgrupper, som USA's regering siger, at vi er imod? Kan du ikke se det? Kan du ikke se det? De, der kontrollerer USA og dets regering sammen med Israel og Saudi-Arabien, er ikke kun involveret i det værste terrorangreb på amerikansk jord, men også tusindvis af døde i hele verden som Syrien, Yemen, Sudan, Lybia og resten.

Det er tid til at vågne op. Din regering har svigtet dig og dens mænd. Stringtrækkere bag kulisserne, der er ansvarlige.

Hvis din del af sherriffens kontor eller politiafdeling er tilknyttet sikkerhedstjenesten 10. juli gennem 28., inviterer vi dig til at stå hos os. Vi er ikke din fjende. Fjenden står bag dig og betaler dine afdelinger for sikkerhed. Hvis din i Californien-området eller du ønsker at rejse, inviterer vi dig til at gøre det. Opsæt nogle sociale medier begivenheder og mød os der.

10. juli gennem den 28. juli på Bohemian Grove er adressen som følger: 20601 Bohemian Avenue; Monte Rio, Californien. Vær der, stå op og lad din stemme blive hørt, mens den stadig er lovlig. Del dette overalt, til enhver lignende minded gruppe og genupload det til dine kanaler. Byg grupper omkring det. At huske vores lejere af fredelige protester med kun viden som vores våben.

Besætte Bohemian Grove.

Operation Vævning Spider.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgiver ikke.

Vi glemmer det ikke.

Bøhmiske Grove, Forvent os.

Blog Comments

Thank you fam! Hope El part 3 is coming along nicely.

Im searching for groups to drop this off too. There are few people that have been sharing it around. Hopefully we are far enough out to get the turn out humanity needs.

#OccupyBohemianGrove
#OpWeavingSpider
#DeleteTheElite

Much Love As Always!

<3 cool!! thank you! hope we see you around soon!!! miss you and good luck with this op!!! much love!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image