Op HBgary

Op HBgary

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Etter å ha hevdet å ha infiltrert Anonym, ble HBgary Barr og administrerende direktør Aaron Barr truffet med et av kollektivets sterkeste angrep. Anonym tok først over hjemmesiden til sikkerhetsselskapet og erstattet det med brevet sett på som et bilde nedenfor, som delvis leses:

«Du pådro deg dette. Du har prøvd å bite på den anonyme hånden, og nå er den anonyme hånden tisper deg i ansiktet.»

Anonym fortsatte å stenge ned selskapets telefonsystem og hacke seg inn i selskapets e-postsystem, og offentliggjorde over 68 000 private e-poster som inkluderte presentasjoner, informasjon om konkurrerende firmaer og informasjon om HBgary Barrs planer om å ta ned WikiLeaks, og mye mye mer.

Nylig forsøkte lederen for Internett-sikkerhetsfirmaet HBGary Federal, Aaron Barr, å heve sin etterforskning av den anonyme bevegelsen ved å gi Financial Times det han hevdet å være nøyaktig og nyttig informasjon om dem som angivelig driver vår virksomhet.

I gårsdagens utgivelse antydet vi at informasjonen som presenteres var lett å undergrave av noen av de millioner av mennesker rundt om i verden med en overfladisk forståelse av internettkultur. Ikke bare var informasjonen fra HBGary Federal sørgelig unøyaktig, den ga ingen inkriminerende bevis mot noen av personene som heter. I dag, Anonym lært at HBGary Federal ment å selge til FBI et stort dokument som angivelig detaljert identiteter av dusinvis av våre deltakere. Innen timer etter å lære dette, Anonym infiltrert HBgary Federal nettverk og nettsteder. Anonym kjøpte dokumentet med antatte personlige opplysninger om anons, sammen med 50 000 selskapets e-post (~4.71GB) - som alle er nå distribuert på internett.

I tillegg ble hans tilknyttede nettsteder og kontoer på sosiale medier kapret og manipulert for å understreke hvor dårlig denne «sikkerhetsperten» håndterer saker av sin egen sikkerhet. Ve over sine klienter og andre som investerte i hans tillit. Mangelen på kvalitet i Aaron Barrs gjennomførte forskning er verdt å merke seg. Aaron Barr gikk glipp av mye informasjon som har vært tilgjengelig på nettet, og klarte faktisk ikke å identifisere noen av dem hvis identiteter ikke var ment å være skjult.

Folk som DailyKOS' diarist blogger Barrett Brown, og administratoren av anonnews.org, joepie91, hvis identiteter kunne ha blitt funnet på under et minutt med et enkelt Google-søk. Det er også verdt å merke seg at Aaron Barr også ga denne dokumentasjonen som et eksempel på undersøkelsesprotokollen. Dette vil føre til en systematisk feil i FBIs etterforskende treverk. Risikoen for institusjonalisere en feil prosedyre eksponentiering et problem, og det gjør det på skattebetalerne bekostning i alle forstand. Hadde FBI faktisk kjøpt denne informasjonen fra HBgary Federal, ville det ha blitt betalt av skattebetalere penger, og mange uskyldige mennesker ville ha blitt merket som ledere i handlinger de kanskje ikke engang har vært forbundet med.

I motsetning til deg, Aaron, gjorde vi vår forskning, vi vet hvem du er, og nå vil alle andre også. Selv om du har klart å ødelegge troverdigheten din i et forsøk på å fremme den, ga du oss underholdning, om enn veldig kort. Anonym har ikke ledere. Vi er ikke en gruppe, vi er ikke en organisasjon.

Vi er bare en idé.

Det vi har gjort i dag, vil virke hardt. Det er hardt. Vi vil svare på dem som vil true oss. Vi forstår at våre deltakere har vært bekymret for nylige FBI-angrep og selskaper som HBGary Federal lurer og logger våre samtaler, så vi har gitt alle anonyme en melding: vi vil kjempe tilbake.

Vi er anonyme. Vi er legion. Vi tilgir ikke. Vi glemmer ikke.

Forvent oss - alltid.

Barrett Browns brev 1. Brev 2.

Det andre svaret:

Kjære HBGary (en nylig vanæret «sikkerhet» selskap),

Varm hilsen fra Anonym igjen. Det var vår tro at du hadde blitt lært en verdifull lekse siden vår forrige beskjed til deg, men det ser ut til at dette ikke er tilfelle.

Etter at vi ydmyket deg grundig ved å offentliggjøre dine private dokumenter, defacing nettstedet ditt, overta ulike nettkontoer av dine ledere, sosialt konstruere dine «pålitelige» serveradministratorer, avdukingen av pinlige personlige uhell av Aaron Barr og i hovedsak ødelegge eventuelle fremtidige planer bedriften din kunne ha, vi hadde antatt at du i det minste, for en gangs skyld, bruke dine kombinerte hjerneceller til å innse hva du burde og ikke burde gjøre.

Hva gjorde du? Du truet oss. Greg Hoglund, COO av HBGary, mente det klokt å presse frem at rettslige skritt blir tatt for å få ned Anonym. La oss ikke glemme at første gang du prøvde å gjøre noe slikt, overså vi det ikke, og vi overser det ikke nå. Vi var villige til å slutte å angripe deg, vi var til og med villige til å forlate deg være helt - men nå har du provosert oss, og det blir ingen nåde.

Du har til og med frekk til å foreslå at vi forfalsker informasjon, som du arrogant la ut i en uttalelse på bedriftens nettside. Samme bedriftsnettsted som Anonym herjet.

HBGary, Inc og HBGary Federal, et eget, men beslektet selskap, har vært ofre for et forsettlig kriminelt cyberangrep. Vi tar denne forbrytelsen på alvor og jobber med føderale, statlige og lokale myndigheter og omdirigerer interne ressurser for å undersøke og svare på riktig måte. I den grad noen klientinformasjon kan ha blitt påvirket av denne hendelsen, vil vi gi de berørte klientene fullstendig og nøyaktig informasjon så snart den blir tilgjengelig.

I mellomtiden må du være oppmerksom på at all informasjon som for øyeblikket er i det offentlige området ikke er pålitelig fordi gjerningsmennene i denne forbrytelsen, eller personer som jobber tett med dem, med vilje har forfalsket visse data. HBGary, Inc og HBGary Federal er forpliktet til en omfattende, nøyaktig og rask respons på denne forbrytelsen.

Anonym har forfalsket ingenting; vi lekket innboksene dine i sin helhet uten endringer. Faktisk inneholder de fleste e-postene dine S/MIME-signaturer, som beviser at de er ekte. Denne informasjonen er nå fri for offentligheten, og du tror ærlig at du kan vri deg ut av den ved å anklage anonym for å tukle med dataene dine?

Vi føler det er på tide vi tar spillet til neste nivå. Vi har nå gitt ut alle 71.802 HBgary e-poster slik at de er fullt tilgjengelige for alle borgere som er interessert. Dette inkluderer de tidligere uutgitte 27,606 postene fra Greg Hoglunds spole. Vi inkluderte også et fulltekstsøk for enkelhets skyld.

Men ikke misforstå oss, dette handler ikke bare om hevn. Din lekket kommunikasjon avslører at bedriftene dine var viklet inn i svært tvilsomme og mest sannsynlig ulovlige aktiviteter, inkludert en svertekampanje mot WikiLeaks, dets støttende journalister og motstandere av det amerikanske handelskammeret og Bank of America. Bevis tyder til og med på at dette ble gjort med full kjennskap til det amerikanske justisdepartementet.

Selv om hele sannheten ennå ikke er avdekket, føler Anonym at det er dens plikt å la verden få vite hva du, beslektede selskaper og offentlige etater er opp til bak lukkede dører. Vi vil ikke stå stille mens firmaer som HBGary arbeider i hemmelighet for å undergrave rettighetene til borgere eller institusjoner som WikiLeaks.

Riktignok, HBGary, mens vi gjør det vi føler er nødvendig, og bare, benekter vi ikke at vi likte å bryte nakken din i prosessen. Du prøvde å spille spillet vårt. Du tapte.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgir ikke.

Vi glemmer ikke.

Forvent oss - alltid.

Gå til overordnet katalog

HBGary lekket e-post.torrent

19-okt-2016 19:14

24,1 K

HBGary lekket emails_torrent.txt

19-okt-2016 20:04

204,0B

HBGary mer lekket emails.torrent

19-okt-2016 19:14

11,8 K

HBGary mer lekket emails_torrent.txt

19-okt-2016 20:33

102,0 B

HbgaryLeakedemails_arkiv.torrent

13-jan-2017 19:19

38,9 K

HbgaryLeakedemails_files.xml

13-jan-2017 19:19

4,0 K

HbgaryLeakedemails_meta.sqlite

19-okt-2016 19:14

10.0K

HbgaryLeakedemails_meta.xml

13-jan-2017 19:19

1.2K

aaron@hbgary.com.rar (Vis innhold)

19-okt-2016 20:04

1,9 G

greg@hbgary.com.rar (Vis innhold)

19-okt-2016 20:33

2,3G

phil@hbgary.com.rar (Vis innhold)

19-okt-2016 20:04

1,3G

press.txt

19-okt-2016 20:10

3,8 K

readme.txt

19-okt-2016 20:10

375,0B

ted@hbgary.com.rar (Vis innhold)

19-okt-2016 20:04

1,5 G

Juli 2017: Open fortsetter

Hilsen HBGary (en datamaskin «sikkerhet» selskap),

Dine siste påstander om å «infiltrere» Anonym underholde oss, og det samme gjør dine forsøk på å bruke anonym som et middel for å få presseoppmerksomhet for deg selv. Hvordan er dette for oppmerksomhet?

Du pådro deg dette. Du har prøvd å bite på den anonyme hånden, og nå slår den anonyme hånden deg i ansiktet. Du forventet et motangrep i form av en verbal braul (som du så veltalende sette den i en av dine private e-poster), men nå har du fått full raseri av Anonym. Vi gir deg ingen poeng.

Det du ser ut til å ha unnlatt å innse er at, bare fordi du har tittelen og det generelle utseendet til et «sikkerhetsselskap», er du ingenting i forhold til Anonym. Du har lite eller ingen sikkerhetskunnskap. Virksomheten din trives av å lade latterlige priser for enkle ting som NMaps, og du fortjener ikke ros eller anerkjennelse som sikkerhetseksperter. Og nå vender du deg til Anonym for berømmelse og oppmerksomhet? Du er en patetisk samling av media-horende penge-gripende sycophants som ønsker å rulle i virksomhet for ditt like patetiske selskap.

La oss lære deg en lekse du aldri vil glemme: du kødder ikke med Anonym. Du roter ikke spesielt med Anonym bare fordi du ønsker å hoppe på en trend for offentlig oppmerksomhet, som Aaron Barr innrømmet i følgende e-post:

«Men det handler ikke om dem... det handler om at vårt publikum har det rette inntrykket av vår evne og kompetansen til vår forskning. Anonym vil gjøre hva alle de kan for å diskreditere det. og de har mikrofonen så å si fordi de er på Al Jazeeera, ABC, CNN, etc. Jeg kommer til å holde opp debatten fordi jeg synes det er god forretning, men jeg vil være smart om mine offentlige svar.»

Du har klart oversett noe veldig åpenbart her: vi er alle og vi er ingen. Hvis du svinger et sverd av ondskap inn i Anonymous' innvoller vi det rett og slett. Du kan ikke knekke oss, du kan ikke skade oss, selv om du klart har prøvd...

Du tror du har samlet fulle navn og hjemmeadresser til «higher-ups» av Anonym? Det har du ikke. Tror du at Anonym har en grunnlegger og flere medgrunnleggere? Falsk. Tror du at du kan selge informasjonen du har funnet til FBI? Falsk. Hvorfor er denne falsk? Vi har sett dine interne dokumenter, alle sammen, og vet du hva vi gjorde? Vi lo. Mesteparten av informasjonen du har «hentet» er offentlig tilgjengelig via våre IRC-nettverk. Personlige opplysninger om anonyme «medlemmer» du tror du har kjøpt er, ganske enkelt, tull.

Så hvorfor kan du ikke selge denne informasjonen til FBI slik du ville? Fordi vi skal gi dem det gratis. Ditt herlige feilbarlige arbeid kan være et rart for alle å skure, det samme vil alle dine private e-poster (mer enn 44.000 skjønnheter som publikum kan nyte). Som du sikkert vet, Anonym er ganske alvorlig når det gjelder slike ting, og vanligvis kan vi utdype vår resonnement bak operasjoner, men vi vil gi deg en enkel forklaring, fordi dere virker som primitive mennesker:

Du har blindt siktet inn i den anonyme bikuben, en kube som du har prøvd å stjele honning fra. Trodde du ikke biene ville forsvare det? Vel, her er vi. Du har sint kuben, og nå blir du stukket.

Det ser ut til at sikkerhetseksperter ikke er fagmessig sikret.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgir ikke.

Vi glemmer ikke.

Forvent oss - alltid.

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image