HBGary

HBGary

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Nadat HBGary Barr en zijn CEO Aaron Barr waren geïnfiltreerd door een van de sterkste aanvallen van het collectief. Anoniem nam eerst de hompage van het beveiligingsbedrijf over en verving deze door de brief die wordt gezien als een afbeelding hieronder, die gedeeltelijk leest:

“Je hebt dit over jezelf gebracht. Je hebt geprobeerd bij de Anonieme hand te bijten, en nu geeft de Anonieme hand je een teef in je gezicht.”

Anonymous sloot het telefoonsysteem van het bedrijf af en hackte het e-mailsysteem van het bedrijf, waardoor meer dan 68.000 privée-mails openbaar werden gemaakt met presentaties, informatie over concurrerende bedrijven en informatie over HBGary Barr's plannen om WikiLeaks uit te schakelen, en nog veel meer.

Onlangs probeerde het hoofd van internetbeveiligingsbedrijf HBGary Federal, Aaron Barr, zijn onderzoek naar de Anonieme beweging te verheffen door de Financial Times te voorzien van wat hij beweerde dat hij accurate en nuttige informatie over degenen die onze activiteiten zouden besturen.

In de vrijlating van gisteren hebben we geconcludeerd dat de gepresenteerde informatie gemakkelijk te ondermijnen was door een van de miljoenen mensen over de hele wereld met een vluchtig begrip van internetcultuur. Niet alleen was de informatie van HBGary Federal jammerlijk onjuist, het leverde geen belastend bewijs tegen een van de genoemde personen. Vandaag hoorde Anonymous dat HBGary Federal van plan was om aan de FBI een groot document te verkopen dat de identiteit van tientallen van onze deelnemers zou beschrijven. Binnen enkele uren na het leren van dit, geïnfiltreerd door Anonieme netwerk en websites van HBGary Federal. Anoniem verwierf het document met vermeende persoonlijke gegevens van anons, samen met 50.000 e-mails van het bedrijf (~ 4,71 GB) - die nu allemaal op het internet zijn verspreid.

Daarnaast werden zijn bijbehorende websites en social media accounts gekaapt en gemanipuleerd om te benadrukken hoe slecht deze 'security expert' zaken van zijn eigen veiligheid behandelt. Wee zijn klanten en anderen die geïnvesteerd zijn in zijn vertrouwen. Het gebrek aan kwaliteit in Aaron Barr's onderzoek is vermeldenswaard. Aaron Barr miste veel informatie die online beschikbaar was, en in feite is er niet in geslaagd een aantal van degenen te identificeren wiens identiteit nooit bedoeld was om verborgen te worden.

Mensen zoals DailyKos 'dagboekblogger Barrett Brown, en de beheerder van anonnews.org, joepie91, wiens identiteiten in minder dan een minuut gevonden konden worden met een eenvoudige Google-zoekopdracht. Het is ook vermeldenswaard dat Aaron Barr deze documentatie ook verstrekt als voorbeeld van het onderzoeksprotocol. Dit zou een systematische fout in het onderzoek van de FBI introduceren. Het risico van institutionalisering van een gebrekkige procedure exponentiatie een probleem, en dat doet dat op kosten van de belastingbetaler in alle opzichten. Als de FBI deze informatie inderdaad had gekocht van HBGary Federal, zou het betaald zijn door belastingbetalers geld, en veel onschuldige mensen zouden gemarkeerd zijn als leiders in acties waar ze misschien niet eens mee geassocieerd zijn.

In tegenstelling tot jou, Aaron, deden we ons onderzoek, we weten wie je bent, en nu ook iedereen. Hoewel u erin geslaagd bent uw geloofwaardigheid te verpesten in een poging om het verder te zetten, hebt u ons wel entertainment gegeven, zij het heel kort. Anoniem heeft geen leiders. We zijn geen groep, we zijn geen organisatie.

We zijn maar een idee.

Wat we vandaag hebben gedaan, zal hard lijken. Het is hard. We zullen reageren op degenen die ons willen bedreigen. We begrijpen dat onze deelnemers bezorgd waren over recente FBI-invallen en bedrijven zoals HBGary Federal die op de loer liggen en onze chats loggen, dus we hebben iedereen van Anonymous een boodschap gegeven: we zullen terugvechten.

We zijn Anoniem. We zijn legioen. We vergeven het niet. We vergeten het niet.

Verwacht ons - altijd.

Barrett Brown's Brief 1. Brief 2.

Het tweede antwoord:

Beste HBGary (een onlangs in schande “security” bedrijf),

Nogmaals hartelijke groeten van Anonymous. Het was onze overtuiging dat u een waardevolle les had geleerd sinds onze laatste boodschap aan u, maar het lijkt erop dat dit niet het geval is.

Nadat we u grondig vernederd hebben door uw privédocumenten openbaar te maken, uw website te beschadigen, verschillende online accounts van uw leidinggevenden over te nemen, uw “vertrouwde” serverbeheerders sociaal te ontwikkelen, gênante persoonlijke ongelukken van Aaron Barr te onthullen en in wezen alle toekomstige plannen van uw bedrijf te verpesten Misschien hadden we aangenomen dat je tenminste, voor een keer, je gecombineerde hersencellen zou gebruiken om te beseffen wat je wel en niet zou moeten doen.

Dus wat heb je gedaan? Je bedreigde ons. Greg Hoglund, COO van HBGary, vond het verstandig om te duwen dat er juridische stappen worden ondernomen om Anonymous neer te halen. Laten we niet vergeten dat de eerste keer dat je zoiets probeerde te doen, we het niet over het hoofd hebben gezien en we het nu niet over het hoofd zien. We waren bereid om te stoppen met je aan te vallen, we waren zelfs bereid om je volledig te verlaten - maar nu heb je ons uitgelokt, en er zal geen genade zijn.

Je hebt zelfs het lef om te suggereren dat we informatie vervalsen, die je arrogant plaatste in een verklaring op je bedrijfswebsite. Dezelfde bedrijfswebsite die Anonymous verwoestte.

HBGary, Inc en HBGary Federal, een apart maar verbonden bedrijf, zijn het slachtoffer van een opzettelijke criminele cyberaanval. We nemen deze misdaad serieus en werken samen met federale, staats- en lokale wetshandhavingsautoriteiten en sturen interne middelen om te onderzoeken en adequaat te reageren. Voor zover enige klantinformatie door dit evenement kan zijn beïnvloed, zullen wij de betrokken klanten volledige en nauwkeurige informatie verstrekken zodra deze beschikbaar is.

Houd er ondertussen rekening mee dat alle informatie die momenteel in het publieke domein beschikbaar is niet betrouwbaar is omdat de daders van dit misdrijf, of mensen die nauw met hen samenwerken, bepaalde gegevens opzettelijk hebben vervalst. HBGary, Inc en HBGary Federal zijn toegewijd aan een uitgebreide, nauwkeurige en snelle reactie op deze misdaad.

Anoniem heeft niets vervalst; we hebben uw inboxen volledig gelekt zonder bewerkingen. In feite bevatten de meeste e-mails S/MIME digitale handtekeningen, waaruit blijkt dat ze echt zijn. Deze informatie is nu vrij voor het publiek, en je denkt echt dat je er uit kunt komen door Anonymous te beschuldigen van knoeien met je gegevens?

We vinden het tijd dat we het spel naar een hoger niveau brengen. We hebben nu alle 71.802 HBGary e-mails vrijgegeven, zodat ze volledig beschikbaar zijn voor elke burger die geïnteresseerd is. Dit omvat de eerder niet uitgebrachte 27.606 mails van Greg Hoglund's spool. We hebben ook een fulltext zoekopdracht opgenomen voor uw gemak.

Maar begrijp ons niet verkeerd, dit gaat niet alleen om wraak. Uw gelekte berichten onthullen dat uw bedrijven verstrikt waren in zeer dubieuze en waarschijnlijk illegale activiteiten, waaronder een uitstrijkcampagne tegen WikiLeaks, de ondersteunende journalisten en tegenstanders van de Amerikaanse Kamer van Koophandel en de Bank of America. Bewijs suggereert zelfs dat dit gedaan is met volledige kennis van het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Hoewel de hele waarheid nog moet worden ontdekt, is Anonymous van mening dat het haar plicht is om de wereld te laten weten wat jij, gerelateerde bedrijven en overheidsinstanties achter gesloten deuren doen. We zullen niet werkeloos toekijken terwijl bedrijven als HBGary in het geheim werken om de rechten van burgers of instellingen zoals WikiLeaks te ondermijnen.

Toegegeven, HBGary, terwijl we doen wat we nodig en rechtvaardig vinden, ontkennen we niet dat we genoten hebben van het breken van je nek tijdens het proces. Je probeerde ons spel te spelen. Je hebt verloren.

We zijn Anoniem.

We zijn legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

Verwacht ons - altijd.

Ga naar bovenliggende map

HBgary lekte emails.torrent

19-okt 2016 19:14

24,1 KM

HBGary lekte e-mails_torrent.txt

19-okt 2016 20:04

204.0B

HBgary meer gelekt emails.torrent

19-okt 2016 19:14

11.8K

HBGary meer gelekte e-mails_torrent.txt

19-okt 2016 20:33

102.0B

HBGaryLeakeDemails_archive.torrent

13-jan-2017 19:19

38,9K

HBGaryLeakeDemails_files.xml

13-jan-2017 19:19

4.0K

HBGaryLeakeDemails_meta.sqlite

19-okt 2016 19:14

10.0K

HBGaryLeakeDemails_meta.xml

13-jan-2017 19:19

1.2K

aaron@hbgary.com.rar (Inhoud bekijken)

19-okt 2016 20:04

1,9 G

greg@hbgary.com.rar (Inhoud bekijken)

19-okt 2016 20:33

2,3 G

phil@hbgary.com.rar (Inhoud bekijken)

19-okt 2016 20:04

1.3G

press.txt

19-okt 2016 20:10

3.8K

readme.txt

19-okt 2016 20:10

375.0B

ted@hbgary.com.rar (Inhoud bekijken)

19-okt 2016 20:04

1.5G

Juli 2017: de Op Blijft

Groeten HBGary (een computer “security” bedrijf),

Uw recente beweringen van “infiltreren” Anonymous amuseren ons, en dat geldt ook voor uw pogingen om Anonymous te gebruiken als middel om de aandacht van de pers voor uzelf te krijgen. Hoe is dit voor aandacht?

Je hebt dit over jezelf gebracht. Je hebt geprobeerd bij de Anonieme hand te bijten, en nu geeft de Anonieme hand je een teef in je gezicht. Je verwachtte een tegenaanval in de vorm van een verbale braul (zoals je het zo welsprekend in een van je privé-e-mails plaatst), maar nu heb je de volledige woede van Anonymous ontvangen. We kennen je geen punten toe.

Wat je lijkt te hebben gefaald is dat, alleen omdat je de titel en algemene uitstraling van een “security” bedrijf hebt, je niets vergeleken met Anonymous bent. Je hebt weinig tot geen veiligheidskennis. Uw bedrijf gedijt er van om strenge prijzen aan te rekenen voor eenvoudige dingen zoals NMaps, en u verdient geen lof of of zelfs erkenning als beveiligingsexperts. En nu wendt u zich tot Anoniem voor roem en aandacht? Je bent een zielige bijeenkomst van media-hoereren geldgrijpende sycophants die zaken willen doen voor je even zielige gezelschap.

Laat ons je een lesje leren die je nooit zult vergeten: je knoeit niet met Anonymous. Je knoeit vooral niet met Anonymous omdat je op een trend wilt springen voor publieke aandacht, waartoe Aaron Barr in de volgende e-mail heeft toegegeven:

“Maar het gaat niet om hen... het gaat erom dat ons publiek de juiste indruk heeft van ons vermogen en de competentie van ons onderzoek. Anoniem zal alles doen wat ze kunnen om dat in diskrediet te brengen. En ze hebben de microfoon om zo te zeggen omdat ze op Al Jazeeera, ABC, CNN, enz. Ik ga het debat houden omdat ik denk dat het goede zaken is, maar ik zal slim zijn over mijn publieke reacties.”

Je hebt duidelijk iets heel duidelijk over het hoofd gezien: we zijn iedereen en we zijn niemand. Als je een zwaard van boosaardigheid in Anonieme ingewanden slingert, zullen we het gewoon verzwelgen. Je kunt ons niet breken, je kunt ons geen kwaad doen, ook al heb je het duidelijk geprobeerd...

Denk je dat je volledige namen en thuisadressen hebt verzameld van de “hoger-ups” van Anonymous? Dat heb je niet. Denk je dat Anonymous een oprichter heeft en verschillende mede-oprichters? - Vals. Denk je dat je de informatie die je gevonden hebt aan de FBI kunt verkopen? - Vals. Waarom is deze vals? We hebben je interne documenten gezien, allemaal, en weet je wat we deden? We lachten. De meeste informatie die u hebt “geëxtraheerd” is openbaar beschikbaar via onze IRC-netwerken. De persoonlijke gegevens van Anonieme “leden” die u denkt te hebben verworven zijn simpelweg onzin.

Waarom kun je deze informatie niet aan de FBI verkopen zoals je bedoeld had? Omdat we het ze gratis gaan geven. Uw glorieus misdadige werk kan een wonder zijn voor iedereen om te scuren, net als al uw privée-mails (meer dan 44.000 schoonheden voor het publiek om van te genieten). Zoals je waarschijnlijk weet, is Anonymous behoorlijk serieus als het gaat om dit soort dingen, en meestal kunnen we onnodig onze redenering achter operaties uitwerken, maar we zullen je een eenvoudige verklaring geven, omdat jullie primitieve mensen lijken:

Je hebt blindelings in de anonieme korf geplaatst, een korf waarvan je hebt geprobeerd honing te stelen. Dacht je dat de bijen het niet zouden verdedigen? Hier zijn we dan. Je hebt de korf boos gemaakt en nu word je gestoken.

Het lijkt erop dat veiligheidsdeskundigen niet vakkundig beveiligd zijn.

We zijn Anoniem.

We zijn legioen.

We vergeven het niet.

We vergeten het niet.

Verwacht ons - altijd.

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image