Op HBGary

Op HBGary

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

HbGary Barr ja sen toimitusjohtaja Aaron Barr sai osuman yhteen kollektiivin vahvimmista hyökkäyksistä. Anonyymi otti ensin turvallisuusyhtiön etusivun ja korvasi sen alla olevalla kirjeellä, joka lukee osittain:

“Sinä aiheutit tämän itsellesi. Olet yrittänyt purra Anonyymia kättä, ja nyt Anonyymi käsi läimäyttää sinua kasvoihin.”

Anonyymi sulki yhtiön puhelinjärjestelmän ja murtautui yhtiön sähköpostijärjestelmään, julkisti yli 68 000 yksityistä sähköpostia, jotka sisälsivät esityksiä, tietoa kilpailevia yrityksiä ja tietoa HBGary Barrin suunnitelmista WikiLeaksin tuhoamiseen ja paljon muuta.

Äskettäin internet-turvallisuusfirman johtaja HbGary Federal, Aaron Barr, yritti nostaa tutkimuksiaan Anonymous liikkeestä antamalla Financial Timesille sen, mitä hän väitti olevan tarkkaa ja hyödyllistä tietoa niistä, jotka väitetään johtavan toimintaamme.

Eilisessä julkaisussa päätimme, että miljoonat ihmiset ympäri maailmaa olivat helposti heikentäneet esitettyä tietoa internetin kulttuurista. HBGary Federalin toimittamat tiedot eivät olleet ainoastaan virheellisiä, - eivätkä myöskään esittäneet raskauttavia todisteita ketään nimettyä henkilöä vastaan. Tänään, Anonyymi sai tietää, että HBGary Federal aikoi myydä FBI: lle suuren asiakirjan, jossa väitetään yksityiskohtaisesti kymmeniä osallistujia. Tuntien kuluttua tämän oppimisesta Anonyymi soluttautui HBGary Federalin verkkoihin ja verkkosivuihin. Anonyymi hankki asiakirjan oletetuilla henkilötiedoilla anoneista sekä 50 000 yrityksen sähköpostiviestiä (~ 4,71 Gt) - jotka kaikki on nyt jaettu Internetissä.

Lisäksi hänen verkkosivujaan ja sosiaalisen median tilejään kaapattiin ja manipuloitiin painottamaan, miten huonosti tämä “turvallisuusasiantuntija “käsittelee omaa turvallisuuttaan koskevia asioita. Voi hänen asiakkaitaan ja muita, jotka panostivat hänen luottamukseensa. Aaron Barrin tekemän tutkimuksen laadun puute on syytä huomata. Aaron Barr menetti paljon tietoa, joka on ollut saatavilla verkossa, eikä itse asiassa onnistunut tunnistamaan joitakin niistä, joiden henkilöllisyyttä ei koskaan ollut tarkoitus salata.

Ihmiset, kuten DailyKos'diaristi bloggaaja Barrett Brown, ja ylläpitäjä anonnews.org, joepie91, jonka henkilöllisyydet olisi voitu löytää alle minuutissa yksinkertaisella Google-haulla. On myös syytä huomata, että Aaron Barr oli myös toimittanut nämä asiakirjat esimerkkinä tutkimusprotokollasta. Tämä aiheuttaisi järjestelmällisen virheen FBI: n tutkimiseen. Riski institutionalisoida virheellinen menettely eksponentiointi ongelma, ja se tekee niin veronmaksajien kustannuksella joka mielessä. Jos FBI olisi ostanut nämä tiedot HBGary Federalilta, se olisi maksanut veronmaksajien rahoilla, ja monet viattomat ihmiset olisi merkitty johtajiksi teoissa, joihin he eivät ole liittyneet.

Toisin kuin sinä, Aaron, teimme tutkimuksemme, tiedämme kuka olet, ja nyt kaikki muutkin tietävät. Vaikka olette onnistuneet pilaamaan uskottavuutenne yrittäessänne edistää sitä, annoitte meille viihdettä, vaikkakin hyvin lyhyesti. Anonyymillä ei ole johtajia. Emme ole ryhmä emmekä järjestö.

Olemme vain idea.

Se, mitä olemme tänään tehneet, vaikuttaa ankarilta. Se on rankkaa. Vastaamme niille, jotka yrittävät uhkailla meitä. Ymmärrämme, että osallistujamme ovat olleet huolissaan FBI: n ratsioista ja yrityksistä, kuten HBGary Federal vaanii ja kirjautuu keskusteluihimme, joten olemme antaneet kaikille Anonyymille viestin: taistelemme vastaan.

Olemme anonyymejä. Olemme legioona. Emme anna anteeksi. Emme unohda sitä.

Odottakaa meitä - aina.

Barrett Brownin kirje 1. Kirjain 2.

Toinen vastaus:

Hyvä HBGary (äskettäin häpäisty “turvallisuus” yritys),

Lämpimät terveiset Anonyymilta jälleen kerran. Uskomme, että sinulle oli opetettu arvokas opetus viime viestimme jälkeen, mutta näyttää siltä, että näin ei ole.

Sen jälkeen, kun olemme nöyryyttäneet sinua perusteellisesti tekemällä yksityiset asiakirjat julkisia, turmelemalla sivustosi, ottamalla haltuunsa useita verkkotilejä johtajiesi, sosiaalisesti suunnittelemassa “luotettuja” palvelimen ylläpitäjiä, paljastamalla Aaron Barrin kiusallisia henkilökohtaisia vahinkoja ja pilaamalla kaikki tulevaisuuden suunnitelmat yrityksesi Oletimme, että edes kerrankin käyttäisit yhdistettyjä aivosolujasi ymmärtäksesi, mitä sinun pitäisi ja ei pitäisi tehdä.

Mitä sinä teit? Uhkasit meitä. Greg Hoglund, HbGaryn toimitusjohtaja, - piti viisasta nostaa esiin, että Anonyymin kaatamiseksi on ryhdytty oikeustoimiin. Älkäämme unohtako, että ensimmäistä kertaa yritit tehdä jotain tällaista, emme ole unohtaneet sitä, emmekä unohda sitä nyt. Olimme valmiita lopettamaan hyökkäämisen ja jättämään sinut kokonaan - mutta nyt olet provosoinut meitä, eikä armoa ole.

Kehtaatkin jopa ehdottaa, että väärentäisimme tietoa, - jonka laitoit ylimielisesti lausuntoon yrityksesi nettisivuille. Sama yhtiön nettisivu, jonka Anonyymi tuhosi.

HbGary, Inc ja HbGary Federal, erillinen mutta etuyhteydessä oleva yritys, ovat joutuneet tahallisen rikollisen verkkohyökkäyksen uhreiksi. Otamme tämän rikoksen vakavasti ja teemme yhteistyötä liittovaltion, osavaltioiden ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten kanssa ja ohjaamme sisäisiä resursseja tutkimaan ja vastaamaan asianmukaisesti. Siltä osin kuin tämä tapahtuma on saattanut vaikuttaa asiakastietoihin, annamme asianomaisille asiakkaille täydelliset ja tarkat tiedot heti, kun ne ovat saatavilla.

Ole samalla tietoinen siitä, että tällä hetkellä julkisesti saatavilla olevat tiedot eivät ole luotettavia, koska rikokseen syyllistyneet tai heidän kanssaan läheisessä yhteistyössä toimivat henkilöt ovat tahallisesti väärentäneet tiettyjä tietoja. HbGary, Inc ja HbGary Federal ovat sitoutuneet kattavaan, tarkkaan ja nopeaan vastaukseen tähän rikokseen.

Anonyymi ei ole väärentänyt mitään; olemme vuotaneet postilaatikkosi kokonaan ilman muokkausta. Itse asiassa suurin osa sähköpostiviesteistäsi sisältää S/MIME -digitaalisia allekirjoituksia, jotka osoittavat, että ne ovat todellisia. Nämä tiedot ovat nyt ilmaisia yleisölle, ja uskotko rehellisesti, että voit kiemurrella tiesi ulos siitä syyttämällä Anonyymia tietojen peukaloinnista?

Meidän on aika ottaa peli seuraavalle tasolle. Olemme nyt julkaisseet kaikki 71,802 HbGary-sähköpostit, joten ne ovat täysin kaikkien kiinnostuneiden kansalaisten saatavilla. Tämä sisältää aiemmin julkaisemattomat 27 606 sähköpostia Greg Hoglundin kelalta. Olemme myös sisältäneet fulltext haku avuksesi.

Mutta älä käsitä meitä väärin, tässä ei ole kyse kostosta. Vuodetut viestinnät paljastavat, että yrityksenne olivat sotkeutuneet erittäin epäilyttäviin ja todennäköisesti laittomiin toimiin, mukaan lukien mustamaalauskampanja WikiLeaksia, sen tukevia toimittajia ja Yhdysvaltain kauppakamarin ja Bank of America -pankin vastustajia vastaan. Todisteiden mukaan tämä tehtiin USA: n oikeusministeriön tiedolla.

Vaikka koko totuutta ei ole vielä selvitetty, Anonyymi katsoo, että sen velvollisuutena on kertoa maailmalle, mitä sinä, lähiyritykset ja valtion virastot puuhaavat suljettujen ovien takana. Emme pysy toimettomana, kun HBGaryn kaltaiset yritykset työskentelevät salassa kansalaisten tai WikiLeaksin kaltaisten instituutioiden oikeuksien loukkaamiseksi.

Vaikka teemme sen, mitä pidämme tarpeellisena ja oikeudenmukaisesti, emme kiellä sitä, että nautimme niskan katkaisemisesta. Yritit pelata peliämme. Olet hävinnyt.

Olemme anonyymejä.

Olemme legioona.

Emme anna anteeksi.

Emme unohda sitä.

Odottakaa meitä - aina.

Siirry päähakemistoon

HbGary vuotanut sähköpostit.torrent

19-lokakuu 2016 19:14

24,1 K

HbGary vuotanut sähköpostit_torrent.txt

19-lokakuu 2016 20:04

204,0B

HBGary enemmän vuotanut emails.torrent

19-lokakuu 2016 19:14

11,8 K

HbGary enemmän vuotanut sähköpostit_torrent.txt

19-lokakuu 2016 20:33

102.0B

HBGaryleakeDeMails_archive.torrent

13-Jan-2017 19:19

38,9 K

HBGaryleakeDeMails_files.xml

13-Jan-2017 19:19

4,0 K

HBGaryleakeDeMails_meta.sqlite

19-lokakuu 2016 19:14

10.0K

HBGaryleakeDeMails_meta.xml

13-Jan-2017 19:19

1.2K

aaron@hbgary.com.rar (Näytä sisältö)

19-lokakuu 2016 20:04

1,9 G

greg@hbgary.com.rar (Näytä sisältö)

19-lokakuu 2016 20:33

2,3 G

phil@hbgary.com.rar (Näytä sisältö)

19-lokakuu 2016 20:04

1,3G

press.txt

19-lokakuu 2016 20:10

3,8 K

readme.txt

19-lokakuu 2016 20:10

375,0B

ted@hbgary.com.rar (Näytä sisältö)

19-lokakuu 2016 20:04

1,5 G

Heinäkuu 2017: Op jatkuu

Tervehdys HBGary (tietokone “turvallisuus” yritys),

Äskettäiset väitteesi “soluttautumisesta” anonyymiin huvittaa meitä, ja niin myös yrityksesi käyttää Anonyymia keinona saada huomiota itsellesi. Käykö tämä huomion takia?

Sinä aiheutit tämän itsellesi. Yritit purra Anonyymia kättä, ja nyt Nimetön käsi läimäyttää sinua naamaan. Odotit vastahyökkäyksen muodossa sanallinen braul (kuten niin kaunopuheisesti laittaa sen johonkin yksityiset sähköpostit), mutta nyt olet saanut täyden raivon Anonyymi. Emme anna sinulle pisteitä.

Näyttää siltä, että olet epäonnistunut tajuamaan, että vain koska sinulla on nimi ja yleinen ulkonäkö “turvallisuus” yritys, et ole mitään verrattuna Anonyymi. Sinulla ei ole juurikaan turvallisuustietoa. Yrityksesi kukoistaa veloittamalla naurettavia hintoja yksinkertaisista asioista, kuten nMapsista, etkä ansaitse kiitosta tai edes tunnustusta turvallisuusasiantuntijoina. Ja nyt käännyt Anonyymiin mainetta ja huomiota varten? Olet säälittävä kokoontuminen mediahuoraavia rahaa tarttuvia sykofaneja, jotka haluavat tehdä bisnestä yhtä säälittävän seurasi puolesta.

Annetaan sinulle opetus, jota et koskaan unohda: et pelleile Anonyymin kanssa. Et varsinkaan pelleile Anonyymin kanssa vain siksi, että haluat hypätä julkisen huomion trendiin, jonka Aaron Barr myönsi seuraavassa sähköpostissa:

“Mutta ei ole kyse heistä... Kyse on siitä, että yleisö saa oikean vaikutelman kyvystämme ja tutkimuksemme pätevyydestä. Anonyymi tekee kaikkensa huonotakseen sen, ja heillä on mikrofoni niin sanotusti, koska he ovat Al Jazeeerassa, ABC: ssä, CNN: ssä jne. Aion jatkaa keskustelua, koska mielestäni se on hyvää liiketoimintaa, mutta suhtaudun viisaasti julkisiin vastauksiini.”

Olette selvästi unohtaneet jotain hyvin ilmeistä: me olemme kaikki emmekä ole ketään. Jos lyöt ilkeän miekan Anonyymien sisäpihalle, me vain nielemme sen. Et voi murtaa meitä, et voi vahingoittaa meitä, vaikka olet selvästi yrittänyt...

Luuletko, että olet kerännyt koko nimet ja kotiosoitteet “ylemmät” Anonyymi? Etkä ole. Luuletko, että Anonyymillä on perustaja ja perustajia? Väärä. Uskotko voivasi myydä löytämäsi tiedot FBI: lle? Väärä. Miksi tämä on väärä? Olemme nähneet kaikki sisäiset asiakirjasi. Tiedätkö, mitä teimme? Nauroimme. Suurin osa “keräämistäsi” tiedoista on julkisesti saatavilla IRC-verkostojemme kautta. Anonyymien “jäsenten” henkilökohtaiset tiedot, joita luulet hankkineensa, ovat yksinkertaisesti hölynpölyä.

Mikset voi myydä tietoja FBI: lle, kuten aioit? Koska annamme sen heille maksutta. Sinun loistavan harhaluuloisen työsi voi olla ihme kaikille, kuten myös kaikki yksityiset sähköpostisi (yli 44 000 kaunottaria yleisön nautittavaksi). Kuten varmaan tiedätte, Anonyymi on vakavissaan tällaisissa asioissa. Yleensä voimme perustella perusteellisuutemme operaatioiden takana, mutta annamme yksinkertaisen selityksen, koska vaikutatte primitiivisiltä ihmisiltä:

Olet sokeasti ryhdistäytynyt anonyymiin pesään, josta olet yrittänyt varastaa hunajaa. Luulitko, etteivät mehiläiset puolustaisi sitä? Täällä sitä ollaan. Olet suututtanut pesän ja nyt sinua pistetään.

Vaikuttaa siltä, että turvallisuusasiantuntijat eivät ole asiantuntevasti turvattu.

Olemme anonyymejä.

Olemme legioona.

Emme anna anteeksi.

Emme unohda sitä.

Odottakaa meitä - aina.

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image