Op HBYC

Op HBYC

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Efter at have infiltreret Anonym blev HBGary Barr og dens administrerende direktør Aaron Barr ramt af et af kollektivens stærkeste angreb. Anonym overtog først sikkerhedsselskabets hjemmeside og erstattede det med brevet set som et billede nedenfor, som delvist læses:

“Du bragte det her over dig selv. Du har forsøgt at bide ved den anonyme hånd, og nu slår den anonyme hånd dig i ansigtet.”

Anonym gik videre med at lukke virksomhedens telefonsystem og hacke sig ind i virksomhedens e-mail-system, og offentliggjorde over 68.000 private e-mails, som omfattede præsentationer, information om konkurrerende virksomheder, og oplysninger om HBGary Barr's planer om at nedlægge WikiLeaks, og meget mere.

For nylig forsøgte lederen af internetsikkerhedsfirmaet HBGary Federal, Aaron Barr, at ophøje sin undersøgelse af den anonyme bevægelse ved at give Financial Times det, han hævdede at være nøjagtige og nyttige oplysninger om dem, der angiveligt driver vores aktiviteter.

I gårsdagens udgivelse udledte vi, at de fremlagte oplysninger var lette at underminere af nogen af de millioner af mennesker rundt om i verden med en overfladisk forståelse af internetkultur. Ikke alene var oplysningerne fra HBGary Federal sørgeligt unøjagtige, den gav ingen belastede beviser mod nogen af de navngivne personer. I dag lærte Anonym, at HBGary Federal havde til hensigt at sælge til FBI et stort dokument, der angiveligt detaljeret identiteten af snesevis af vores deltagere. Indenfor timer efter at have lært dette, infiltrerede Anonymous HBGary Federal netværk og hjemmesider. Anonym erhvervede dokumentet med formodede personlige oplysninger om anons sammen med 50.000 firma-e-mails (~ 4.71GB) - som alle nu er blevet distribueret på internettet.

Desuden blev hans tilknyttede websteder og sociale mediekonti kapret og manipuleret for at understrege, hvor dårligt denne “sikkerhedsekspert “håndterer spørgsmål af egen sikkerhed. Ve hans klienter og andre, der investerede i hans selvtillid. Den manglende kvalitet i Aaron Barrs foretagne forskning er værd at bemærke. Aaron Barr gik glip af en masse oplysninger, der har været tilgængelige online, og faktisk undlod at identificere nogle af dem, hvis identitet aldrig var beregnet til at blive skjult.

Folk som DailyKos 'diarist blogger Barrett Brown, og administratoren af anonnews.org, joepie91, hvis identiteter kunne være fundet på under et minut med en simpel Google-søgning. Det er også værd at bemærke, at Aaron Barr også leverede denne dokumentation som et eksempel på undersøgelsesprotokol. Dette ville medføre en systematisk fejl i FBI's efterforskningsarbejde. Risikoen for at institutionalisere en fejlbehæftet procedure eksponentiering et problem, og det gør det på skatteydernes bekostning i enhver forstand. Havde FBI faktisk købt disse oplysninger fra HBGary Federal, ville det have været betalt af skatteydernes penge, og mange uskyldige mennesker ville have været markeret som ledere i handlinger, de måske ikke engang har været forbundet med.

I modsætning til dig, Aaron, lavede vi vores forskning, vi ved hvem du er, og nu vil alle andre også. Selvom du har formået at ødelægge din troværdighed i et forsøg på at fremme den, gav du os underholdning, om end meget kort. Anonym har ikke ledere. Vi er ikke en gruppe, vi er ikke en organisation.

Vi er bare en idé.

Det, vi har gjort i dag, vil virke hårdt. Det er hårdt. Vi vil reagere på dem, der forsøger at true os. Vi forstår, at vores deltagere har været bekymrede over de seneste FBI razziaer og virksomheder som HBGary Federal lurer og logger vores chats, så vi har givet alle Anonyme en besked: Vi vil kæmpe imod.

Vi er anonyme. Vi er legion. Vi tilgiver ikke. Det glemmer vi ikke.

Forvent os - altid.

Barrett Browns brev 1. Brev 2.

Det andet svar:

Kære HBGary (et nyligt vanæret “sikkerhed” selskab),

Varm hilsen fra Anonym igen. Det var vores overbevisning, at du var blevet lært en værdifuld lektie siden vores sidste besked til dig, men det lader til, at det ikke er tilfældet.

Efter at vi ydmygede dig grundigt ved at offentliggøre dine private dokumenter, ødelægge din hjemmeside, overtage forskellige online konti hos dine ledere, socialt konstruere dine “betroede” serveradministratorer, afsløre pinlige personlige uheld af Aaron Barr og i det væsentlige ødelægge eventuelle fremtidige planer din virksomhed Måske havde vi antaget, at du i det mindste for en gangs skyld ville bruge dine kombinerede hjerneceller til at indse, hvad du burde og ikke burde gøre.

Hvad gjorde du så? Du truede os. Greg Hoglund, COO for HBGary, mente, det var klogt at presse på for at få anonym ned. Lad os ikke glemme, at første gang du forsøgte at gøre noget som dette, overså vi det ikke, og vi overser det ikke nu. Vi var villige til at stoppe med at angribe dig, vi var endda villige til at forlade dig være helt - men nu har du provokeret os, og der vil ikke være nogen nåde.

Du har endda modet til at foreslå, at vi forfalske oplysninger, som du arrogant skrev i en erklæring på din virksomheds hjemmeside. Samme firma hjemmeside, som Anonymous hærgede.

HBGary, Inc og HBGary Federal, en separat, men beslægtet virksomhed, har været ofre for et bevidst kriminelt cyberangreb. Vi tager denne forbrydelse alvorligt og arbejder med føderale, statslige og lokale retshåndhævende myndigheder og omdirigerer interne ressourcer for at efterforske og reagere hensigtsmæssigt. I det omfang alle klientoplysninger kan være blevet påvirket af denne begivenhed, vil vi give de berørte kunder fuldstændige og nøjagtige oplysninger, så snart de bliver tilgængelige.

I mellemtiden skal du være opmærksom på, at oplysninger, der aktuelt er offentligt tilgængelige, ikke er pålidelige, fordi gerningsmændene til denne lovovertrædelse, eller folk, der arbejder tæt sammen med dem, bevidst har forfalsket visse data. HBGary, Inc og HBGary Federal er forpligtet til en omfattende, præcis og hurtig reaktion på denne forbrydelse.

Anonym har ikke forfalsket noget; vi lækkede dine indbakker fuldt ud uden redigeringer. Faktisk indeholder de fleste af dine e-mails S/MIME digitale signaturer, der beviser, at de er ægte. Disse oplysninger er nu gratis for offentligheden, og du tror ærligt, du kan vride dig ud af det ved at beskylde Anonym for at manipulere med dine data?

Vi føler, det er på tide, at vi tager kampen til det næste niveau. Vi har nu udgivet alle 71,802 HBGary e-mails, så de er fuldt tilgængelige for alle borgere, der er interesseret. Dette inkluderer de tidligere uudgivne 27.606 mails fra Greg Hoglunds spole. Vi inkluderede også en fuldtekst søgning for din bekvemmelighed.

Men misforstå os ikke, det handler ikke om hævn. Din lækkede kommunikation afslører, at dine virksomheder var viklet ind i meget tvivlsomme og sandsynligvis ulovlige aktiviteter, herunder en smædekampagne mod WikiLeaks, dens støttende journalister og modstandere af det amerikanske handelskammer og Bank of America. Beviserne tyder endda på, at dette blev gjort med fuldt kendskab til det amerikanske justitsministerium.

Selv om hele sandheden endnu ikke er afsløret, mener Anonymous, at det er dets pligt at lade verden vide, hvad I, beslægtede virksomheder og offentlige myndigheder er ude på bag lukkede døre. Vi vil ikke holde os passivt til, mens virksomheder som HBGary arbejder i hemmeligholdelse for at underminere rettigheder for borgere eller institutioner som WikiLeaks.

Ganske vist, HBgary, mens vi gør, hvad vi føler er nødvendigt, og bare, benægter vi ikke, at vi nød at bryde din hals i processen. Du prøvede at spille vores spil. Du tabte.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgiver ikke.

Det glemmer vi ikke.

Forvent os - altid.

Gå til overordnet mappe

HBGary lækkede emails.torrent

19-Oct-2016 19:14

24,1K

HBgary lækkede emails_torrent.txt

19-Oct-2016 20:04

204,0B

HBgary mere lækket emails.torrent

19-Oct-2016 19:14

11,8K

HBgary mere lækket emails_torrent.txt

19-Oct-2016 20:33

102,0B

HBGARYLeakeDeMails_archive.torrent

13-Jan-2017 19:19

38,9K

HBGARYLeakeDeMails_files.xml

13-Jan-2017 19:19

4,0K

HBGARYLeakeDeMails_meta.sqlite

19-Oct-2016 19:14

10,0K

HBGARYLeakeDeMails_meta.xml

13-Jan-2017 19:19

1.2K

aaron@hbgary.com.rar (Vis indhold)

19-Oct-2016 20:04

1.9G

greg@hbgary.com.rar (Vis indhold)

19-Oct-2016 20:33

2,3G

phil@hbgary.com.rar (Vis indhold)

19-Oct-2016 20:04

1,3 G

presse.txt

19-Oct-2016 20:10

3,8K

readme.txt

19-Oct-2016 20:10

375,0B

ted@hbgary.com.rar (Vis indhold)

19-Oct-2016 20:04

1,5 G

Juli 2017: Op Fortsætter

Hilsner HBgary (en computer “sikkerhed” selskab),

Dine seneste påstande om at “infiltrere” anonym underholde os, og det gør dine forsøg på at bruge Anonym som et middel til at få presseopmærksomhed for dig selv. Hvordan er det for opmærksomhed?

Du bragte det her over dig selv. Du har forsøgt at bide ved den anonyme hånd, og nu slår den anonyme hånd dig i ansigtet. Du forventede et modangreb i form af en verbal braul (som du så veltalende formulerede det i en af dine private e-mails), men nu har du modtaget den fulde vrede af Anonym. Vi giver dig ingen point.

Hvad du synes at have undladt at indse er, at, bare fordi du har titlen og generelle udseende af en “sikkerhed” virksomhed, du er intet i forhold til Anonym. Du har lidt eller ingen sikkerhed viden. Din virksomhed trives med at opkræve latterlige priser for simple ting som NMaps, og du fortjener ikke ros eller endda anerkendelse som sikkerhedseksperter. Og nu vender du dig til Anonym for berømmelse og opmærksomhed? Du er en ynkelig samling af medie-luder pengegribende sycophants, der ønsker at spille forretning for dit lige så patetiske selskab.

Lad os lære dig en lærestreg, du aldrig glemmer: Du roder ikke med Anonym. Du behøver især ikke rode med Anonymous simpelthen fordi du ønsker at hoppe på en tendens til offentlig opmærksomhed, som Aaron Barr indrømmede i følgende e-mail:

“Men det handler ikke om dem... det handler om, at vores publikum har det rette indtryk af vores evner og kompetence vores forskning. Anonym vil gøre, hvad alle de kan for at miskreditere det. og de har mikrofonen så at sige, fordi de er på Al Jazeeera, ABC, CNN osv. Jeg vil fortsætte debatten, fordi jeg synes, det er en god forretning, men jeg vil være smart omkring mine offentlige svar.”

Du har tydeligvis overset noget meget indlysende her: Vi er alle, og vi er ingen. Hvis du svinger et sværd af ondskab ind i anonyme indvolde, vil vi simpelthen opsluge det. Du kan ikke knække os, du kan ikke skade os, selvom du tydeligvis har forsøgt...

Du tror, du har samlet fulde navne og hjemmeadresser på “højere ups” af Anonym? Det har du ikke. Tror du, Anonymous har en grundlægger og forskellige medstifter? Falsk. Tror du, at du kan sælge de oplysninger, du har fundet til FBI? Falsk. Hvorfor er den her falsk? Vi har set dine interne dokumenter, alle sammen, og ved du, hvad vi gjorde? Vi grinede. De fleste af de oplysninger, du har “hentet”, er offentligt tilgængelige via vores IRC-netværk. De personlige oplysninger om anonyme “medlemmer”, som du tror, du har erhvervet, er ganske enkelt nonsens.

Hvorfor kan du ikke sælge disse oplysninger til FBI, som du havde tænkt dig? Fordi vi giver dem det gratis. Dit glorværdige fejlslagne arbejde kan være et vidunder for alle at gennemsøge, ligesom alle dine private e-mails (mere end 44.000 skønheder, som offentligheden kan nyde). Som du sikkert ved, er Anonym ret alvorlig, når det kommer til den slags, og som regel kan vi uddybe vores ræsonnement bag operationer, men vi vil give dig en simpel forklaring, fordi du virker som primitive mennesker:

Du har blindt ladet ind i den anonyme stade, som du har prøvet at stjæle honning fra. Troede du, at bierne ikke ville forsvare det? Så er vi her. Du har gjort bikuben vred, og nu bliver du stukket.

Det ser ud til, at sikkerhedseksperter ikke er mesterligt sikret.

Vi er anonyme.

Vi er legion.

Vi tilgiver ikke.

Det glemmer vi ikke.

Forvent os - altid.

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image