Anonym exponerar John Fairhurst Infiltrera miljoner Mask mars

Anonym exponerar John Fairhurst Infiltrera miljoner Mask mars

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

2012 inledde George Soros en fullständig frontalattack mot Anonymous genom att infiltrera IRC med agentspioner och tjallar. År 2016 avslöjade Anonyma infiltratörer av Million Mask March, och krävde en bojkott av marschen eftersom de som skulle delta i den skulle vara omgiven av infiltratörer, sätta dit för att insikt våld och gå emot IDEA. Million Mask March infiltrerades av John Fairhurst, som har arbetat för den amerikanska regeringen att dela Anonymous inifrån, samt använda den för vinst. Sedan 2012 har han varit känd för sin psyop The Occupy Movement. Vi vet alla att Anon Ops och Anon HQ och liknande är statliga kontrollerade webbplatser, används som honeypots som Courage Foundation. Anonyma exponerar dessa jokrar och kommer att fortsätta, tills Anonym är säker igen. Riktiga Anonymous måste försvara sig. Vi måste alla avslöja de vi hittar som är agenter och spammare som kontrolleras av dem.

Anonym stöder inte Million Mask mars 2016.

Titta på de senaste läckorna vi har lagt ut åt er, studera räkenskaperna vi har listat så att ni kan identifiera dem själva.

Vi har fått identiteten hos ledarna för ett stort nät av agentinfiltratörer. Besök http://pastebin.com/rWPmHrgp för mer information och hjälp oss att avslöja dessa lömska wretches!

Vi är anonyma.

Vi kämpar mot ondskans krafter.

Vi avslöjar de korrupta.

Vi förstör lögnerna.

Vi ger oss själva till sanningen.

Vi talar från kunskap.

Många av oss mördas.

Många av oss är burade för de flesta av våra liv.

Men oavsett hur många av oss försöker de tysta.

Så länge det finns en i världen.

En som bär idén om Anonym.

Anonym ska aldrig dö.

Anonym blir den sista som står.

Förvänta oss.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Dela och rapportera och blockera dessa människor. de samhällen de är i. och deras anhängare. Först när vi står tillsammans och arbetar och slåss kommer vi att lyckas erövra dessa vargar. Anonym slutar inte klättra på pyramiden förrän vi når ögat och sliter ut den från dess innehav.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image