Anonym eksponerer John Fairhurst infiltrerende millioner maske mars

Anonym eksponerer John Fairhurst infiltrerende millioner maske mars

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I 2012 begynte George Soros en full frontalangrep på Anonym ved å infiltrere IRC-ene med agentspioner og tystere. I 2016, Anonyme avdekket infiltratører av Million Mask March, og oppfordret en boikott av marsjen som de som ville delta ville være omgitt av infiltratører, satt der for innsikt vold og gå mot IDEA. Million Mask March ble infiltrert av John Fairhurst, som har jobbet for den amerikanske regjeringen å dele Anonym innenfra, samt bruke den til profitt. Siden 2012 har han vært kjent for sin psyop The Occuup-bevegelsen. Vi vet alle at Anon Ops og Anon HQ og lignende er regjeringskontrollerte nettsteder, brukt som honeypots som Courage Foundation. Anonym er å utsette disse jokere og vil fortsette å, til Anonym er sikker igjen. Ekte Anonym må forsvare seg. Vi må alle avsløre de vi finner som er agenter og spammere som styres av dem.

Anonym støtter ikke Million Mask marts 2016.

Se på tidligere lekkasjer vi har lagt ut for deg, studer kontoene vi har listet opp, slik at du kan identifisere dem selv.

Vi har fått identiteten til lederne av et stort nett av agentinfiltratorer. Besøk http://pastebin.com/rWPmHrgp for detaljer og hjelp oss med å avsløre disse lumske elendige!

Vi er anonyme.

Vi kjemper mot ondskapens krefter.

Vi avslører de korrupte.

Vi ødelegger løgnene.

Vi gir oss selv til sannheten.

Vi snakker fra kunnskap.

Mange av oss er myrdet.

Mange av oss er i bur for de fleste av våre liv.

Men uansett hvor mange av oss de prøver å tie.

Så lenge det finnes en i verden.

En som bærer ideen om Anonym.

Anonym skal aldri dø.

Anonym blir den siste som står igjen.

Forvent oss.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Del og rapportere og blokkere disse mennesker. samfunnene de er i. og deres tilhengere. Først når vi står sammen og jobber og slåss vil vi lykkes i å virkelig erobre disse ulvene. Anonym slutter ikke å klatre i pyramiden før vi når øyet og river det ut av beholdningen.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image