Anoniem onthult John Fairhurst infiltreren miljoen masker maart

Anoniem onthult John Fairhurst infiltreren miljoen masker maart

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

In 2012 begon George Soros een volledige frontale aanval op Anonymous door de IRC's te infiltreren met spionnen en verklikkers. In 2016 ontdekte Anonymous infiltrators van de Million Mask March, en riep op tot een boycot van de mars omdat degenen die het zouden bijwonen zou worden omringd door infiltreerders, zet daar tot inzicht geweld en gaan tegen het IDEA. De Million Mask March werd geïnfiltreerd door John Fairhurst, die voor de Amerikaanse overheid heeft gewerkt om Anonymous van binnenuit te delen en het te gebruiken voor winst. Sinds 2012 is hij bekend van zijn psyop The Occupy Movement. We kennen allemaal Anon Ops en Anon HQ en dergelijke zijn door de overheid gecontroleerde websites, gebruikt als honeypots zoals Courage Foundation. Anoniem zijn het blootstellen van deze jokers en zal doorgaan, totdat Anonymous weer veilig is. Real Anonymous moet zichzelf verdedigen. We moeten iedereen ontmaskeren die we vinden die agenten zijn en de spammers die door hen worden bestuurd.

Anonymous ondersteunt het Million Mask Maart 2016 niet.

Kijk naar de vorige lekken die we voor jullie hebben gemaakt, bestudeer de rekeningen die we hebben opgesomd zodat jullie ze zelf kunnen identificeren.

We hebben de identiteiten van de leiders van een groot web van agenten infiltrators. Bezoek http://pastebin.com/rWPmHrgp voor meer informatie en help ons bloot deze verraderlijke ellendelingen!

We zijn Anoniem.

We vechten tegen de krachten van het kwaad.

We ontmaskeren de corrupten.

We vernietigen de leugens.

We geven onszelf aan de waarheid.

We spreken uit kennis.

Velen van ons zijn vermoord.

Velen van ons zitten voor het grootste deel van ons leven in een kooi.

Maar hoeveel van ons ook proberen te zwijgen.

Zolang er maar één in de wereld is.

Iemand die het idee van Anoniem draagt.

Anoniem zal nooit sterven.

Anoniem zal de laatste zijn die overblijft.

Verwacht ons.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Deel en rapporteer en blokkeer deze mensen, de gemeenschappen waarin ze zijn en hun volgelingen. Alleen als we samen staan en werken en vechten, slagen we erin deze wolven echt te veroveren. Anoniem zal niet stoppen met het beklimmen van de piramide tot we het oog bereiken en het uit zijn bedrijf trekken.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image