Anonyymi paljastaa John Fairhurst soluttautua miljoonaa naamio maaliskuu

Anonyymi paljastaa John Fairhurst soluttautua miljoonaa naamio maaliskuu

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Vuonna 2012 George Soros aloitti täyden hyökkäyksen Anonyymia vastaan soluttautumalla IRC:iin agenttien vakoojien ja vasikoiden kanssa. Vuonna 2016 Anonyymi paljasti soluttautujia Million Mask March, ja kehotti boikotoida marssia kuin ne, jotka osallistuisivat siihen, ympäröivät soluttautujat, laittaa siellä oivalluksia väkivaltaa ja mennä vastoin IDEA. Million Mask March soluttautui John Fairhurst, joka on työskennellyt Yhdysvaltain hallitukselle jakamaan Anonymous sisältä, sekä käyttää sitä voittoa. Vuodesta 2012 hän on ollut tunnettu psyop Occupy Movement. Tiedämme kaikki, että Anon Ops ja Anonin päämaja ja vastaavat ovat valtion hallitsemia verkkosivustoja, joita käytetään hunajapotteina kuten Courage Foundation. Anonyymit paljastavat nämä jokerit ja jatkavat, kunnes Anonyymi on taas turvassa. Real Anonymous täytyy puolustaa itseään. Meidän kaikkien on paljastettava ne, jotka löydämme, jotka ovat agentteja ja roskapostittajia, joita he hallitsevat.

Anonyymi ei tue Million Mask maaliskuu 2016.

Tarkastelkaa menneitä vuotoja, jotka olemme antaneet teille, tutki luetteloittuja tilejä, jotta voitte tunnistaa ne itse.

Olemme saaneet suuren agenttien soluttautujaverkon johtajien henkilöllisyydet. Käy http://pastebin.com/rWPmHrgp lisätietoja ja auttaa meitä paljastamaan nämä salakavala kurjat!

Olemme anonyymejä.

Taistelemme pahuuden voimia vastaan.

Paljastamme korruptoituneet.

Tuhoamme valheet.

Annamme itsemme totuudelle.

Puhumme tiedosta.

Monet meistä murhataan.

Monet meistä ovat häkissä suurimman osan elämästämme.

Mutta riippumatta siitä, kuinka moni meistä yrittää hiljentää.

Kunhan maailmassa on sellainen.

Yksi, joka kantaa ajatusta anonyymista.

Anonyymi ei koskaan kuole.

Anonyymi on viimeinen pystyssä.

Odottakaa meitä.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Jaa ja raportoi ja estää nämä ihmiset. Yhteisöt he ovat sissa. ja heidän seuraajansa. Vain kun seisomme yhdessä ja taistelemme, onnistumme todella valloittamaan nämä sudet. Anonyymi ei lopeta pyramidin kiipeilyä ennen kuin pääsemme silmään ja repimään sen pois.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image