Anonym udsætter John Fairhurst infiltrerende Million maske marts

Anonym udsætter John Fairhurst infiltrerende Million maske marts

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

I 2012 indledte George Soros et frontalt angreb på Anonymous ved at infiltrere IRC's med agent spioner og snitches. I 2016, Anonyme afdækkede infiltratorer af Million Mask March, og opfordrede til en boykot af marchen, da dem, der ville være til stede det ville være omgivet af infiltratorer, sætte der til indsigt vold og gå imod IDEA. Million Mask March blev infiltreret af John Fairhurst, som har arbejdet for den amerikanske regering for at opdele Anonym indefra, samt bruge den til profit. Siden 2012 har han været kendt for sin psyop The Occupy Movement. Vi kender alle Anon Ops og Anon HQ og lignende er regeringsstyrede hjemmesider, der bruges som honeypots som Courage Foundation. Anonym udsætter disse jokere og vil fortsætte med at, indtil Anonymous er sikker igen. Ægte Anonym må forsvare sig. Vi må alle afsløre dem, vi finder, der er agenter, og de spammere, der kontrolleres af dem.

Anonym understøtter ikke Million Mask Marts 2016.

Se på de seneste lækager, vi har lagt ud for jer, studere de konti, vi har opført, så I selv kan identificere dem.

Vi har fået identiteten af lederne af et stort net af agenter infiltratorer. Besøg http://pastebin.com/rWPmHrgp for detaljer og hjælpe os med at afsløre disse snigende elendige!

Vi er Anonyme.

Vi kæmper mod ondskabens kræfter.

Vi afslører de korrupte.

Vi ødelægger løgnene.

Vi giver os selv til sandheden.

Vi taler fra viden.

Mange af os bliver myrdet.

Mange af os er i bur i det meste af vores liv.

Men uanset hvor mange af os de forsøger at tavse.

Så længe der er en i verden.

En, der bærer ideen om Anonym.

Anonym skal aldrig dø.

Anonym vil være den sidste stående.

Forvent os.

http://pastebin.com/rWPmHrgp

Del og rapportere og blokere disse mennesker. de samfund, de er i.og deres tilhængere. Først når vi står sammen og arbejder og kæmper, vil det lykkes os virkelig at erobre disse ulve. Anonym vil ikke stoppe med at klatre op i pyramiden, før vi når øjet og flår den ud af dens bedrift.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image