Bank of America

Bank of America

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

WikiLeaks grunnlegger Julian Assange hevdet i et intervju i 2009 å ha innhentet private data fra den tapte bærbare PC-en til en Bank of America-leder som ville skjemme, om ikke inkriminerende, Bofa-ledere som er ansvarlige for lyssky forretningspraksis.

Mye senere lekket Anonym en kasse av interne e-poster angivelig hentet fra en syv-års ansatt i banken på bankofamericasucks.com. Lekkasjen var, som mange lekkasjer er, ignorert av de fleste, på grunn av det faktum at BoA allerede var i nyhetene for lyssky lån praksis, og e-postene eksponerte ingenting som var så revolusjonerende som de leakers trodde (som er tilfellet for mange «leakers»).

Dokumentene og e-postene ser ut til å dokumentere et mønster av med hensikt å skjule kritisk informasjon om sine foreclosure og lån-forsikringspolicyer, og forsøker å slette data som kan avsløre disse retningslinjene senere. Mens uetisk, er slik virksomheten til bedriftens fags. Det er derfor de fortjener å bli hacket. Og hacket vil de fortsette å være.

Om bare for Lulz.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image