Bank van Amerika

Bank van Amerika

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

WikiLeaks oprichter Julian Assange beweerde in een interview uit 2009 dat hij 5 GB aan privégegevens had verkregen van de verloren laptop van een directeur van de Bank of America die BofA managers die verantwoordelijk zijn voor schaduwrijke bedrijfspraktijken in verlegenheid zou brengen, zo niet beschuldigen.

Veel later lekte Anonymous een schat aan interne e-mails die naar verluidt afkomstig waren van een zevenjarige werknemer van de bank op bankofamericasucks.com. Het lek werd, zoals veel lekken, door de meesten genegeerd, vanwege het feit dat BoA al in het nieuws was voor schaduwrijke leningpraktijken en de e-mails niets blootlegden dat zo revolutionair was als de lekken dachten (zoals het geval is voor veel “lekken”).

De documenten en e-mails lijken een patroon te documenteren van bewust het verbergen van kritische informatie over de afscherming en leningsverzekeringen, en pogingen om gegevens te verwijderen die deze polissen later zouden kunnen onthullen. Hoewel onethisch, is dat het bedrijf van de bedrijfsflikkers. Daarom verdienen ze het om gehackt te worden. En gehackt zullen ze blijven.

Al was het maar voor de Lulz.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image