Bank of America

Bank of America

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

WikiLeaksin perustaja Julian Assange väitti 2009 haastattelussa saaneensa 5 Gt: n edestä yksityisiä tietoja Bank of America Executive kadonneesta kannettavasta tietokoneesta, joka nolaisi, ellei syylliseksi, BoFA: n johtajia, jotka ovat vastuussa hämäräisistä liiketoimintakäytännöistä.

Paljon myöhemmin, Anonyymi vuodatti aarretta sisäisiä sähköposteja, jotka on saatu pankin seitsemän vuoden työntekijältä bankofamericasucks.com. Vuoto oli, niin monta vuotoa, sivuuttaa useimmat, koska se, että BoA oli jo uutisissa varjoisa lainakäytäntöjä, ja sähköpostit eivät paljastaneet mitään, mikä oli niin vallankumouksellinen kuin vuotajat ajattelivat (kuten monet “vuotajat”).

Asiakirjat ja sähköpostit näyttävät dokumentoivan kaavan, jossa salataan tarkoituksellisesti kriittiset tiedot sen sulkemis- ja lainavakuutuksista ja yritetään poistaa tietoja, jotka voisivat paljastaa kyseiset käytännöt myöhemmin. Vaikka se on epäeettistä, se on yritysten homojen liiketoimintaa. Siksi he ansaitsevat tulla hakkeroiduiksi. Ja hakkeroitu ne jatkossakin.

Jos vain Lulzille.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image