Bank of America

Bank of America

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

WikiLeaks grundlægger Julian Assange hævdede i et interview i 2009 at have opnået privat data på 5 GB fra den tabte bærbare computer fra en direktør fra Bank of America, der ville pinlige, hvis ikke inkriminere, BoFA ledere, der er ansvarlige for skyggefulde forretningsmetoder.

Meget senere lækkede Anonymous en række interne e-mails efter sigende hentet fra en syvårig medarbejder i banken på bankofamericasucks.com. Lækken var, så mange lækager er, ignoreret af de fleste, på grund af det faktum, at BOA allerede var i nyhederne for skyggefulde lån praksis, og e-mails afslørede intet, der var så revolutionerende som lækagerne troede (som det er tilfældet for mange “lækager”).

Dokumenterne og e-mails synes at dokumentere et mønster med bevidst at skjule kritiske oplysninger om afskærmning og låneforsikring, og forsøg på at slette data, der senere kunne afsløre disse politikker. Selv om det er uetisk, så er det virksomhedernes fags forretning. Derfor fortjener de at blive hacket. Og hacket de vil fortsætte med at være.

Hvis det kun er for Lulz.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
No Image
No Image