Välkommen till Anonymous Operations Index över tidigare och aktuella operationer

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Anonym står mot eliten och deras agendor främst genom IDEA att alla har rätt till information. Anonyma är hackare som använder sina färdigheter för att avslöja de korrupta, och för att befria mänskligheten från censur och tankekontroll.

Anonym upprätthåller idén genom att avslöja korruption och kränkningar av de mänskliga rättigheterna var de än befinner sig. Från Pedo-Jakt till Djurmissbruk till att förstöra politisk och företagsinfrastruktur, bekämpar Anonymous alla digitala fronter.

Det finns många olika typer av hackare, precis som det finns många olika typer av operationer och färdigheter. White-hat hackare är de som arbetar för regeringar. Svart-hatt hackare är de som arbetar för sig själva. Anonyma är grå-hat hackare som arbetar för idén, eller för Lulz, och gör ingenting för personlig vinning eller vinst.

Vi har samlat in och kommer att fortsätta att samla in anonyma operationer och detaljer och lägga upp dem här för din njutning.

Besök även vår huvudhubb för att se uppdateringar och mer.

Njut också av våra biblioteksarkiv eller besök Anarchys blogg, eller Awakening s blogg, eller The BlaqBox!

Om du har kunskapen, är du välkommen att besöka vår IRC.

*Tutorials avsnitt kommer snart!

Överst på varje sida hittar du ljudversionen av sidan, tillgänglig att lyssna på på på webbplatsen, samt att ladda ner för framtida användning eller distribution. För att ladda ner ljudartikeln trycker du på knappen Prenumerera. Tyvärr plugin inte tillåter oss att ändra märkningen av den här knappen för att läsa Ladda ner, men det är alla knappen presterar. Förutom ljudversionen av varje artikel kan du översätta sidan genom att klicka på lämplig flagga längst upp på sidan.

At the top of every page you will find the audio version of the page, available to listen to on the site,

as well as to download for future use or distribution.

To download the audio article hit the Subscribe button.

Unfortunately the plugin does not allow us to change the labeling of this button to read Download, but that is all the button accomplishes.

In addition to the audio version of each article, you can translate the page by clicking on the appropriate flag at the top of the page.