Velkommen til Anonym Operationsindeks for tidligere og aktuelle operationer

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Anonym står mot eliten og deres agendaer primært gjennom ideen om at alle har rett til informasjon. Anonyme er hackere som bruker sine ferdigheter til å avsløre korrupte, og for å frigjøre menneskeheten av sensur og mental kontroll.

Anonym opprettholde ideen ved å utsette korrupsjon og misbruk av menneskerettigheter uansett hvor de er. Fra Pedo-jakt til Animal Misbruk til å ødelegge politisk og Corporate Infrastructure, kjemper Anonym alle digitale fronter.

Det finnes mange forskjellige typer hackere, akkurat som det er mange forskjellige typer operasjoner og ferdigheter. Hatt-hackere er de som jobber for regjeringer. Black-hat hackere er de som jobber for seg selv. Anonyme er grå-hat hackere som jobber for ideen, eller for Lulz, og gjør ingenting for personlig vinning eller fortjeneste.

Vi har samlet inn og vil fortsette å samle inn anonyme operasjoner og detaljer og legge dem inn her for din fornøyelse.

Vennligst besøk vår Main Hub for å se oppdateringer med mer.

Vennligst også nyte våre bibliotekarkiv eller besøk Anarchy blogg, eller Awakening blogg, eller The BlaqBox!

Hvis du har ferdighetene, er du velkommen til å besøke vår IRC.

*Tutorials sektionen kommer snart!

Øverst på hver side finner du lydversjonen av siden, tilgjengelig for å lytte til på nettstedet, samt å laste ned for fremtidig bruk eller distribusjon. For at downloade lydartiklen skal du trykke på knappen Abonner. Dessverre tillater ikke plugin oss å endre merkingen av denne knappen for å lese Last ned, men det er alle knappen prestasjoner. I tillegg til lydversjonen av hver artikkel kan du oversette siden ved å klikke på riktig flagg øverst på siden.

At the top of every page you will find the audio version of the page, available to listen to on the site,

as well as to download for future use or distribution.

To download the audio article hit the Subscribe button.

Unfortunately the plugin does not allow us to change the labeling of this button to read Download, but that is all the button accomplishes.

In addition to the audio version of each article, you can translate the page by clicking on the appropriate flag at the top of the page.