Welkom bij Anonieme Operations Index van eerdere en huidige operaties

Listen to Page
Voiced by Amazon Polly

Anoniem staan tegen de elite en hun agenda's in de eerste plaats via het IDEA dat iedereen recht heeft op informatie. Anoniem zijn hackers die hun vaardigheden gebruiken om de corrupten bloot te leggen, en om de mensheid te bevrijden van censuur en mind control.

Anoniem handhaven het idee door corruptie en misbruik van mensenrechten aan de kaak te stellen, waar ze ook zijn. Van pedo-jacht tot dierenmisbruik tot het vernietigen van politieke en bedrijfsinfrastructuur, Anonymous bestrijdt alle digitale fronten.

Er zijn veel verschillende soorten hackers, net zoals er veel verschillende soorten operaties en vaardigheden zijn. White-hat hackers zijn degenen die werken voor overheden. Zwart-hoed hackers zijn degenen die voor zichzelf werken. Anoniem zijn grijs-hoed hackers die werken voor het idee, of voor de Lulz, en niets doen voor persoonlijk gewin of winst.

We hebben anonieme operaties en gegevens verzameld en blijven verzamelen en deze hier posten voor uw plezier.

Bezoek ook onze Main Hub om updates en meer te bekijken.

Geniet ook van onze bibliotheekarchieven of bezoek Anarchy's Blog, of Awakening's Blog, of The BlaqBox!

Als je de vaardigheid hebt, ben je van harte welkom om onze IRC te bezoeken.

*Tutorials sectie binnenkort!

Bovenaan elke pagina vindt u de audioversie van de pagina, beschikbaar om naar te luisteren op de site, evenals om te downloaden voor toekomstig gebruik of distributie. Klik op de knop Abonneren om het audioartikel te downloaden. Helaas is de plugin staat ons niet toe om de etikettering van deze knop te wijzigen downloaden te lezen, maar dat is alles wat de knop bereikt. Naast de audioversie van elk artikel, kunt u de pagina vertalen door op de juiste vlag bovenaan de pagina te klikken.

At the top of every page you will find the audio version of the page, available to listen to on the site,

as well as to download for future use or distribution.

To download the audio article hit the Subscribe button.

Unfortunately the plugin does not allow us to change the labeling of this button to read Download, but that is all the button accomplishes.

In addition to the audio version of each article, you can translate the page by clicking on the appropriate flag at the top of the page.